|
|
addict
|
|
addict
Sopot dzis promo kurs zacny Chyba zartujesz? Kursy odpowiednio ustawione moim zdaniem. Impel zaliczyl wpadke z Legionovia, ale widzac ostatnio mecz Atomu z belgiskimi amatorkami, a szczegolnie poczynania Podolec, to wydaje mi sie, ze Impel slusznie jest faworytem. Maja dobry, wyrownany sklad, nie ma przepasci miedzy 1 skladem a lawka i mysle, ze w tym roku beda walczyc o mistrza. Oczywiscie nie wykluczam, ze Wroclaw przegra, bo to jest tylko sport i wszystko sie moze zdarzyc, ale osobiscie stawiam na Impel i mysle ze kurs 1.72 jest dobrze ustawiony. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
to zle myslisz zobaczysz po meczu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to zle myslisz zobaczysz po meczu  Jasne, ze moge sie mylic i miec zly tok myslenia  Gdyby zawsze bylo tak jak mysle, to bym byl milionerem i nie stawial wymarzonego domu na kredycie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to zle myslisz zobaczysz po meczu  Jasne, ze moge sie mylic i miec zly tok myslenia  Gdyby zawsze bylo tak jak mysle, to bym byl milionerem i nie stawial wymarzonego domu na kredycie  Gość nawet jednego argumentu podać nie potrafi, szkoda czasu na przepychanki słowne z takimi. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to zle myslisz zobaczysz po meczu  chyba ty leszczu 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
a ja się zgodzę z argumentacją Uve :D:D Gwardia bardzo przeciętnie jak na ten moment. Brinker ma rozładowane baterie. Koczor nadaje się już chyba na szpitalne leczenie ze swoją anoreksją. Konieczna, Polak czy Pyziołek potrafią grać tylko jak to mówi Drzyzga  w biało-czarne, nie ma siatkarsiej czarości ;p Trefl niby szału nie robi ale wszystko jakoś wygrywa. Coraz lepiej wygląda lewe skrzydło. Chimeryczna Podolec na prawym to największy problem ale myśle że na 35% w ataku zagra i na Wrocław wystarczy. Więc..... Atom @2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nikt dzis w strone Fenerbache nie uderza ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Impel miazga 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Impel miazga  raczej mega fart w drugim, co za posrane babsztyle 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Korver i Kellthorn.. Niby nie podaliscie typu wprost, ale dało się z tego co pisaliscie pewne wnioski wyciągnąć.. Co prawda dopiero 2:0 w setach, ale 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fenerbache a troszku pozniej Dabrowa -1.5 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Amator czemu akurat Fenerbache? Vafi u siebie rzadko....rzadko przegrywa? jakies kontuzje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vakif nie przegral meczu juz od roku , ostatnio troche Guidetti dal im spokoj i rotuje odpoczywaja pewnie po to zeby dzis podtrzymac passe , ale moim zdaniem to i tak nie starczy . Fenerba wyjdzie dzis zapewne : Glas , Kim Seda Havlickova , Ipek Eda Erden Vakif : Naz , Costagrande Sonsirma , Brakocevic , Furst i zona trenera ... I mi z tej ukladanki wychodzi ze to Fenerba powinna byc faworytem tym razem juz magia Giovaniego nie powinna zadzialac czas przelamac serie i zaczac nowa 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dobra robota AMATOR ale moim zdaniem mecz bardziej do ogladania niz obstawiania..mozna zalowac ze FENE nie ma w LM i naszego POLICE moglyby byc ciekawe spotkania
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Vakif nie przegral meczu juz od roku , ostatnio troche Guidetti dal im spokoj i rotuje odpoczywaja pewnie po to zeby dzis podtrzymac passe , ale moim zdaniem to i tak nie starczy . Fenerba wyjdzie dzis zapewne : Glas , Kim Seda Havlickova , Ipek Eda Erden Vakif : Naz , Costagrande Sonsirma , Brakocevic , Furst i zona trenera ... I mi z tej ukladanki wychodzi ze to Fenerba powinna byc faworytem tym razem juz magia Giovaniego nie powinna zadzialac czas przelamac serie i zaczac nowa  też zagrałem Fenerbache, ale nie mogę nigdzie znaleść Live, może ktoś coś wie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o 17 startuja transmijsa na tureckim d-smart niesttey nie umiem tego znalezc nigdzie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
o 17 startuja transmijsa na tureckim d-smart niesttey nie umiem tego znalezc nigdzie  aa o 17, ok to wtedy nawet na ich facebooku ktoś będzie pisał wynik, tzn VakifBanku pewnie;) myslalem ze mecz o 16 i szukam wyniku od godziny heh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak chcesz wynik to na becie bedizesz mial live
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak chcesz wynik to na becie bedizesz mial live no właśnie się dziwiłem dlaczego nie ma takiego meczu na szczycie nab365, a to dlatego że jeszcze się nie zaczął:) grubo to pograłeś? ja delikatnie, za 100;)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|