|
|
addict
|
|
addict
Zwracam honor - osadzilem pochopnie, ale czasu nie cofne. Moge tylko odszczekac i to wlasnie robie. Chociaz chyba niczego obrazliwego nie powiedzialem. Po prostu myslalem, ze wyciales tutaj ludzi w chuja..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie bede lizal dupy, ale jak widac mozna sie latwo pomylic i to strasznie. Tak jak juz mowilem, chyba niczego obrazliwego nie napisalem, ale jezeli tak to sorki. Zastanowie sie dwa razy za nim napisze cos jeszcze raz o kimkolwiek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz pewnie co poniektórzy powiększają zdjęcie i patrzą czy nie przerobione w photoshopie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dokładnie miał dużo czasu żeby to spreparować w dodatku skąd ta pewność że to jego konto !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokładnie miał dużo czasu żeby to spreparować w dodatku skąd ta pewność że to jego konto !!! Konto niestety nie jest moje, jakoś muszę się zabezpieczać przed bandą internetowych kretynów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a do tego co to udowadnia? mogl pozniej robic zielone grajac przeciwnie po 2.30 !!!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dokładnie miał dużo czasu żeby to spreparować w dodatku skąd ta pewność że to jego konto !!! powiedz lepiej ile za pakiecik wołasz
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
dokładnie miał dużo czasu żeby to spreparować w dodatku skąd ta pewność że to jego konto !!! juz bez jaj, nie wydziwiajcie ... skad wiesz ze za 5x tyle nie pogral w 2 strone i na swoje i tak nie wyszedl ? takie pisanie jak napisales to mozna pod wszystko podciagnac ... co za problem screnny na necie z czegos znalesc 5min i masz prawie wszystko jak wiesz gdzie szukac ... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dokładnie miał dużo czasu żeby to spreparować w dodatku skąd ta pewność że to jego konto !!! powiedz lepiej ile za pakiecik wołasz pakiecik robienia kretynów z takich impecylów jak ty czy giertych dzisiaj w promocji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a do tego co to udowadnia? mogl pozniej robic zielone grajac przeciwnie po 2.30 !!! 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
dokładnie miał dużo czasu żeby to spreparować w dodatku skąd ta pewność że to jego konto !!! powiedz lepiej ile za pakiecik wołasz pakiecik robienia kretynów z takich impecylów jak ty czy giertych dzisiaj w promocji   Taki dobry jesteś, że na typach nie wychodzisz to jeszcze musisz je sprzedawać gimbusom? 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
jutro jest fajny mecz w czeskiej siatce meskiej troche pomyslec i na swoje wyjdziecie ...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jutro jest fajny mecz w czeskiej siatce meskiej troche pomyslec i na swoje wyjdziecie ... To nie twoje typy grali na odwrot i dzien w dzien na swoje wychodzili ?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
jutro jest fajny mecz w czeskiej siatce meskiej troche pomyslec i na swoje wyjdziecie ... To nie twoje typy grali na odwrot i dzien w dzien na swoje wychodzili ? nie wiem jak grali, wiem ze u mnie sie $ zgadzala ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hypo 4 set @4.5 dla rozrywki 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
a do tego co to udowadnia? mogl pozniej robic zielone grajac przeciwnie po 2.30 !!!  pokaż ile wygrałeś na budapeszcie, czekam wciaz na twoje wygrane kupony.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
nadal nie wierze ze tak po dobroci chcialo Ci sie pisac tym imbecylom, kretynom i durniom jak nazywasz nas wszystkich, takie piekne wypracowanie
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jutro jest fajny mecz w czeskiej siatce meskiej troche pomyslec i na swoje wyjdziecie ... To nie twoje typy grali na odwrot i dzien w dzien na swoje wychodzili ? nie wiem jak grali, wiem ze u mnie sie $ zgadzala ... ta jak każdemu 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
od 10 lat nie napisales takiej analizy, wiec celem bylo zbicie kursu, a to ze pograles na poczatku w druga strone, to o niczym nie swiadczy
dzis przesadziłem w stosunku do Ciebie z inwektywami i za to przepraszam ale nadal nie wierze ze miales inny cel piszac ta analize, ktora dyskwalifikuje Ciebie jako typera, niz zeby pelikany podbily Ci kurs na Budapeszt
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Innymi słowy było tak: pograles na gości, bo zobaczyles value, i pomyslales ze bedzie spadac kurs, ale około poludnia panika bo kurs nie spadł tyle ile zakladales wiec piszemy pseudo analize z ktorej nic nie wynika jednak pelikany nie czytaja szczegolow tylko wazne jest co typujesz/grasz wiec zaraz sie rzuca na beta i bedzie dobry kurs do skontrowania typu zagranego wczesniej.
tyle z mojej strony, przeprosiny za inwektywy jeszcze raz.
|
|
|
Link skopiowany do schowka