Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 104 1 2 4 5 6 7 8 103 104
N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Staszek hura aplauz

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
smierdzi szwindlem ten TB
ale stach nadal w grze

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
boks tenis

Mao-Xin Gong/Zhe Li @ 3.40
Daniela Hantuchova @ 1.57
@ 5.34

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by spokojny
Originally Posted by The Boss
a kiedy dostaniesz limit i tak sie od nikogo nie dowiesz, po prostu ujrzysz go na koncie i tyle
Ok tylko mi chodzi o to żeby być gotowym na limit i np. od razu grać kontrę na innym koncie żeby być pewnym że jest skuteczna i zakład będzie przyjęty a nie że próbując kontrować okaże się że mam limit i dupa, bo czasem nie ma czasu na stawianie nowego kuponu żeby kontra była skuteczna bo na live wszystko jest dynamiczne i czasem 30 sek za późno robisz zakład i kurs się zmieni lub zablokują.
Dlatego szukam jak najwięcej inf na ten temat w jakich sytuacjach ludzie dostają limity żeby np. po zagraniu widzę że będzie dupa i już mogę się spodziewać limitu to stawiam kontrę u drugiego buka, albo jestem spokojny i stawiam tu gdzie pierwszy zakład.
A w dynamicznej sytuacji najlepiej grać u jednego buka bo każdy ma inny interfejs i zawsze chwila mija żeby się "odnaleźć" po włączeniu innego konta żeby się nie pomylić, a to też strata czasu.
Już kumasz wszystko? :-)

nie nie kumam, za krotko gram
powodzenia pisz dalej po forach i szukaj bo chyba dalej nie dociera, ze nie ma sztywnych zasad limitów

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Murray officially out of the finals in london for the injury!

To Raonic jeszcze powalczy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a kiedy dostaniesz limit i tak sie od nikogo nie dowiesz, po prostu ujrzysz go na koncie i tyle
Ok tylko mi chodzi o to żeby być gotowym na limit i np. od razu grać kontrę na innym koncie żeby być pewnym że jest skuteczna i zakład będzie przyjęty a nie że próbując kontrować okaże się że mam limit i dupa, bo czasem nie ma czasu na stawianie nowego kuponu żeby kontra była skuteczna bo na live wszystko jest dynamiczne i czasem 30 sek za późno robisz zakład i kurs się zmieni lub zablokują.
Dlatego szukam jak najwięcej inf na ten temat w jakich sytuacjach ludzie dostają limity żeby np. po zagraniu widzę że będzie dupa i już mogę się spodziewać limitu to stawiam kontrę u drugiego buka, albo jestem spokojny i stawiam tu gdzie pierwszy zakład.
A w dynamicznej sytuacji najlepiej grać u jednego buka bo każdy ma inny interfejs i zawsze chwila mija żeby się "odnaleźć" po włączeniu innego konta żeby się nie pomylić, a to też strata czasu.
siema w becie masz troche ulatwione bo wciskasz max bet i juz wiesz czy jest limit

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
W tej Bukmacherce to jest tak - Nawet jak sie wygra! To i tak sie wyda i w sumie uujja sie z tego ma... laugh

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
+5.5 dolgo @1.66 hmm

S
member
member
S Offline

nie nie kumam, za krotko gram
powodzenia pisz dalej po forach i szukaj bo chyba dalej nie dociera, ze nie ma sztywnych zasad limitów
rozumiem, że nie ma sztywnych zasad, ale chodzi o szukanie "wspólnego mianownika", plus druga kwestia im więcej masz inf tym łatwiej wygrywać, dlatego mając info że ktoś dostał limit bo postawił 5 razy pod rząd po 3 koła jak sam masz taką sytuację że postawiłeś tak już 4 razy to nie ryzykujesz bo kontra może być u danego buka nie przyjęta. Po prostu chodzi o zyskanie jak największej pewności działań w swojej grze i minimalizowanie strat czasowych w grze live

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Napo
W tej Bukmacherce to jest tak - Nawet jak sie wygra! To i tak sie wyda i w sumie uujja sie z tego ma... laugh
tak jak z zarobkami z pracy wiec coz to za gadanie grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To graj na BF i sprawa zalatwiona,zero ograniczen

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by craax
Originally Posted by Napo
tak jak z zarobkami z pracy wiec coz to za gadanie grin

aby nie na dziwki czy alko

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
pusidasco jedziesz do tb nie daj sie połamać

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
Originally Posted by Tomeeekkk
Sorki Panowie , korzystam z komórki teraz i nie mogę otworzyć livescore na itf jakby ktoś podrzucił wynik to będę wdzięczny itf leimen (Niemcy) balami sriram - otte Oscar ? Będę wdzięczny
. To jak , ktoś pomoże?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sorki Panowie , korzystam z komórki teraz i nie mogę otworzyć livescore na itf jakby ktoś podrzucił wynik to będę wdzięczny itf leimen (Niemcy) balami sriram - otte Oscar ? Będę wdzięczny
. To jak , ktoś pomoże?

Balaji wygrał po kreczu Otte przy stanie 3:0 dla Balaji

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
ale dolga jest przystojniak

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Giorgi boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Flipkens boks

S
member
member
S Offline
To graj na BF i sprawa zalatwiona,zero ograniczen
Nareszcie coś wnoszącego do tematu, a nie "po co, na co, dlaczego itp.", dzięki :-), a porównując z 365 to jak z ofertą na live? Chodzi o tenis i nba? Bo nie grałem tam nigdy? I jak to jest, że buki robią limity a oni nie? Dziwne, wiesz coś więcej Szefie na ten temat?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by M@rcin
Giorgi boks
boks

Strona 6 z 104 1 2 4 5 6 7 8 103 104

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (ANZELMO, rafal08, burbon, Lukasz111, latajaca_holenderka, Akhu, alfa, aker, forty, kamel), 2,748 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,921
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025