|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież głosowanie jest zdaje się do końca grudnia. Więc słaby ten "przeciek". Myslisz ze te "niewiadome" głosy jeszcze będą się liczyć? Już dawno wiedzą kto wygra, najlepiej jakby wygrał Dzwonnik z Notre Dame lub Żeluś z Lizbony... Ale jak tam ustawiają się kto jest gospodarzem MŚ to i Złotą Piłkę potrafią dograć...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
W Anzhi dalej jest ten bogaty szefuncio czy już się wyjebał na klub?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
moze mi ktos podac wynik meczy dzisiejszego Bate- Gomel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Anzhi dalej jest ten bogaty szefuncio czy już się wyjebał na klub? Jest ale tak jakby go nie bylo.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A to sorry panowie za zasianie zamętu. Chyba się zasugerowałem zamknięciem zakładów przez buki. Temat mnie interesuje mocno, bo mam pogranego CR7 po @7,00 i szczerze to już się zdążyłem przywitać z gąską 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
W Anzhi dalej jest ten bogaty szefuncio czy już się wyjebał na klub? Jest ale tak jakby go nie bylo. najlepiej to widać po tabeli... co on myślał, że w rok za kasę zrobi zespół na mistrza, a najlepiej to jeszcze aby powalczyli w LM?  tragedia z takimi udziałowcami...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cus honda poki co nie daje rady
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
honda zatarty może w drugiej połowie zaskoczą raz a porządnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Anzhi dalej jest ten bogaty szefuncio czy już się wyjebał na klub? Jest ale tak jakby go nie bylo. najlepiej to widać po tabeli... co on myślał, że w rok za kasę zrobi zespół na mistrza, a najlepiej to jeszcze aby powalczyli w LM?  tragedia z takimi udziałowcami... Prawdziwy Rosjanin. Potrafi wypierdolić dużo kasy, ale zaraz się wkurwia że nie idzie... Mieli okres co szli na kwalifikacje do LM i później zaczeły się porażki wylądowali znowu w LE i sie gość wkurwił...
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
W Anzhi dalej jest ten bogaty szefuncio czy już się wyjebał na klub? Jest ale tak jakby go nie bylo. najlepiej to widać po tabeli... co on myślał, że w rok za kasę zrobi zespół na mistrza, a najlepiej to jeszcze aby powalczyli w LM?  tragedia z takimi udziałowcami... Prawdziwy Rosjanin. Potrafi wypierdolić dużo kasy, ale zaraz się wkurwia że nie idzie... Mieli okres co szli na kwalifikacje do LM i później zaczeły się porażki wylądowali znowu w LE i sie gość wkurwił... Coś a la JW 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@quincyTen to jak jebnął raz to Polonii nie ma  Szkoda był jeden sezon chyba co też jakoś koło 3 miejsca się kręcił czy w PP grali i się posrali i chyba to zaważyło. U nas w PL to za rok niezły wynalazek będzie w UEFA grał jeśli wyjdzie z PP. Zagłębie/Sandecja/Arka/Miedż jedno z tych w finale PP
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez ten kerimov sral i sra kasa, jakby naprawde chcial albo mogl(wiadomo czasem na uklady nie ma rady) to by sobie z anzhi do lm bez problemu wszedl
anzhi od poczatku robila dziwne transfery, jak dla mnie to tam bylo pranie pieniedzy glownym celem a nie zaden podboj europy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rostov ma przewage, no ale przynajmniej teraz kursy porzadne na cska a nie jakies @1.7 czy @1.8
ja sobie jeszcze chwile poczekam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie to rostov ma coraz wieksza przewage
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam@
bitnap co skłoniło cię nad Esjbergiem?? Aalborg w formie nie przegrali od 5 spotkań na papierze lepiej się prezentują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
przeciez ten kerimov sral i sra kasa, jakby naprawde chcial albo mogl(wiadomo czasem na uklady nie ma rady) to by sobie z anzhi do lm bez problemu wszedl
anzhi od poczatku robila dziwne transfery, jak dla mnie to tam bylo pranie pieniedzy glownym celem a nie zaden podboj europy A może jemu tak jak i w Warszawie doradzał Włodziu Lubański  A tak serio to wiadomo, że różne są powody dla których majętni ludzie kupują kluby piłkarskie. Jedni żeby prać mamone dla innych to jest zabawka. Mnie się to nie podoba. Dobrze, że jeszcze Bundesliga nie doczekała się żadnego Hindusa czy Araba. Jak to się stanie to chyba będzie się trzeba kłaść do trumny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anzhi od poczatku robila dziwne transfery, jak dla mnie to tam bylo pranie pieniedzy glownym celem a nie zaden podboj europy A może jemu tak jak i w Warszawie doradzał Włodziu Lubański  A tak serio to wiadomo, że różne są powody dla których majętni ludzie kupują kluby piłkarskie. Jedni żeby prać mamone dla innych to jest zabawka. Mnie się to nie podoba. Dobrze, że jeszcze Bundesliga nie doczekała się żadnego Hindusa czy Araba. Jak to się stanie to chyba będzie się trzeba kłaść do trumny. a Hoffenhaim xzasem nie jest jakiegos biznesmana?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Dawać tego dzagojeva moze co wturla
|
|