Jakiś pomysł sportu uzupełniającego? Moje wymagania: - możliwy długotrwały wysiłek na średnim lub wysokim tętnie (160-180) - nie angażujący kolan (prawie lub w ogóle)
Jakiś pomysł sportu uzupełniającego? Moje wymagania: - możliwy długotrwały wysiłek na średnim lub wysokim tętnie (160-180) - nie angażujący kolan (prawie lub w ogóle)
Moze w weekend nadrobie zaleglosci. Tymczasem Panowie zakonczylismy test coopera.
Mackracken nr 1, potem 30 m wczesniej swoj udzial zakonczyl Podstawek. Na pudło jeszcze wszedł Platini 30 m straty do 2giego miejsca.
Brawo ja fajnie byloby gdyby kazdy z uczestnikow podjal choc jedna powazna probe na dany dystans/czas
Brawo Ty
Masz rację, jednak najczęściej przy zawodach na 5km czy 10km lub też innych walczymy o dobre wyniki przy tym co podaje lupus. Ja swój zrobiłem bez ciśnienia na treningu. W zależności do czego człowiek się przygotowuje różnie to może wyglądać
ja już oficjalnie zakonczylem sezon. Z powodu kontuzji nie biegam juz tydzien czasu i pewnie jeszcze 2-3 tyg nie bede smigal Teraz tylko silka i basen. Z biegania tylko organizacja:
Zapraszam wszystkich ze Szczecina i okolic. Udalo nam sie znalesc sponsorow i np. dla kazdego startujacego mamy bulke i kiełbaske gratis i bilet na mecz pilki recznej kobiet Pogon Baltica Do losowania bedziemy mieli tez niespotykane w zwyklych sklepach piwa( dla smakoszy ) itp. itd. Procz tego profesjnalny( chipowy) pomiar czasu! Słabo?