|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest lepsza fucha niż treneiro reprezentacji ? zgrupowania to kilka tygodni w roku, wyjazdy na mecze po całej Europie, można coś dla żony przywieźć  po 2-uch latach bez awansu ale z 3-ema bańkami na koncie można przejąć potentatów miedziowych lub innych frajerów  mój syn pójdzie tą drogą  poczekajcie 40 lat i zobaczycie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem krótko ostro dzisiaj zarobione buki  przestan wszystkie normalne druzyny wygraly czego chcesz wiecej reale,barcelony,dortmundy ,bayerny, paryze, Chelsy psvy do tego nasza rodzima liga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaglomby jeszcze powinni kupić 7 brazylianów, 4 argentynów i ze trzech ruskich to by im meczami handlowali... poptrzcie frajerzy-prezesi zaglombia z lubinia na taką skromną czeska drużynę Viktoria Pilzno(gra w lidze mistrzów z sukcesami, a na piłkarzyków wydaje połowę tego co zaglombie i ma w skladzie 90% czechów  Zawisza Bydgoszcz. Bardzo mi się podoba ta drużyna i styl jej prowadzenia. Spuścili wpierdol gwiazdeczkom z Warszawy a mają może 10% ich budżetu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest lepsza fucha niż treneiro reprezentacji ? zgrupowania to kilka tygodni w roku, wyjazdy na mecze po całej Europie, można coś dla żony przywieźć  po 2-uch latach bez awansu ale z 3-ema bańkami na koncie można przejąć potentatów miedziowych lub innych frajerów  mój syn pójdzie tą drogą  poczekajcie 40 lat i zobaczycie  Smuda to się nachapał  waldek już dużo mniej a Zwałka to już całkiem za czapkę gruszek robi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest lepsza fucha niż treneiro reprezentacji ? zgrupowania to kilka tygodni w roku, wyjazdy na mecze po całej Europie, można coś dla żony przywieźć  po 2-uch latach bez awansu ale z 3-ema bańkami na koncie można przejąć potentatów miedziowych lub innych frajerów  mój syn pójdzie tą drogą  poczekajcie 40 lat i zobaczycie  Smuda to się nachapał  waldek już dużo mniej a Zwałka to już całkiem za czapkę gruszek robi  ja bym wziął połowę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaglomby jeszcze powinni kupić 7 brazylianów, 4 argentynów i ze trzech ruskich to by im meczami handlowali... poptrzcie frajerzy-prezesi zaglombia z lubinia na taką skromną czeska drużynę Viktoria Pilzno(gra w lidze mistrzów z sukcesami, a na piłkarzyków wydaje połowę tego co zaglombie i ma w skladzie 90% czechów  Zawisza Bydgoszcz. Bardzo mi się podoba ta drużyna i styl jej prowadzenia. Spuścili wpierdol gwiazdeczkom z Warszawy a mają może 10% ich budżetu. zaglomby mają budżet większy jak niektore drużyny z LM a i tak sie sprzedajom za drobne 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Powiem krótko ostro dzisiaj zarobione buki  przestan wszystkie normalne druzyny wygraly czego chcesz wiecej reale,barcelony,dortmundy ,bayerny, paryze, Chelsy psvy do tego nasza rodzima liga  napisalem normalne jak ty chelsea z tym debilem na lawce, psv i nasze druzyny uwazasz za normalne to pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
