Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 22 1 2 9 10 11 12 13 21 22
veteran
veteran
Originally Posted by damian1679
to Pawcias czemu nie wyplacasz euro skoro jak domniemam mieszkasz w Warszawie?

Po co mi Euro gotówką w Warszawie czy Czeskim Cieszynie, skoro przelicznik w kantorze, czy banku jest mniej więcej taki sam jak prowizja MB i Neteller smile

Originally Posted by Poljot
Pytam oczywiście o inną opcję niż przelew z karty na konto w tym samym banku, bo że tak się da to wiem.

Wiem, że wiesz. Żartowałem sobie, ale mówiąc poważniej nie wiem co Ci doradzić i nie wiem do czego Ci to potrzebne.

Zagadnąłem, żebyś podał więcej szczegółów smile

newbie
newbie
Panowie wam też przelew do skrill nie idzie w weekend bo zamiast wpłacić przez przelewy 24 to ja wybrałem opcje Trustly i kasy nie ma . A piszą że kilka minut . Pamiętam to kiedyś dobę czekałem . Już nigdy nie zrobie przelewu przez Trustly . Tylko przelewy 24 !!! bo kasa jest w tri miga na Skrillu .

newbie
newbie
Powinni mi zwrócić stratę bo nie zagrałem przez nich i weszło set Legionovii z Policami @3 . Kurwa Mać !!!

newbie
newbie
Wszystko przez to że wolałem zaoszczędzić te 0.9% które pobierają przelewy24 . Przez moje oszcędzanie kurs uciekł i straciłem 200% zarobku . Nigdy więcej przelewu przez Trustly !!! Tylko przelewy24 !!! Biorą ten procencik ale kasa jest moment przetważana !!!

P
addict
addict
P Offline
Pawcias, szukam sposobu przeniesienia pieniędzy bezpośrednio z karty Skrilla na konto bankowe, tak żeby nie trzeba było chodzić do bankomatu i wpłacać w banku.

Czasami potrzebuję mieć pieniądze na koncie, a nie tylko na karcie, a bywam leniem wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jedyna mozliwością jest chyba wypłata z konta Skrill na swoje konto bankowe.
Kiedyś jeszcze jak mi zamkneli konto to ostatnie 2 stówki wypłaciłem do banku.Wypłatę zleciłem w piątek po południu a kasę w banku miałem w poniedziałek ostatnią sesję księgowania.

Czyli tak na prawdę w 1 dzień.Wypłaciłem 200 zł a na konto przyszło mi 193 jeśli dobrze pamiętam.

veteran
veteran
Originally Posted by Iwdakuno
Jedyna mozliwością jest chyba wypłata z konta Skrill na swoje konto bankowe.
Kiedyś jeszcze jak mi zamkneli konto to ostatnie 2 stówki wypłaciłem do banku.Wypłatę zleciłem w piątek po południu a kasę w banku miałem w poniedziałek ostatnią sesję księgowania.

Czyli tak na prawdę w 1 dzień.Wypłaciłem 200 zł a na konto przyszło mi 193 jeśli dobrze pamiętam.

Źle pamiętasz. Jeśli wypłaciłeś 2 stówki, to dwie stówki dzoszły na konto. Nie ma innej opcji. Potrącili Ci prowizję z tego co pozostało na koncie. Nie ma takiej możliwości, że wypłacasz 200 złotych (w takiej walucie miałeś konto jak twierdzisz) i przychodzi Ci 193. 7 zeta musielby Ci potrącić z tego co pozostało.

Originally Posted by Poljot
Pawcias, szukam sposobu przeniesienia pieniędzy bezpośrednio z karty Skrilla na konto bankowe, tak żeby nie trzeba było chodzić do bankomatu i wpłacać w banku.

Czasami potrzebuję mieć pieniądze na koncie, a nie tylko na karcie, a bywam leniem wink

Wcześniej mówiłeś o wypłacie z karty kredytowej, na jakiś system płatności i potem dopiero na konto bankowe. Coś nie możesz się zdecydować co jest bardziej męczące.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Racja Pawcias.Teraz sobie przypomniałem,że potrącili mi z tego co pozostało na koncie.

