|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Pany miał ktoś z was akcję, że błąd techniczny wystąpił w bankomacie, nie zrealizowano wypłaty, a z konta pociągnęło? Powinni Ci oddac hajs Ja raz wyplacilem kase a sciagneli dwa razy wyplate, ale po 3 dniach oddali  1,5k chciałem wyjąć. Odrzuciło. Pomyslałem, że nie ma tyle. Spróbowałem 1000, myślał, myślał i komunikat, że z przyczyn technicznych nie można zrealizować. Jeszcze spróbowałem 500 i to samo. A teraz niespodzianka jak patrzę na konto Dzięki za info.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Pół amatorska liga jesli chodzi o poziom, a zarobki to masakra, dziady taki szmal biorą za takie posmiewiska i nie mówie tylko o Legi tylko całej lidze, jak to w CF powiedział Czarek przebilismy dno i pukamy w nie z drugiej strony  to samo można powiedzieć o wszystkich dziennikarzach sportowych w tym kraju Nie tylko sportowych. Ja bym nawet powiedział, że sportowi przy politycznych i publicystycznych to profesorzy.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
caly fech puste konto a on lapie za karte i leci do bankomatu jedni ida "na wnuczka" a ten stosuje metode "a nuz widelec"  może chwycił VISĘ szanownej małżonki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pół amatorska liga jesli chodzi o poziom, a zarobki to masakra, dziady taki szmal biorą za takie posmiewiska i nie mówie tylko o Legi tylko całej lidze, jak to w CF powiedział Czarek przebilismy dno i pukamy w nie z drugiej strony  to samo można powiedzieć o wszystkich dziennikarzach sportowych w tym kraju Nie tylko sportowych. Ja bym nawet powiedział, że sportowi przy politycznych i publicystycznych to profesorzy. ci pozostali to właśnie pukają w dno z drugiej strony, i w ogóle nie trzeba o nich wspominać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PSG -2 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Naród Wspaniały Tylko Ludzie "KURWY"  dziennikarze ,politycy,strażnicy miejscy, znajdziesz sie jeszcze kilka kurewskich profesji...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
fechu wszystko bedzie dobrze
luknij na skrilla pozyczam tobie 500 euro mam odlozone na swieta w gorach
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Wiedziałem, że wystawię się na ostrzał 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
PSG -2  ja puszczam za jagiełłę -2, [email protected]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany miał ktoś z was akcję, że błąd techniczny wystąpił w bankomacie, nie zrealizowano wypłaty, a z konta pociągnęło? Powinni Ci oddac hajs Ja raz wyplacilem kase a sciagneli dwa razy wyplate, ale po 3 dniach oddali  1,5k chciałem wyjąć. Odrzuciło. Pomyslałem, że nie ma tyle. Spróbowałem 1000, myślał, myślał i komunikat, że z przyczyn technicznych nie można zrealizować. Jeszcze spróbowałem 500 i to samo. A teraz niespodzianka jak patrzę na konto Dzięki za info. Obys nie musial sie klocic z bankiem...
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biszop, jak Cię lubię do jednak muszę subiektywnie stwierdzić, że masz spory kompleks do Legii i Warszawy  żadnego:) wierz mi czy nie, ale kto mnie zna wie, że Legii jak tylko gra (grała) w pucharach zawsze trzymałęm kciuki. lubie tylko poczytać jak napaleńcy z kalapkami na oczach się gorączkują i napinają;) a jeśli chodzi o słoika, sam kiedyś zaczął, próbował mi wciskać jakieś "konekszyn" z Lechem, czy że mu kibicuję czy cuś;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] wiem, ze mialem nie obstawiac, ale jak wejdzie to pierdolne jakas paczke potrzebujacym na swieta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fechu a moze to byl automat z cola?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja delikatniej. PSG minus półtorej @1,87 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
fechu wszystko bedzie dobrze
luknij na skrilla pozyczam tobie 500 euro mam odlozone na swieta w gorach  Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie. PS. Jak będziesz w Szczecinie to zapraszam do swing. Mamy nawet taki specjalny tramwaj... [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Biszop, jak Cię lubię do jednak muszę subiektywnie stwierdzić, że masz spory kompleks do Legii i Warszawy  żadnego:) wierz mi czy nie, ale kto mnie zna wie, że Legii jak tylko gra (grała) w pucharach zawsze trzymałęm kciuki. lubie tylko poczytać jak napaleńcy z kalapkami na oczach się gorączkują i napinają;) a jeśli chodzi o słoika, sam kiedyś zaczął, próbował mi wciskać jakieś "konekszyn" z Lechem, czy że mu kibicuję czy cuś;) Hehe luz. Z drugiej strony kolegom z Warszawy brakuje dystansu i każdy prztyczek traktują jak lewatywę. Ubaw jest  
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
jak ja bym chciał żeby mistrza w tym roku nie wygrała Legia  ciekawe jak pójdzie Lechowi Wiśle Śląskowi albo innej polskiej drużynie w LM lub LE:) np Podbeskidziu  nie chodzi o to biczu ,nie zdobyc mistrza z taka kasa i tak oplacanymi ludzmi to tak jakbys merolem s klasa przegral wyscig na 100 km z fiatem 126 p zmanierowali tych gwiazdorów dużą kasą to śa teraz tego wyniki ja bym wprowadził system wygrywasz zarabiasz przegyrwasz dostzajesz średnią krajową 3700 i sobie radź Furman miekszał do tej pory w wynajmowanym mieszkaniu na ostrobramskiej,ładny klawisz osiedle jw Construction teraz już kupił sobię kwadrat pytam za co? ze te wolne w gołębie? sami na siebie ukręcili bata polska piłka klubowa nigdy nie będzie na poziomie europejskim, nigdy
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
w sumie to proponowalbym zadzwonic na infolinie banku i zglosic problem,bo niekiedy trzeba czekC i pisac reklamacje zeby kase zwrocili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] wiem, ze mialem nie obstawiac, ale jak wejdzie to pierdolne jakas paczke potrzebujacym na swieta  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak sobie tłumacz - kartoflu 
|
|