|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jednak źle zrozumiałem
Po punktach i różnicy bramek jest więcej strzelonych bramek, dalej więcej wyjazdowych bramek i dopiero punkty w bezpośrednich meczach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest Cristiano w składzie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Galatasaray: Muslera, Chedjou, Semih, Gokhan Zan, Eboue, Melo, Sneijder, Selcuk, Riera - Drogba, Burak Yilmaz.
Neuer - Dante, Thiago, Ribéry, Mandzukić, Boateng, Götze, Lahm (K), Müller, Alaba, Kroos
De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Buttner; Jones, Giggs; Januzaj, Kagawa, Young; Rooney
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
8 x remis w LM dzisiaj.
Za 20k każdy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bayern XI: Neuer, Dante, Thiago, Ribery, Mandzukic, Boateng, Gotze, Lahm), Muller, Alaba, Kroos
City XI: Hart, Kolarov, Lescott, Demichelis, Richards, Fernandinho, Garcia, Milner, Silva, Navas, Dzeko
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
benfa czy lever co wybrac ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
City bez Aguero & Yaya + Hart w bramce na podbudowanie pewnosci przed Brazylia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
benfa czy lever co wybrac ? Pilzno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jednak źle zrozumiałem
Po punktach i różnicy bramek jest więcej strzelonych bramek, dalej więcej wyjazdowych bramek i dopiero punkty w bezpośrednich meczach a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question; przeciez to oznacza punkty w meczach miedzy zainteresowanymi ekipami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
benfa czy lever co wybrac ? kawa czy herbata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sklad leverkusen i sociedad?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Diably...
United XI: De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Buttner; Young, Giggs, Jones, Januzaj; Kagawa, Rooney
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jednak źle zrozumiałem
Po punktach i różnicy bramek jest więcej strzelonych bramek, dalej więcej wyjazdowych bramek i dopiero punkty w bezpośrednich meczach a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question; przeciez to oznacza punkty w meczach miedzy zainteresowanymi ekipami. To jak przetłumaczysz to? e) if, after having applied criteria a) to d), teams still have an equal ranking, criteria a) to d) are reapplied exclusively to the matches between the teams in question to determine their final rankings.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jednak źle zrozumiałem
Po punktach i różnicy bramek jest więcej strzelonych bramek, dalej więcej wyjazdowych bramek i dopiero punkty w bezpośrednich meczach a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question; przeciez to oznacza punkty w meczach miedzy zainteresowanymi ekipami. To jak przetłumaczysz to? e) if, after having applied criteria a) to d), teams still have an equal ranking, criteria a) to d) are reapplied exclusively to the matches between the teams in question to determine their final rankings. nie wiem, ale od lat jest ten sam regulamin i od lat ludzie zadaja te same pytania. Czy w tym roku w regulaminie cos sie zmienilo?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A jednak źle zrozumiałem
Po punktach i różnicy bramek jest więcej strzelonych bramek, dalej więcej wyjazdowych bramek i dopiero punkty w bezpośrednich meczach a) higher number of points obtained in the group matches played among the teams in question; przeciez to oznacza punkty w meczach miedzy zainteresowanymi ekipami. To jak przetłumaczysz to? e) if, after having applied criteria a) to d), teams still have an equal ranking, criteria a) to d) are reapplied exclusively to the matches between the teams in question to determine their final rankings. Wtedy jedziesz po kolei z tymi zasadami ale liczyć tylko mecze, które drużyny zagrałe ale nie ze sobą bezpośrednio. Mam nadzieję, że jasno wyjaśniłem 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dzięki Ghost za odpowiedź. Wychodzi, że (tak jak pisze kiziorro) punkty w bezpośrednich pojedynkach między ekipami z tą samą liczbą punktów. Z tego wynika, że PSV wystarczy remis. Tylko dziwi mnie ta obecna tabela.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
sklad leverkusen i sociedad? oba najmocniejsze jakie maja na dana chwile
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bayern Real dubel bez kombinowania w singlach kolejno -1,5 -2 asian  take it easy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
vindom, co z Bitkiem? Ponoć piliście razem w weekend...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|