Niemniej jednak wypłata na Meritum Bank doszła mi bardzo szybko.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Przy przelewie na konto bankowe pobiegali 7.50-7.70 zl, a teraz kolo 12.50. Zanim znajde w regulaminie to lepiej zapytac tutaj:
ile obecnie kosztuje wyplata karta MB w bankomacie? Wczesniej to bylo ponizej 10 zl (8-9 chyba, ale pewnosci nie mam, bo karta nie byla mi potrzebna), a teraz? Niby grosze, ale bralem przelew bankowy, bo bylo to dla mnie wygodniejsze. Teraz jak za kazda wyplate chca taki haracz to i ja ich mam w dupie i wezme karte jezeli wyjdzie to taniej.

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
Tyle, że przelewem możesz każdą kwotę z jedną opłatą,

a kartą to jednorazowo maks. 1000,

czy się mylę?

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Na poprzednich stronach ktos pisal, ze 250 euro to domyslna kwota jednej tranzakcji, a jak sie do nich maila napisze to moga zwiekszyc. Takze generalnie jestem swiadom, ze para kolo 1000 tylko wyplace, ale w kwestii wyplat staram sie robic regularnie mniejsze kwoty niz raz wieksza, mimo tego co mi pisal bodajze Artek w kwestii wiekszej kwoty. Raz na jakis czas owszem, ale wole mniejsze, bo na ten haracz moge dograc latwo cos tongue
Czyli kwota za wyplate karta zostala bez zmian - te 8-9 zl ?

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
tak

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Widze, ze tam babola jebnalem z transakcja grin
Dzieki HAGI.

LED Offline
old hand
old hand
Odnośnie zwiększenia limitu wypłat z bankomatu, to niestety odmówili:

W nawiązaniu do Pana pytania informujemy, że limity związane z Pańską kartą Skrill MasterCard zostały ustalone na podstawie umowy między Skrill , a Wirecard Card Solutions i MasterCard. Z uwagi na to, maksymalny limit wypłat z bankomatu, jaki możemy w tej chwili Panu zaoferować wynosi 250 EUR dla każdych 24 godzin.

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
Originally Posted by LED
to pewnie jakiś probarceloński spisek ze strony mb

LED Offline
old hand
old hand
Originally Posted by Danielsan
Originally Posted by LED

Też tak sądzę, pewnie Messi prał brudne pieniądze poprzez Skrill i teraz wszyscy musimy cierpieć przez tego zachłannego kurdupla.

veteran
veteran
Originally Posted by Iwdakuno
Racja Pawcias.Teraz sobie przypomniałem,że potrącili mi z tego co pozostało na koncie.

Niemniej jednak wypłata na Meritum Bank doszła mi bardzo szybko.

Spoko, pozdrawiam :-)

Originally Posted by iti
Przy przelewie na konto bankowe pobiegali 7.50-7.70 zl, a teraz kolo 12.50. Zanim znajde w regulaminie to lepiej zapytac tutaj:
ile obecnie kosztuje wyplata karta MB w bankomacie? Wczesniej to bylo ponizej 10 zl (8-9 chyba, ale pewnosci nie mam, bo karta nie byla mi potrzebna), a teraz? Niby grosze, ale bralem przelew bankowy, bo bylo to dla mnie wygodniejsze. Teraz jak za kazda wyplate chca taki haracz to i ja ich mam w dupie i wezme karte jezeli wyjdzie to taniej.

Wcześniej wypłata na konto 1,80 Euro, teraz 2,95 Euro. Wypłata kartą Skrill bez zmian, 1,80 Euro lub ekwiwalent w innej walucie.

Tyle, że przelewem możesz każdą kwotę z jedną opłatą,

a kartą to jednorazowo maks. 1000,

czy się mylę?

Przelewem sporo, kartą 250 Euro maks dziennie.

