|
|
+
|
|
+
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Zapisy do konkursu biathlonowego: linkZanim się zapiszesz zapoznaj sie z regulaminem konkursu. link
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
w zakładach przedsezonowych na wyższe miejsce można poszukać czegoś ciekawego na Birnbachera, który pomimo Igrzysk priorytetowo traktuje walkę o Puchar Świata, możliwe różne kombinacje, jakieś odpuszczania u innych a Niemiec naprawdę jest mocny i powinien ten sezon spokojnie na trzecim miejscu skończyć.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
na dziś proponuję kupon w sts, na początek oczywiście bez szaleństw
Pałka - Gwizdoń 1 1.45 (1.52) -> wiadomo co było w niedzielę, ale nawet pomimo tego w biegu indywidualnym Pałka jest dużo lepsza i dziwię się jak można było w ogóle tą parę zestawić i jeszcze taki kurs, promocja.
Nowakowska - Hojnisz 1 1.60 -> na początku sezonu Weronika zdecydowanie lepiej biegowo od Magdy, do tego na strzelnicy ta druga bardzo przeciętnie
Brunet - Zaitseva 1 1.40 -> jak Francuzka strzela wiadomo, w niedziele biegowo mocno nie odstawała, Rosjanie widać na początku sezonu są dalecy od wysokiej formy
Dorin - Soukalova 1 1.52 -> dla mnie Dorin mocno nie doceniana a to powinna być w tym roku ścisła czołówka światowa, w niedzielę w ciężkich warunkach na strzelnicy bardzo pewna, biegowo świetna dyspozycja, wyżej ją cenię w dzisiejszym biegu indywidualnym od Czeszki.
AKO: 4.94 Stawka: 250pln EW: 1086.80 sts
Last edited by Rivaldinho; 01/12/2013 19:06.
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Evgeni Ustyugov vs Jakov Fak [1] 1.74 Expekt
Evgeni moze narazie slabiej biegowo od Faka, ale stabilny na strzelnicy.. jako ze to jeden z moich ulubiony zawodnikow dzis mu zaufam. wygral przedsezonowe wewnetrzne zawody w sprincie wsrod Rosjan.. biegowo bedzie tylko lepiej, a na strzelnicy nie zawodzi jak narazie. Fak 6 pudel w individualu, w mieszance 0+1 1+3.
Men's 10km Sprint. Winning Nation - Norway ? NIE 2 1.54 Marathonbet
nie czuje norwegow na starcie sezonu.. mysle ze zaden z nich dzis nie wygra : )
Last edited by Rivaldinho; 01/12/2013 19:06.
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Poscig [M] Simon Eder - Erik Lesser [1] 1.53 Betsson (bet365 1.54, GB 1.55) Zawody kobiet przerwane ze wzgledu na bardzo trudne warunki, mocno wiajacy wiatr prosto w twarz zawodniczkom i loterie na strzelnicy.. o 13:30 zawody mezczyzn.. o ile w ogole sie odbeda, to na duzo lepsze warunki nie ma co liczyc.. takze zaufam zawodnikom ktorzy w moim odczuciu w trudnych warunkach na strzelnicy spisza sie lepiej od pozostalych Eder jest jednym z lepiej strzelajacych zawodnikow ostatnich lat.. zestawiony w parze z Lesserem, ktory mimo ze tutaj na strzelnicy spisuje sie niezle.. to ostatnimi laty mi delikatnie mowiac srednim strzelcem. Nizej garsc statystyk strzeleckich [ Linked Image]
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Bieg mężczyzn przełożonyJury zawodów Pucharu Świata w Ostersund zadecydowało, że wiejący z dużą siłą wiatr nadal uniemożliwia rozgrywanie zawodów biathlonowych. Panowie nie pojawią się więc na trasie biegu na dochodzenie. Wcześniej z powodu wiatru przerwano bieg pań. Pierwotnie zawody miały sie odbyć o 13:15, ale postanowiono dać pogodzie się wyszaleć i przesunięto godzinę rozpoczęcia na 14:00. Godzinę przed planowanym startem jury zawodów stwierdziło, że warunki wietrzne w dalszym ciągu uniemożliwiają rywalizację. info [ biathlon.pl]
Last edited by Rivaldinho; 01/12/2013 19:20.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
|
|
|
|
|
+
|
|
+
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czemu dzisiaj nie biegnął?
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
kto wygra? Niemcy 4.50 Unibet / miejsca 1-3: Niemcy 1.55 Unibet
jutro o zwycięstwo walczyć powinni Francuzi z Niemcami, ci pierwsi lekkimi faworytami przede wszystkim ze względu na Martina Fourcade'a na ostatniej zmianie, ale Niemcy też mocni, powinni powalczyć, kursy obecnie na nich na poziomie 2.75 -3.30 tylko Unibet trzyma 4.50. Reszta bez szans, Szwedzi na grubym farcie w Hochfilzen, Rosjanie jeszcze w przeciętnej formie, Austriacy za słabi biegowo a Norwegowie w tym składzie nawet o trzecie miejsce nie powalczą raczej.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
zabrakło 0,3 sek do wygranej Niemców, szkoda, prowadzili praktycznie całe zawody, niestety, ale Schempp powinien był wystąpić na innej zmianie, a kończyć Peiffer, najmocniejszy z nich.
