|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Flipkens chyba ma już starte obuwie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znaczy się Piterowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Russel 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Flipkens narazie olała seta zobaczymy co dalej.
sporo inwestorów grało w ciemno po 2-0 więc wiadomo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem fakt że kurs był ponad 1.4 było rzeczą zastanawiająca Do samego meczu bet365 mial 1.33 - 3.25, a na live pojawily sie kursy 1.30 - 3.40. Skorzystalem  a ja połapałem @3.7 na mecz Flipkens i @2.45 na 2 set (przy 30*-40 oba typy grane)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez piter to bardzo sredniej jakosci przebijaczka, nie wiem czym tu sie jaracie, z takim stylem nie wygrywa sie turniejow, nie mowie o szlemach 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ona gra w Luksemburgu ( Minimum Rank: # 146) Jeżeli zagra w drugiej rundzie , będzie ona na pewno przechodzi 12 graczy , w tym Olga Puchkova i ona przechodzi Parra Santonja , chyba że ona gra w finale w Moskwie i będzie ona przechodzić Kucova chyba że gra wpółfinale w Luksemburgu i będzie ona przechodzić Karatantcheva chyba, że ​​gra w drugiej rundzie w Luksemburgu, ale Parra Santonja , Kleybanova są w tym samym remis ( Rank: # 126-133 ) Jeżeli zagra w ćwierćfinale , ona będzie zdecydowanie przejść Feuerstein i Cetkovska i Koehler i Van Uytvanck i Bacsinszky i Oudin , a ona przechodzi Kovinic i Pervak ​​chyba że wygrać 3 kolejne mecze i będzie ona przechodzić Begu i Karatantcheva i Arvidsson , chyba że wygra 2 następne mecze , ale Pervak ​​, Kleybanova są same remis ( Rank: # 120-127 ) Jeżeli zagra wpółfinale , będzie ona na pewno przechodzą Dushevina i Majeric i Rogers i Martic i Zanevska i Vandeweghe oraz Konta i Kumkhum i ona przechodzi Kucova i Alisa i Kovinic chyba że wygra 4 więcej meczów i ona przejdzie Karatantcheva i Begu i Arvidsson chyba że wygrać 3 kolejne mecze i będzie ona przechodzić Minella i N.Kichenok chyba że wygra 1 więcej meczów , ale Pervak ​​, Kleybanova są w tym samym remis ( Rank: # 110-119 ) Jeżeli zagra w finale , będzie ona na pewno przechodzą N.Kichenok i Cabeza Candela i Arruabarrena -Vecino i de Brito i Pironkova i ona przechodzi Kucova i Parra Santonja , chyba że wygra 5 kolejne mecze i będzie ona przechodzić Karatantcheva i Pervak ​​i Begu i Arvidsson , jeśli nie wygrać 4 kolejne mecze i będzie ona przechodzić Minella chyba, że ​​gra wpółfinale w Luksemburgu i będzie ona przechodzić Dolonc chyba, że ​​gra w drugiej rundzie w Moskwie , ale Minella , Kucova są w tym samym remis, ale Pervak ​​, Parra Santonja , Kleybanova są w tym samym remis, ale Kovinic , Arvidsson są w tym samym remis, ale Piter , Begu są w tym samym remis ( Rank: # 105-110 ) Jeżeli ona staje się Winner, będzie ona na pewno przechodzi 15 graczy , w tym Camila Giorgi i będzie ona przechodzić Karatantcheva i Begu i Kovinic i Pervak ​​chyba że wygra 5 więcej meczów , a ona przechodzi Minella ile ona gra w finale w Luksemburgu i będzie ona przechodzić Dolonc chyba, że ​​gra wpółfinale w Moskwie, ale Dolonc , Parra Santonja są w tym samym remis, ale Arvidsson , Kovinic są w tym samym remis, ale Minella , Karatantcheva są w tym samym remis, ale Piter , Begu są w tym samym remis ( Rank: # 92-96 ) Wystarczyło wkleić oryginał. Przecież tego tłumaczenia nie da się czytać. A moglbys? Bo nie wiem gdzie go szukac. Ten tekst przestalem czytac po pierwszym zdaniu.
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po kij ta Pusta baba nosi te okulary w czasie meczów wie ktoś ?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez piter to bardzo sredniej jakosci przebijaczka, nie wiem czym tu sie jaracie, z takim stylem nie wygrywa sie turniejow, nie mowie o szlemach  daj jej chlopie czas, niech narazie Flipke odprawi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po kij ta Pusta baba nosi te okulary w czasie meczów wie ktoś ? bo ma brzydka twarz  jak chomik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piter się za mocno ślizga zęby sobie jeszcze wybije
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez piter to bardzo sredniej jakosci przebijaczka, nie wiem czym tu sie jaracie, z takim stylem nie wygrywa sie turniejow, nie mowie o szlemach  daj jej chlopie czas, niech narazie Flipke odprawi co ona ma odprawiać nawet jakby dzisiaj wygrała to przez nieudolność okularnicy  jutro gładkie w dupe pewnie
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
przeciez piter to bardzo sredniej jakosci przebijaczka, nie wiem czym tu sie jaracie, z takim stylem nie wygrywa sie turniejow, nie mowie o szlemach  daj jej chlopie czas, niech narazie Flipke odprawi Proponuje nie wchodzic w dyskusje z retardem, ktory gra Cipkens po kursie 1.30 w ostatnim starcie sezonu z zawodniczka, ktorej ona sama nie zna i nie zna jej tez forumowy retard. No i zjazd do bazy po dlugim sezonie - najlepszym w karierze jest uzasadniony.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Tomic  zapamiętam ten dzień
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
serwis w dolną siatkę pokazuje że flipkens tankuje 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Flipkens olewa totalnie jak można tego nie widziec 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
aktorkowi i dupajasiowi to rodzice skrzywili dzieciństwo poprzez wieczne marudzenie, jakie to niezdary i fajtłapy życiowe. Dzisiaj mamy ich na forum i leczą swoje kompleksy wylewając żale i hejtując top500 ATP/WTA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez piter to bardzo sredniej jakosci przebijaczka, nie wiem czym tu sie jaracie, z takim stylem nie wygrywa sie turniejow, nie mowie o szlemach  daj jej chlopie czas, niech narazie Flipke odprawi Proponuje nie wchodzic w dyskusje z retardem, ktory gra Cipkens po kursie 1.30 w ostatnim starcie sezonu z zawodniczka, ktorej ona sama nie zna i nie zna jej tez forumowy retard. No i zjazd do bazy po dlugim sezonie - najlepszym w karierze jest uzasadniony. taaaaa bo ja gralem cos w tym meczu  podjarales sie za bardzo i nie patrzysz racjonalnie zreszta jak zawsze, widzisz jej pierwszy mecz a ja tylko w poprzednim tygodniu widzialem jej 4 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|