Originally Posted by iti
Na poprzednich stronach ktos pisal, ze 250 euro to domyslna kwota jednej tranzakcji, a jak sie do nich maila napisze to moga zwiekszyc. Takze generalnie jestem swiadom, ze para kolo 1000 tylko wyplace, ale w kwestii wyplat staram sie robic regularnie mniejsze kwoty niz raz wieksza, mimo tego co mi pisal bodajze Artek w kwestii wiekszej kwoty. Raz na jakis czas owszem, ale wole mniejsze, bo na ten haracz moge dograc latwo cos tongue
Czyli kwota za wyplate karta zostala bez zmian - te 8-9 zl ?

250 Euro (lub odpowiednik w innej walucie) to domyślna maksymalna kwota, którą można danego dnia wypłacić z bankomatu. 1,8 Euro (lub jej ekwiwalent) to prowizja za wypłatę z bankomatu.

Originally Posted by LED
Originally Posted by LED

Też tak sądzę, pewnie Messi prał brudne pieniądze poprzez Skrill i teraz wszyscy musimy cierpieć przez tego zachłannego kurdupla.

Straszliwe te cierpienia macie Panowie...

M
member
member
M Offline
Tydzien temu probowalam podjąć z karty Skrill 1000 zl, bankomat pomielil, pomielil i zwrocil jedynie karte.
Pojawil sie komunikat "Niewyplacona kwota zostanie zwrocona na konto"
Kwota rzecz jasna wraz z prowizja za wypłate z bankomatu została pobrana i "wisi" w środkach zablokowanych i de facto nie mogę korzystać z tych pieniążków.
Czy ktoś miał moze podobną sytuacje?
Czy jest jakiś "ostateczny" czas kiedy Skrill znosi blokade?
Będe wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam

veteran
veteran
Teoretycznie sami z siebie odblokowują błędnie pobraną kwotę w przeciągu dwóch tygodni, ale zamiast czekać odezwij się do nich.

Mi czasem potrafią odblokować już nawet tego samego dnia, a miewam takie awarie średnio raz na miesiąc, korzystając z ich karty średnio dwa razy dziennie.

Warto wysłać im zeskanowane potwierdzenie błędnej transakcji, jeśli takowe posiadasz.

V
stranger
stranger
V Offline
dobra, ja w tej samej sprawie co pawcias.
narąbany byłem, bez zbędnego komentowania proszę. kasy najprawdopodobniej do końca roku nie ogarnę.
napisali mi tak:

Szanowny Panie ..........
Piszemy w sprawie Pańskiego konta Skrill pod adresem .... i następującej wpłaty, której niedawno dokonał Pan:

Upload Sofortüberweisung 840.00 PLN cancelled

Z przykrością informujemy, iż według naszego banku wspomniany depozyt został anulowany przez Pana bank i nigdy nie otrzymaliśmy pieniędzy.

Zatrzymanie powyższego przelewu bankowego doprowadziło do strat dla nas i do ujemnego bilansu na Pańskim koncie Skrill. Dlatego bardzo zachęcamy wpłacić na konto Skrill kwotę w wysokości ... do dnia .... W tym celu prosimy odwiedzić sekcję ‘Zasil konto’.

Prosimy zauważyć, iż do czasu wyjaśnienia tej sprawy, Pańskie konto pozostanie zablokowane.

W przypadku gdy nie wpłaci Pan żądanej kwoty w wyżej wymienionym terminie, będziemy zmuszeni skierować sprawę dalej i zainicjować postępowanie prawne przeciwko Panu.

Aby zasilić swoje konto Skrill, można zrobić depozyt na poniższe konto bankowe:
.......
Z góry dziękujemy za zrozumienie i współpracę.

Z poważaniem,
Liliya
Ekipa Skrill

zamkną mnie , naślą na chatę zabiorą kompa i przy tym skasują za wszystkie piraty przy okazji? i bez tego jest dość depresyjnie, z góry dzięki za info co konkretnie mogą mi zrobić... pozdrawiam

Strona 11 z 22 1 2 9 10 11 12 13 21 22

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, aker, rymoholik, forty, betowiec, JelineK, Sensei), 1,497 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,235
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025