Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 57 1 2 16 17 18 19 20 56 57
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Azazel
Marachy @1.95 i to solidnie 7/10 boks te nasze kołki nie mają prawa tego wygrać grin
grin

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by tronk
Fryty dno, to nie mam słów na debel Bopanna/Vasselin albo Fleming/Marray to juz poziom juniorski

to ograniczony czlowieku
po co i komu ty takie głupoty wypisujesz

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by beatles
Fryty dno, to nie mam słów na debel Bopanna/Vasselin albo Fleming/Marray to juz poziom juniorski

to ograniczony czlowieku
po co i komu ty takie głupoty wypisujesz

laugh ograniczony to jestes Ty, nie potrafisz nawet wychwycic odrobine przekąsu czy sarkazmu w wypowiedzi, pomysl choc troche najpierw.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dla mnie jutro set ferdka to pefka

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Powell @12 boks

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Brak slow na ten "swinski duet". A Ja sam sobie pieje,ze sie dalem zrobic kolejny raz jak prawdziwy patriota laugh ...uczymy sie na bledach... czas je szybko wyciagac!! Nie grac na polaczkow... laugh Szczerze to jestem pod wrazeniem Kasi Piter... i chociaz poplynalem na ostatnim meczu to zalu nie mam bo dziewczyna zostawila serce na korcie... nie jeden, lub nie jedna zawodniczka dawno olala by mecz i dograla do konca. Mam nadzieje ze zobaczymy jeszcze swietne mecze w jej wykonaniu a forma bedzie tylko wzwyzkowa... a reszta polskich patalachow niech patrzy i uczy sie jak sie walczy na korcie... to tyle sobotnich zali laugh laugh czas sie napic grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Matkowscy ostrą parę trafili w Paryżu

de Schepper/Herbert, a w IIR Bryany

tam nawierzchnia dla jebaczy z serwisu do debla idealna.

Więc na długo występ nie ma co liczyć...

Tak jak mówiłem od Wiednia, mają zapewniony awans lecz matematyka nie pozwala zapisać ich już teraz do Londynu

Nie ma szans że Mirnyj/Tecau, Beniu/Zimo czy Murray Peers zgarneli tutaj tytuł chociaż bardzo bym chciał to by się nasi nieźle zamulili spadkiem na 9 pozycje, cały życie gonili to teraz niech ich dogonią

laugh

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Z Brynami moga predzej powalczyc niz z zabkami. Nasi lubia grac w koncowce sezonu. Tak czy siak. Przydalby im sie taki fail jezeli chodzi o Mastersa.

Inna sprawa: Cuevas czy Arguello? Sklaniam sie ku Pablo, bo jednak powoli wracac, a wygrana pozwoli mu na spory skok w rankingu. Jeden minus - nie widzialem nigdy Facundo. Moglby ktos w skrocie cos mi o nim powiedziec?

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by pindoool
Brak slow na ten "swinski duet". A Ja sam sobie pieje,ze sie dalem zrobic kolejny raz jak prawdziwy patriota laugh ...uczymy sie na bledach... czas je szybko wyciagac!! Nie grac na polaczkow... laugh Szczerze to jestem pod wrazeniem Kasi Piter... i chociaz poplynalem na ostatnim meczu to zalu nie mam bo dziewczyna zostawila serce na korcie... nie jeden, lub nie jedna zawodniczka dawno olala by mecz i dograla do konca. Mam nadzieje ze zobaczymy jeszcze swietne mecze w jej wykonaniu a forma bedzie tylko wzwyzkowa... a reszta polskich patalachow niech patrzy i uczy sie jak sie walczy na korcie... to tyle sobotnich zali laugh laugh czas sie napic grin
Nazwalem ich ze dwa dni temu nieudacznikami i ktos tam sie na mnie rzucil, ze ich obrazam i nie szanuje...