czy jest lepsza fucha niż treneiro reprezentacji ? zgrupowania to kilka tygodni w roku, wyjazdy na mecze po całej Europie, można coś dla żony przywieźć  po 2-uch latach bez awansu ale z 3-ema bańkami na koncie można przejąć potentatów miedziowych lub innych frajerów  mój syn pójdzie tą drogą  poczekajcie 40 lat i zobaczycie  Smuda to się nachapał  waldek już dużo mniej a Zwałka to już całkiem za czapkę gruszek robi  ja bym wziął połowę  a ja 6000 pln i bede lepiej selekconowal od tych za miliony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no z tego co wyczytałem tutaj to był owczy pęd na Sraxę i Pogoń 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest lepsza fucha niż treneiro reprezentacji ? zgrupowania to kilka tygodni w roku, wyjazdy na mecze po całej Europie, można coś dla żony przywieźć  po 2-uch latach bez awansu ale z 3-ema bańkami na koncie można przejąć potentatów miedziowych lub innych frajerów  mój syn pójdzie tą drogą  poczekajcie 40 lat i zobaczycie  Smuda to się nachapał  waldek już dużo mniej a Zwałka to już całkiem za czapkę gruszek robi  ja bym wziął połowę  dobrze prawisz wystarczy ze leśny dziad wpadł na chwilke a wyjdzi bogatszy o 2 duże bańki i co wy na to poradzicie? i w du ma jakies tam zaglombie jak vidov bans czy rymnk oraz inne przyblendy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak popatrzeć na sytuację w piłce nożnej europejskiej wiele klubów wyprzedało wszystko to co się ruszało i było warte takie Psv Apoel i inne to już tylko im wspomnienia zostały  można ciekawych grajków wyciągnąć teraz w kryzysie ale trzeba mieć kasę na nich Pomyśleli by polscy biznesmeni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaglomby jeszcze powinni kupić 7 brazylianów, 4 argentynów i ze trzech ruskich to by im meczami handlowali... poptrzcie frajerzy-prezesi zaglombia z lubinia na taką skromną czeska drużynę Viktoria Pilzno(gra w lidze mistrzów z sukcesami, a na piłkarzyków wydaje połowę tego co zaglombie i ma w skladzie 90% czechów  Zawisza Bydgoszcz. Bardzo mi się podoba ta drużyna i styl jej prowadzenia. Spuścili wpierdol gwiazdeczkom z Warszawy a mają może 10% ich budżetu. zaglomby mają budżet większy jak niektore drużyny z LM a i tak sie sprzedajom za drobne  do lekcji  jutro mama robi dyktando 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale że KGHM dał się tak wystawić 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Powiem krótko ostro dzisiaj zarobione buki  przestan wszystkie normalne druzyny wygraly czego chcesz wiecej reale,barcelony,dortmundy ,bayerny, paryze, Chelsy psvy do tego nasza rodzima liga  napisalem normalne jak ty chelsea z tym debilem na lawce, psv i nasze druzyny uwazasz za normalne to pozdrawiam  klaun - to oczywiscie o tym frajerze na lawce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaglomby jeszcze powinni kupić 7 brazylianów, 4 argentynów i ze trzech ruskich to by im meczami handlowali... poptrzcie frajerzy-prezesi zaglombia z lubinia na taką skromną czeska drużynę Viktoria Pilzno(gra w lidze mistrzów z sukcesami, a na piłkarzyków wydaje połowę tego co zaglombie i ma w skladzie 90% czechów  Zawisza Bydgoszcz. Bardzo mi się podoba ta drużyna i styl jej prowadzenia. Spuścili wpierdol gwiazdeczkom z Warszawy a mają może 10% ich budżetu. zaglomby mają budżet większy jak niektore drużyny z LM a i tak sie sprzedajom za drobne  do lekcji  jutro mama robi dyktando  burdelmama 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest lepsza fucha niż treneiro reprezentacji ? zgrupowania to kilka tygodni w roku, wyjazdy na mecze po całej Europie, można coś dla żony przywieźć  po 2-uch latach bez awansu ale z 3-ema bańkami na koncie można przejąć potentatów miedziowych lub innych frajerów  mój syn pójdzie tą drogą  poczekajcie 40 lat i zobaczycie  Smuda to się nachapał  waldek już dużo mniej a Zwałka to już całkiem za czapkę gruszek robi  ja bym wziął połowę  a ja 6000 pln i bede lepiej selekconowal od tych za miliony nie ma takiej stawki w PZPN  minimum 4 zera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sporting karny i czerwo Maritimo!
|
|