|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
ledwo to Biszop pograł wczoraj w piłkę, a dziś eksperci jak Pol z Rudzkim  dowcipas:P troche sie boję wyrażać opinię, jakąkolwiek, o Legii bo tu można niezłe cięgi za to zebrać, lub też może się okazać, że jestem spokrewniony z Hagim, a tego wolałbym uniknąć, starałem się jak mogłem aby opinia była obiektywna i wyważona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta emotka to nie do Ciebie Biszop, na post Bicza. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ledwo to Biszop pograł wczoraj w piłkę, a dziś eksperci jak Pol z Rudzkim  dowcipas:P troche sie boję wyrażać opinię, jakąkolwiek, o Legii bo tu można niezłe cięgi za to zebrać, lub też może się okazać, że jestem spokrewniony z Hagim, a tego wolałbym uniknąć, starałem się jak mogłem aby opinia była obiektywna i wyważona  temat Legii to temat wrażliwy, bezpieczniej będzie jak zamiast mówić o Legii będziesz na przykład trzymał kredens
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ewentualnie można się delektować kiełbasą krakowską 
|
|
|
|
|
|
|
ledwo to Biszop pograł wczoraj w piłkę, a dziś eksperci jak Pol z Rudzkim  dowcipas:P troche sie boję wyrażać opinię, jakąkolwiek, o Legii bo tu można niezłe cięgi za to zebrać, lub też może się okazać, że jestem spokrewniony z Hagim, a tego wolałbym uniknąć, starałem się jak mogłem aby opinia była obiektywna i wyważona  temat Legii to temat wrażliwy, bezpieczniej będzie jak zamiast mówić o Legii będziesz na przykład trzymał kredens wszyscy się boją Legii, cóż począć, nie ma co wyskakiwac przed szereg:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś kombinują z overami w Creteil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ewentualnie można się delektować kiełbasą krakowską  to już byłaby prowokacja, bo Wisła przecież wygrała wiadomo z kim
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
w takich sytuacjach Experto zwykł się uaktywniać, ale widać dziś mu dyżur na zmywaku wypadł  co Aro masz pocisk? experto to jest zywy dowod na to ze nawet ze zmywaka mozna zostac moderatorem nie takie kariery ludzie robili jeden to sobie wydał wspomnienia pod tytułem "Od łopaty do dyplomaty" alez panie, totalnie pomylona kolejnosc, ja najpierw zostalem moderatorem a dopiero kilka lat pozniej rozpoczalem kariere na zmywaku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze, że się wyjaśniło, nie będzie już niedomówień 
|
|
|
|
|
|
|
swoja droga widze ze faktycznie paszczur 0/3  szkoda paszczura
|
|
|
|
|
|
|
za chwilę wyjdzie na jaw sensacyjna wiadomośc, że Conrad w Singapurze garbuje psy ze skóry w jakimś podrzędnym bardze. Czego to sie o ludziach nie można dowiedzieć na quasi  A mogę Wam dodac, ze Experto juz dawno zmodernizował swoje stanowisko pracy, ma taka "godzinówkę", że zatrudnił sobie dwóch pakoli, jeden myje, drugi suszy i to wszystko po 5 pensów za godzine to się nazywa "być przedsiębiorczym":) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt i Super dwie najzabawniejsze gazety  Wczoraj byłem na pępkowym z jednym z dziennikarzy sportowych faktu. Nota bene pracował kiedyś ż Żelkiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt i Super dwie najzabawniejsze gazety  Wczoraj byłem na pępkowym z jednym z dziennikarzy sportowych faktu. Nota bene pracował kiedyś ż Żelkiem slabo Biczu kiedys pil z Szycem a ja np o maly wlos nie wystapilem w reklamie telewizyjnej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt i Super dwie najzabawniejsze gazety  Wczoraj byłem na pępkowym z jednym z dziennikarzy sportowych faktu. Nota bene pracował kiedyś ż Żelkiem slabo Biczu kiedys pil z Szycem a ja np o maly wlos nie wystapilem w reklamie telewizyjnej Aleś Ty zaczepny
|
|
|
|
|
|
|
Fakt i Super dwie najzabawniejsze gazety  Wczoraj byłem na pępkowym z jednym z dziennikarzy sportowych faktu. Nota bene pracował kiedyś ż Żelkiem slabo Biczu kiedys pil z Szycem a ja np o maly wlos nie wystapilem w reklamie telewizyjnej Reklama jakiegoś koncernu motoryzacyjnego, że pozwolę sobie zapytać, ze wschodu?  ale mi się napisało ładnie, prawie tak ładnie jak ktoś inny kogo nicka nie wymienię bo się boje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lille bez Basy w obronie i Martina w pomocy, słabiutko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Reklama jakiegoś koncernu motoryzacyjnego, że pozwolę sobie zapytać, ze wschodu?  ale mi się napisało ładnie, prawie tak ładnie jak ktoś inny kogo nicka nie wymienię bo się boje  Pewnie motoru z Lublina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|