|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czemu na dinamo z 1 punktem kurs @2a na lidera ludo az@3,63? Nawet jezeli karte rozdane to przesada, powinno byc naodwrot, chyba ze o czyms nie wiem? A znajac specyfike dinamo to lamaniec nie wykluczony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra to dzisiaj atakujemy: Warengem PAOK Maccabi Kijów Jeżeli juz coś wybierać na dzisiaj to całkiem niegłupi zestaw. bardzo glupi zestaw, az sie prosi o letki minus zydki ... potrzebuja tylko remisu, od rana po forach lata info, ze podejma bordo "b" co sprawia, ze pieniazki sa kierowane w 1 a nie remis czy dwojke kijow? remis zupelnie ich urzadza, szans na pierwsze miejsce nie maja zadnych waregem? to samo, remis daje awans, do tego po forach lata info, ze ruscy rezerwami wiec wiadomo w co ida pieniadze paok? generalnie mecz o pietruche, choc tutaj jeszcze mozna sie ludzic, ze paok bedzie chcial wyjsc z pierwszego
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Dobra to dzisiaj atakujemy: Warengem PAOK Maccabi Kijów Jeżeli juz coś wybierać na dzisiaj to całkiem niegłupi zestaw. bardzo glupi zestaw, az sie prosi o letki minus zydki ... potrzebuja tylko remisu, od rana po forach lata info, ze podejma bordo "b" co sprawia, ze pieniazki sa kierowane w 1 a nie remis czy dwojke kijow? remis zupelnie ich urzadza, szans na pierwsze miejsce nie maja zadnych waregem? to samo, remis daje awans, do tego po forach lata info, ze ruscy rezerwami wiec wiadomo w co ida pieniadze paok? generalnie mecz o pietruche, choc tutaj jeszcze mozna sie ludzic, ze paok bedzie chcial wyjsc z pierwszego Jeżeli takie Twoje argumenty Bitek to: Kazań gra o nic Bordo również Alkmar też ma awans, a Grecja to gorący teren. Rapid o klase słabszy od Dynama Takie same argumenty jak Twoje 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ja tam dzisiaj w singlach: Thun Guimares Panduri Waregem Lekko i rekreacyjnie bez spiny dzisiaj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a no to jasne
jeden w meczu o pietruche zagra kurs @7 a drugi(idac z "pradem") zapierdoli faworyta po @1.3
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
A tak z innej beczki. Kojarzy ktoś żeby w piłce ręcznej jakas drużyna okrągłe 0 do ht rzuciła?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a no to jasne
jeden w meczu o pietruche zagra kurs @7 a drugi(idac z "pradem") zapierdoli faworyta po @1.3 Nie gram dzisiaj kursów ponizej dwóch jeżeli o to chodzi. Co widzisz w następnym poście. Ogólnie to dzisiaj ta LE nie do grania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tylko ostrzegam przed kijowami, tel avivami itp w tym marnym pucharku nie tedy droga  mnie np sie bardzo podoba kursiwo na karagandy - mecz o zlote kalesony, wiec czemu kazachy mialyby nie pyknac zydkow, ktorzy beda rotowac skladem?  @1.5 na haife, pasuje jak ulal na delikatna wyjebeczke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie tylko jak kazachy podchodza do tego spotkania, czy ich za ucho z barow powyciagali czy jednak chca np lapac punkty do rankingu ktos cos wie? 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Ja wczoraj w każdym poście ostrzegałem przed Zenitem. A le słabo poskutkowało  Karagandy moga być. Mnie sie bardziej z dużych kursów podoba Rijeka z bedącym na dnie w lidze Betisem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tylko ostrzegam przed kijowami, tel avivami itp w tym marnym pucharku nie tedy droga  mnie np sie bardzo podoba kursiwo na karagandy - mecz o zlote kalesony, wiec czemu kazachy mialyby nie pyknac zydkow, ktorzy beda rotowac skladem?  @1.5 na haife, pasuje jak ulal na delikatna wyjebeczke  Prawie Maccabi z żabami i Kijów to dla mnie najpewniejsze mecze. No ale Bitek Twoje zestawy jak zwykle są najlpsze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma nic gorszego aker, niz kierowac sie logika(choc zakladajac, ze ani ukraincom ani zydkom nie potrzeba kompletu to tu nawet logika nie daje rady) przy stawianiu le
no ale coz, nie moje siano
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
już wiadomo gdzie jest efekt "Biszopa" http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan/1,124479,15126760,Trener_Mariusz_Rumak_zostaje_w_Lechu_Poznan____Nigdzie.html#BoxSportTxt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już wiadomo gdzie jest efekt "Biszopa" http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan/1,124479,15126760,Trener_Mariusz_Rumak_zostaje_w_Lechu_Poznan____Nigdzie.html#BoxSportTxt Biczu, jako reprezentant Słoik Entertainment Warsaw stoczyłbyś pojedynek na słowa z wywodzącym się z grupy Kartofel Knockout Promotions Biszopem z okazji meczu wiadomo kogo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma nic gorszego aker, niz kierowac sie logika(choc zakladajac, ze ani ukraincom ani zydkom nie potrzeba kompletu to tu nawet logika nie daje rady) przy stawianiu le
no ale coz, nie moje siano Bitek z całem szacunkiem ale to o czym piszesz to ma zastosowanie w casinie a w szczególnosci w ruletce. Jak grałem na trzeźwo logicznie mysląc ze skoro padło 15 razy czerwone to musi w końcu paść czarne kończyło sie wtopami. Jak wypiłem dwa trzy driniole i logiczne myslenie się rozmywało to czasami człowiek coś wygrywał
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a co myslicie o Sheriffie Tiraspol? Tromso oslabione i juz miesiac po sezonie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker inaczej bo widze, ze dalej nie kumasz
przeanalizuj na co ida lub moga isc dzis najwieksze pieniadze
bo z pewnoscia nie na kursy >@3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tel aviv i kijow to dzis "pewniaki"
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kartofel Knockout Promotions  Vindows w formie!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lyon B dziś gra  bez Vercoutre, Dabo, Bedimo, Umtiti, M. Lopes, Malbranque, Grenier, Gonalons, Fofana, Briand, Lacazette
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|