R
enthusiast
enthusiast
R Offline
z tym facudo to nie wiadmo ,potrafi zajebiscie grac jak mu idzoe ,jak pare pilek zapsuje to nic nie pogra.serw w miare niezly

ja osobiscie stawiam na cuevasa

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Okej, dzieki za mala charakterystyke wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
i bardzo dobrze Fyrstenbergom, że dzisiaj przegrali i tak trafili

tłuką najwięcej obok jednej pary, nie pamiętam której, a są zdecydowanie ciekawsze pary, które mogą się tam dostać

straciłem całkowity szacunek za porażkę z Levinskim i Pavicem i już mnie ich mecze wcale nie emocjonują

za dużo w życiu się na nich przejadłem i pieniędzy i nerwów straciłem, żeby dalej to ciągnąć ...

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Pablo boks

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by iti
Nazwalem ich ze dwa dni temu nieudacznikami i ktos tam sie na mnie rzucil, ze ich obrazam i nie szanuje...

Nie no wiadomo nazwanie kogos nieudacznikiem to zadna obraza czy brak szacunku, ciężko się z tym nie zgodzic

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by iti

Nie no wiadomo nazwanie kogos nieudacznikiem to zadna obraza czy brak szacunku, ciężko się z tym nie zgodzic
Jezeli sie nie myle to nazwalem ich 'polskimi nieudacznikami' i odnosilo sie to do wielu lat wspolnej gry, posiadania - co by nie mowic - talentu/smykalki do debla i braku sukcesow po tylu latach. Jakichkolwiek. Wygrali Madryt na niebieskiej maczce. Wygrali Madryt w 2008 (nie pamietam czy to juz byl Masters wtedy) i mieli final US Open. No jak na DZIESIATY rok gry ze soba z rzedu (w 2003 zagrali tylko Sopot ze soba, wygrali go, ale nie ma tego co liczyc) to osiagneli niewiele, wrecz nic. Przyklad Nielsena, Melzera czy Petzschnera pokazuje, ze nie trzeba grac ze soba nie wiadomo ile zeby cos wygrac. A oni co wystep w DC - robia nam (i sobie) wstyd, bo albo sie mecza albo - czesciej - przegrywaja z jakimis anonimami. Serio chcesz dyskutowac z faktami?

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
''Nazwalem ich ze dwa dni temu nieudacznikami i ktos tam sie na mnie rzucil, ze ich obrazam i nie szanuje...''

Nazwałes ich nieudacznikami więc z czym ty chcesz dyskutowac? obrazasz ich i nie szanujesz, chodzi tylko o to, jest to twoja osobista sprawa i kłade na nią kiełbase, tyle w temacie, bez jakiejs napinki, peace.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pindol racje masz ze zylasta Piter zostawia sercem na korcie wiele, druga sprawa ze nie ma czym nadgonic to walka i bieganiem stara sie nawiazac walke smile

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
''Nazwalem ich ze dwa dni temu nieudacznikami i ktos tam sie na mnie rzucil, ze ich obrazam i nie szanuje...''

Nazwałes ich nieudacznikami więc z czym ty chcesz dyskutowac? obrazasz ich i nie szanujesz, chodzi tylko o to, jest to twoja osobista sprawa i kłade na nią kiełbase, tyle w temacie, bez jakiejs napinki, peace.
Powiedzialem tez, ze ich szanuje. Bo tak jest. A wyciaganie slowa z kontekstu calej wypowiedzi to wiesz... Nie bede z tym dyskutowal, nie ma o czym.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Dlaczego Carsten Ball upadl tak nisko? Co sie z nim stalo?

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Co do Frytko-Matów grali zle a Masters jest - Pytanie! Co by było jakby grali dobrze a nawet bardzo dobrze? smile

Strona 18 z 57 1 2 16 17 18 19 20 56 57

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, forty, rafal08, burbon, Sensei, alfa, JelineK, przemekwn), 1,973 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,325
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025