|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Nadal to drwal ? chyba że niemam taktu i niewyczułem żartu:P Poza siłą i wytrzymałością nie ma jego grze niczego, co przyciągałoby ludzi przed TV. To nie żaden zarzut, on technicznie gra świetnie, w końcu to światowy nr 1, ale zwyczajnie nie ma tej magii, zwłaszcza jak go porównamy do Federera.
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Nadal to drwal ? chyba że niemam taktu i niewyczułem żartu:P Poza siłą i wytrzymałością nie ma jego grze niczego, co przyciągałoby ludzi przed TV. To nie żaden zarzut, on technicznie gra świetnie, w końcu to światowy nr 1, ale zwyczajnie nie ma tej magii, zwłaszcza jak go porównamy do Federera. + ma jeszcze najlepszą psychikę w Tourze. Ale to ludzi nie przyciąga (sorry).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale go pojedzie teraz hiszpan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal to drwal ? chyba że niemam taktu i niewyczułem żartu:P Poza siłą i wytrzymałością nie ma jego grze niczego, co przyciągałoby ludzi przed TV. To nie żaden zarzut, on technicznie gra świetnie, w końcu to światowy nr 1, ale zwyczajnie nie ma tej magii, zwłaszcza jak go porównamy do Federera. hmm no to już zalezy od punktu siedzenia, dla mnie np jego unikatowy styl jest cięzki do pobicia i niewiem czego może mu brakować,no może poza serwisem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to bartoli tam siedziala?
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Nadal to drwal ? chyba że niemam taktu i niewyczułem żartu:P Poza siłą i wytrzymałością nie ma jego grze niczego, co przyciągałoby ludzi przed TV. To nie żaden zarzut, on technicznie gra świetnie, w końcu to światowy nr 1, ale zwyczajnie nie ma tej magii, zwłaszcza jak go porównamy do Federera. hmm no to już zalezy od punktu siedzenia, dla mnie np jego unikatowy styl jest cięzki do pobicia i niewiem czego może mu brakować,no może poza serwisem Przeciętny punkt siedzenia masz teraz na trybunach w Londynie - 90% za Federerem.
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Przeciętny punkt siedzenia masz teraz na trybunach w Londynie - 90% za Federerem. Zwykle publika bardziej dopinguje słabszemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal to drwal ? chyba że niemam taktu i niewyczułem żartu:P Poza siłą i wytrzymałością nie ma jego grze niczego, co przyciągałoby ludzi przed TV. To nie żaden zarzut, on technicznie gra świetnie, w końcu to światowy nr 1, ale zwyczajnie nie ma tej magii, zwłaszcza jak go porównamy do Federera. hmm no to już zalezy od punktu siedzenia, dla mnie np jego unikatowy styl jest cięzki do pobicia i niewiem czego może mu brakować,no może poza serwisem Przeciętny punkt siedzenia masz teraz na trybunach w Londynie - 90% za Federerem. publiczność w Londynie nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem,radośc po prostych błędach zawodników chyba najlepiej obrazuje ich niski poziom. Pomijając to że połowa celebrytów na trybunach kibicuje Szwajcarowi bo sie nazywa Federer,a są tam bo stac ich na bilety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeciętny punkt siedzenia masz teraz na trybunach w Londynie - 90% za Federerem. Zwykle publika bardziej dopinguje słabszemu. fatality 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Przeciętny punkt siedzenia masz teraz na trybunach w Londynie - 90% za Federerem. Zwykle publika bardziej dopinguje słabszemu.  Chłopie, Federer miałza sobą trybuny nawet jak grał w Anglii z Murrayem, jak to wytłumaczysz, że był słabszy? Drugiego Federera już po prostu nie będzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zero polotu w grze feda teraz plus raczej proste bledy, no i serwisu brakuje
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
publiczność w Londynie nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem,radośc po prostych błędach zawodników chyba najlepiej obrazuje ich niski poziom. Pomijając to że połowa celebrytów na trybunach kibicuje Szwajcarowi bo sie nazywa Federer,a są tam bo stac ich na bilety  Ale takie wsparcie ma Federer na całym świecie...po kilkunastu latach kariery Szwajcara kazdy wie, że jak przyjdzie na jego mecz, to jest szansa że zobaczą zagranie, którego nikt inny im nie pokaże, i to nie dlatego że nie chce tylko dlatego że nie potrafi. Ludzie kochają Federera i jego grę, choć może trudno to niektórym zaakceptować.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przeciętny punkt siedzenia masz teraz na trybunach w Londynie - 90% za Federerem. Zwykle publika bardziej dopinguje słabszemu.  Chłopie, Federer miałza sobą trybuny nawet jak grał w Anglii z Murrayem, jak to wytłumaczysz, że był słabszy? Drugiego Federera już po prostu nie będzie... Jak to ?? Przecież Polacy maja wszystko najlepsze tylko są niedocenieni na świecie; jak można nie kochać polskich samochodów, samolotów, komputerów, nawet tenisistów mamy najlepszych,tylko Łukasz Kubot i Michał Przysiężny nie pokazali swojej klasy jeszcze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"shhh quiet genius at work" oby sie to dzisiaj jeszcze sprawdzilo
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Skiper za wszelką cenę próbujesz przekonać wszystkich do swojej racji. Nawet podnosisz ton dyskusji nazywając mnie chłopem.
Nigdzie nie napisałem/nie stwierdziłem, że Roger ma mniej fanów na świecie; nie narzucaj mi swojego toku myślenia. A te 90% publiki za Fedem to może ma odniesienie ale w Londynie, a już na pewno nie na świecie.
Trochę śmieszne porównanie, no ale takie czasy.. Lajki na FB: - Roger 13,5 miliona - Rafa 12,2 miliona
Myślę, że z Rafą jest dobrze i w innych zakątkach świata ta proporcja jest różna. Inna sprawa, że Fed już blisko zakończenia kariery, bardzo słaby sezon i teraz pojawia się szansa na sukces, więc nie dziwi mnie zwiększona sympatia w stronę Szwajcara. Zwłaszcza wśród ludzi obojętnych, niestronniczych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hesse set2 @2.05 3/10 OGNIA!!!!
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
(..) jest szansa że zobaczą zagranie, którego nikt inny im nie pokaże (..)
Ludzie kochają Federera i jego grę, choć może trudno to niektórym zaakceptować. Kończę tę dyskusję. Jesteś aż nadto stronniczy. Kochać mozna Federera i baasta. Reszty w tourze nie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rusty z tymi lajkami to lipa, mogles przedstawić staty corocznego fans vote które wygrał roger chyba 12 raz z rzędu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Federer  żałosny mecz
|
|