Makarainen - Solemdal 1 1.55 marathon
Kaisa świetnie zaprezentowała się w sztafecie, forma idzie do góry. Norweżka na trasie czuła się bardzo przeciętnie tracąc biegowo do Hildebrandt, jakoś nie widzę podstaw by miała być dziś wysoko.
Starykh - Dzhyma 1 1.61 marathon
Rosjanka nie startowała w sztafecie, wcześniej forma bardzo wysoka. Dzhyma trochę ponad stan tak wysoko notowana, co pokazała choćby wczoraj w sztafecie, ale nie tylko, już wcześniej biegowo pokazała że odstaje.
Hildebrandt - Pałka 1 1.65 marathon
Niemka znakomicie spisała się w czwartek w sztafecie, od zawsze wiadomo że dobrze strzela, ale na tych trasach biegowo pokazała się z naprawdę dobrej strony. Pałka biegowo nie przekonuje i pomimo tego, że dziś na pewno będzie chciała się zrehabilitować za sztafetę i czuję że nie będzie to dziś zły występ ale z Niemką przegra.
Berger - Soukalova 2 2.375 marathon
To nie jest Tora z poprzedniego sezonu, więc nie ma co na siłę robić z niej faworytki. Soukalova w sztafecie zaprezentowała się lepiej, od początku sezonu trzyma równą, wysoką formę, warto spróbować.
puszczam jako single, ale nie tylko...
AKO: 10.066 Stawka: 2/10 marathon
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
3/3 + zwrot z powodu braku Solemdal, a szkoda.
męski sprint...
przede wszystkim widać że Tcherezov jest słabiutki, zastanawiałem się długo czy w bwinie zagrać przeciw niemu w parze z Birnbacherem czy Bergmanem, ale zdecydowałem się na tego drugiego, który biegł wczoraj znakomicie, a Niemiec jednak jeszcze nie wrócił do najwyższej formy
Tcherezov - Bergman 2 1.50 bwin
uważam, że dziś wysoko powinien być Peiffer, zagrałem nawet w unibecie po 4.50 to, niestety wszystkie buki zestawiają go z tymi samymi rywalami, najlepiej uważam zagrać go z Birbacherem, tak jak pisałem dopiero wraca do formy, Peiffer katastrofy na strzelnicy nie zrobi, a biegowo jest obecnie lepszy, warto spróbować.
Peiffer - Birnbacher 1 1.65 marathon
warto tą parę puścić w dublu z:
Weger - Hallenbarter 1 1.571 marathon
nie wiem jak można zestawić taką parę, może i Weger nie osiąga wyników na miarę swoich możliwości, ale od Hallenbartera jest o klasę lepszy.
AKO: 2.59 Stawka: 3/10 marathon
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
też wszystko weszło  ale Peiffer zaprezentował się gorzej niż przypuszczałem.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
najlepszy bet na dzisiaj:
Peiffer - Tcherezov 1 1.52 marathon
wczoraj Niemiec słabo się spisał, ale myślę że to wina nart, bo biegowo wcześniej prezentował się dobrze. Tcherezov bez formy, będzie tracił biegowo sporo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto ma konto w ComeOn może zagrać na dzisiejszą V Domrachevej po kursie 4.7! Gdzie inni mają 1.3-1.5 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Kto ma konto w ComeOn może zagrać na dzisiejszą V Domrachevej po kursie 4.7! Gdzie inni mają 1.3-1.5  Grałes już tam takie coś? Podejrzewam że mogą rozliczyć ten bieg bez handi a nie jako pościgowy. Bo ten kurs to mega za wysoki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj grałem M.Fourcade vs pozostali na 2 i rozliczyli ok po kursie 2.10. Dlaczego mają sam bieg rozliczać bez handi? Nic takiego nie ma napisane. A jak wygra Domracheva to co będą czasy liczyć? Nie sądze. Wczoraj np. mieli babola w parze Fourcade vs Svendsen i na Martina dali kurs 3.10, a na Svendsena 1.30. jak pograłem to skorygowali.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Wczoraj grałem M.Fourcade vs pozostali na 2 i rozliczyli ok po kursie 2.10. Dlaczego mają sam bieg rozliczać bez handi? Nic takiego nie ma napisane. A jak wygra Domracheva to co będą czasy liczyć? Nie sądze. Wczoraj np. mieli babola w parze Fourcade vs Svendsen i na Martina dali kurs 3.10, a na Svendsena 1.30. jak pograłem to skorygowali. Ok dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurs spadł z 4.7 na... 4.6 
|
|