|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie.... wiadomo ze Djoko, to najwiekszy atleta na korcie. Przy nim kazdy wyglada na amatora. Co do DP to szacunek, bo ostatnio naprawde w wybornej formie. To jak zjadl RN i ten dzisiejszy come back, pokazuja ze trzeba bedzie sie z Portkami liczyc w nadchodzacym czasie. Powraca do wysokiej formy... a pamietamy tego morderce 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Ja nie pisalem, ze ma genialna kondycje, ale ten mecz obalil twoj smieszny argument o tym, ze nie ma kondycji - przypomne, wczoraj mowiles, ze w DRUGIM SECIE nie bedzie Delpo mial sil. Sily mial. Malo tego - dzisiaj trzysetowa napierdalanke wytrzymal i wcale nie dupajaś to profesor tenisa, w tym tygodniu siedział skubany dzień w dzień od 10 rano do 2 w nocy, zresztą poprzednie tygodnie to samo. ATP, WTA, challengery, nic mu nie umknie. Jak mama zobaczy rachunek za prąd to nie będę się musiał fatygować z kolejnym banem. Jak mówi, że gość co gra drugi turniej z rzędu i z takim kozakiem jak Djoko przegrywa dopiero po tie-breaku w trzecim secie nie ma kondycji to tak jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ja nie pisalem, ze ma genialna kondycje, ale ten mecz obalil twoj smieszny argument o tym, ze nie ma kondycji - przypomne, wczoraj mowiles, ze w DRUGIM SECIE nie bedzie Delpo mial sil. Sily mial. Malo tego - dzisiaj trzysetowa napierdalanke wytrzymal i wcale nie dupajaś to profesor tenisa, w tym tygodniu siedział skubany dzień w dzień od 10 rano do 2 w nocy, zresztą poprzednie tygodnie to samo. ATP, WTA, challengery, nic mu nie umknie. Jak mama zobaczy rachunek za prąd to nie będę się musiał fatygować z kolejnym banem. Jak mówi, że gość co gra drugi turniej z rzędu i z takim kozakiem jak Djoko przegrywa dopiero po tie-breaku w trzecim secie nie ma kondycji to tak jest  Z reguly bym to olal, ale ten gosc mnie wybitnie drazni, denerwuje i takich baboli nie przepuszcze. Za bardzo kocham ten sport 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dupajaś to profesor tenisa, w tym tygodniu siedział skubany dzień w dzień od 10 rano do 2 w nocy, zresztą poprzednie tygodnie to samo. ATP, WTA, challengery, nic mu nie umknie. Jak mama zobaczy rachunek za prąd to nie będę się musiał fatygować z kolejnym banem. Jak mówi, że gość co gra drugi turniej z rzędu i z takim kozakiem jak Djoko przegrywa dopiero po tie-breaku w trzecim secie nie ma kondycji to tak jest  czlowiek ciezko zarabia na chleb... daj zyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z ta mama ciężko będzie bo jest kilka setek km ode mnie, jeszcze nie raz zaplaczecie jak delpo będzie się slanial na nogach w szlemie z jakimś przebijaczen typu simon i wtedy ja będę się z was smial
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam.
Kerber da radę dzisiaj?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i fred udupi gładziutko..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fred II set @ 2.75 Fred mecz @ 6.50 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
te 2bp zje.. przez bachingera cos czuje ze beda kluczowe, bo teraz nie pirdnie przy serwisie rywala, pewnie w taju uwali mecz 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
z ta mama ciężko będzie bo jest kilka setek km ode mnie, jeszcze nie raz zaplaczecie jak delpo będzie się slanial na nogach w szlemie z jakimś przebijaczen typu simon i wtedy ja będę się z was smial Wyslala cie do gimbazjum z internatem na drugi koniec kraju?  Slusznie - tez bym cie wypierdolil na drugi koniec Polski zeby cie ogladac jak najrzadziej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.
Kerber da radę dzisiaj? 2:0  win 6/10 ,wedlug mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.
Kerber da radę dzisiaj? dwie laski bez glowy no bet albo live a przelaman i tak pewnie bedzie wiecej niz wygranych gemow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z ta mama ciężko będzie bo jest kilka setek km ode mnie, jeszcze nie raz zaplaczecie jak delpo będzie się slanial na nogach w szlemie z jakimś przebijaczen typu simon i wtedy ja będę się z was smial Wyslala cie do gimbazjum z internatem na drugi koniec kraju?  Slusznie - tez bym cie wypierdolil na drugi koniec Polski zeby cie ogladac jak najrzadziej. ITI wycieczki osobiste to sobie rob swoich ziomków bo ja nie mam zamiaru wchodzić w dyskusje z życiowym zerem który nie umie przyznać się do błędu
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bachinger 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Jak chcesz byc traktowany jak dorosly to musisz dorosnac. To bardzo proste, ale na to potrzeba czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.
Kerber da radę dzisiaj? dwie laski bez glowy no bet albo live a przelaman i tak pewnie bedzie wiecej niz wygranych gemow  Kerber solidnie wyglada na serwisie, duzo lepiej niz Ana. Za wiele serbka nie ugra przy serwisie Andzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kerber 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PimPim unbrejkable  brakuje takiego gościa jak on i Soda w czołówce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PimPim unbrejkable  brakuje takiego gościa jak on i Soda w czołówce Nie do zajechania, jutro awans do głównej
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|