|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba mało wiesz o tenisie, jeśli wierzysz, że ten mecz jest czysty albo z Sijslingiem wszystko ok ... owszem sa mecze brudne ale ten nie był takim i uwierz mi, że o tenisie wiem sporoi nie dyskryminuj kogoś po liczbie postów bo to zgubna rzecz, od niedawna sie tu udzielam a widząc takie wpisy sie odechciewa. a to jak typuje i gdzie przebywam niechaj pozostanie tajemnica. chłopie, oglądałem ten mecz prawie cały ... nagle po 1 secie Sijsling zapomniał jak się serwuje ? nagle zepsuł najprostszego smecza ? czy może nagle bez powodu od *30-0 zrobił dwa podwójne, choć wcześniej miał tylko 2 w całym meczu Cilic psuł momentami najprostsze piłki, więc nie było żadnej wiekiej presji na Igorze  więc albo sprzedał, żeby Cilic wrócił albo coś mu dolegało i przestał grać na swoim poziomie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ianni/Pospisil na szczęście w 3 secie ogarnęli jak trzeba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
bruksel, 104 posty, idź się uczyć lepiej, bo trudne testy gimnazjalne będą w tym roku  Hit. Ty normalny człowieku jesteś? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dobra, niechaj tak zostanie, pogadjamy merytorycznie a nie wciąż płacze że ktos cos sprzedaje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gulbis to sie do max ATP250 nadaje - wyzej uja nie podskoczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba mało wiesz o tenisie, jeśli wierzysz, że ten mecz jest czysty albo z Sijslingiem wszystko ok ... owszem sa mecze brudne ale ten nie był takim i uwierz mi, że o tenisie wiem sporoi nie dyskryminuj kogoś po liczbie postów bo to zgubna rzecz, od niedawna sie tu udzielam a widząc takie wpisy sie odechciewa. a to jak typuje i gdzie przebywam niechaj pozostanie tajemnica. chłopie, oglądałem ten mecz prawie cały ... nagle po 1 secie Sijsling zapomniał jak się serwuje ? nagle zepsuł najprostszego smecza ? czy może nagle bez powodu od *30-0 zrobił dwa podwójne, choć wcześniej miał tylko 2 w całym meczu Cilic psuł momentami najprostsze piłki, więc nie było żadnej wiekiej presji na Igorze  więc albo sprzedał, żeby Cilic wrócił albo coś mu dolegało i przestał grać na swoim poziomie a kim jest ten Sijsling ? Co te drewno w życiu osiągnęło ? Jeszcze mi powiesz, że więcej niż Cilić 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
bruksel, 104 posty, idź się uczyć lepiej, bo trudne testy gimnazjalne będą w tym roku  Hit. Ty normalny człowieku jesteś?  do kogo to?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bruksel, 104 posty, idź się uczyć lepiej, bo trudne testy gimnazjalne będą w tym roku  Hit. Ty normalny człowieku jesteś?  a Tobie co do tego ? zamiast wtrącaj, lepiej pomyśl dlaczego Cię dzisiaj kojarzono z Drizzdem91  przypadek ? nie sądzę 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dobra, niechaj tak zostanie, pogadjamy merytorycznie a nie wciąż płacze że ktos cos sprzedaje  Masz tylko 108 postów. Nie możesz tutaj wchodzić w duskusję z gościem co dziennie 108 ale spotkań na tasiemkach gra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bruksel, 104 posty, idź się uczyć lepiej, bo trudne testy gimnazjalne będą w tym roku  Hit. Ty normalny człowieku jesteś?  przestało działać jego durne powiedzonko i teraz sfrustracje na innych wylewa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kim jest ten Sijsling ? Co te drewno w życiu osiągnęło ? Jeszcze mi powiesz, że więcej niż Cilić  nikim wielkim, ale serwować i napsuć krwi wielu potrafi ... pokonał w tym roku Raonica, Kohlsreibera, Tsongę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
verdasco  4 bp drizzd by wiedział co mu napisac
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ile ten Gulbis dzisiaj psuje to jestem w szoku,ami cały czasc chodzi pogranie go po @ 13 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nikim frustracji nie wylewam, bo nikogo nie zaczepiam sory, ale kolegów wśród Was nie szukam merytorycznie jakoś nic nie wnosicie, więc się zastanówcie, o co Wam chodzi, bo ja nie wiem  wyraziłem zdanie, że mecz Sijslinga nie był czysty i tyle, jak ktoś uważa inaczej, to jego sprawa
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja nikim frustracji nie wylewam, bo nikogo nie zaczepiam sory, ale kolegów wśród Was nie szukam merytorycznie jakoś nic nie wnosicie, więc się zastanówcie, o co Wam chodzi, bo ja nie wiem  wyraziłem zdanie, że mecz Sijslinga nie był czysty i tyle, jak ktoś uważa inaczej, to jego sprawa 1 pytanie co ty merytorycznie wnosisz na to forum poza płakaniem od 8 rano do 3 w nocy ??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
tomeckyego juz wams tad zabralem na zamkniete, myslalem ze sa tutaj kolejni warci tego zaufania, ale jak na razie jedno wielkie pierd****
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verdasco 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bruksel, 104 posty, idź się uczyć lepiej, bo trudne testy gimnazjalne będą w tym roku  Hit. Ty normalny człowieku jesteś?  przestało działać jego durne powiedzonko i teraz sfrustracje na innych wylewa skoro całe NBA na nim bazuje w playoffach, to nie jest takie durne  a po za tym dzisiaj go nie używałem, ale to już inna sprawa zresztą co ja się będę w dawał w dyskusję, z gościem co tylko siedzi na forum, żeby się do innych dosrać  każdy gra po swojemu, bez odbioru 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Gulbis to wygra, kurwa zlapalem yulko @ 11 
|
|