|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Racja Legia wygrywa to i psychicznych lemingow niema
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
derewianko sprawdzam cie
wklej kupona nie chce mi się   Wirtualny Zarobasie Ty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niestety ja sie w koleczka wzajemnej adoracji nie bawie i np Tazena bede szanowal zawsze bo kuma czacze
wchodzi nie wchodzi - wszystko rozlicza, nie prezy sie tez po fakcie jakie to kosmiczne kursiwa ustrzelil
oczekiwalbym tego samego przynajmniej od tych madrzejszych userow
a nie piaskownica i letkie plusy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ubierz cieple kalesony, piersiówkę spirytu i skarpety z owczej wełny, wiesz jak jest, tam nie ma letko  spiryt to na miejscu od Ukraińca w foliowym woreczku kupi
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
w dzien nie chciales przed meczami napisac co grasz, tylko lecialy slodziutkie posciki typu "idzie w dobra strone" bla bla bla
teraz jak filip z konopii wyskakujesz z @8
no kurwa, bez jaj ... kurwa Bitek czy to ważne że sobie ktoś napisz że wygrał czy przegrał ? Ty na tym ani nie tracisz ani nie zyskujesz, a że to wkurwia..... mnie dużo rzeczy wkurwia  W regulaminie forum chyba nie ma punktu, że trzeba wklejać wszystko co się gra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rapid tylko letki plus po kontrze 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
derewianko sprawdzam cie
wklej kupona nie chce mi się  wkleisz tego kupona z tym zakladem @3,8 masz u mnie peysafe card w kwocie 60 pln jeden warunek to stawka musi byz wyzsza od mojej pejsafki
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
niestety ja sie w koleczka wzajemnej adoracji nie bawie i np Tazena bede szanowal zawsze bo kuma czacze
wchodzi nie wchodzi - wszystko rozlicza, nie prezy sie tez po fakcie jakie to kosmiczne kursiwa ustrzelil
oczekiwalbym tego samego przynajmniej od tych madrzejszych userow
a nie piaskownica i letkie plusy Dokładnie, są tacy użytkownicy i są też letkie plusy  ... JAk ktoś napisze ż etrafił kurs @15 a nie pograł to daj mu się chocaż pocieszyć tym, że sobie tutaj napisze 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
derewianko sprawdzam cie
wklej kupona nie chce mi się  wkleisz tego kupona z tym zakladem @3,8 masz u mnie peysafe card w kwocie 60 plnjeden warunek to stawka musi byz wyzsza od mojej pejsafki jutro ta promocja będzie obowiązywać ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w dzien nie chciales przed meczami napisac co grasz, tylko lecialy slodziutkie posciki typu "idzie w dobra strone" bla bla bla
no kurwa, bez jaj ... kurwa Bitek czy to ważne że sobie ktoś napisz że wygrał czy przegrał ? Ty na tym ani nie tracisz ani nie zyskujesz, a że to wkurwia..... mnie dużo rzeczy wkurwia  W regulaminie forum chyba nie ma punktu, że trzeba wklejać wszystko co się gra  ja uwazam ze wazne, jak juz sie prezymy przy wygranych to i wypada qrwa rozliczyc typ nietrafiony ot tak dla zasady
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ten kurwa pół łysy z studia na Canal+ to jest prze chuj. Gada jak mu zawieje, ostatnio leciał po Legii, a dzisiaj już chwali wielce jak to Urban sobie radzi z zawodnikami itp.  Dziennikarze, to się robią gorsze kurwy niż politycy...
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
to jest mega FALLUS [ Linked Image]
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
no kurwa, bez jaj ... kurwa Bitek czy to ważne że sobie ktoś napisz że wygrał czy przegrał ? Ty na tym ani nie tracisz ani nie zyskujesz, a że to wkurwia..... mnie dużo rzeczy wkurwia  W regulaminie forum chyba nie ma punktu, że trzeba wklejać wszystko co się gra  ja uwazam ze wazne, jak juz sie prezymy przy wygranych to i wypada qrwa rozliczyc typ nietrafiony ot tak dla zasady wypada owszem ale czy ktoś widział kiedykolwiek wklejony kupon przez Uve? Nie a działa sobie na QC i co dla niektórych jest ``ekspertem``
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby nie bylo karagandy @8.5  Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Shakhter Karagandy Maccabi Haifa v Shakhter Karagandy (Wynik końcowy) 12/12/2013 Brak 8.50 Przegrana mozna bylo cus z kontry ugrac ale osralem temat bo i pograne tylko za 5 milionow ...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ten kurwa pół łysy z studia na Canal+ to jest prze chuj. Gada jak mu zawieje, ostatnio leciał po Legii, a dzisiaj już chwali wielce jak to Urban sobie radzi z zawodnikami itp.  Dziennikarze, to się robią gorsze kurwy niż politycy... TUZIMEK !  On, Wilkowicz oraz Błoński to jest jedna wielka parodia dziennikarstwa sportowego.... a i Godlewski
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Tuzimek to jest największy darmozjad w C+. W jednym szeregu z tym jąkałą w okularach z którym dzisiaj pierdoli w studiu.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
O właśnie ten skurwiel Największe kurwy to mimo wszystko są w Cafe Futbol  Mati i Roko... duet zgrany, ksiądz i organy. Przez 100 odcinków gadają o tym jak się brzydzą korupcją, a potem zapraszają Wdowczyka i jeszcze go pytają czy jest już gotowy aby prowadzić reprezentację. To, że chłop handlowałam meczami jak Karlik jabłkami na targu nazywają "byciem po przejściach" Ostatnio też Reiss i udawał eksperta. Czekamy na Fryzjera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe Tom
fakt, tez mam niezly ubaw jak ktos uve pyta o opinie
no offence uvciu - nie moja wina, ze twoja wiarygodnosc jest w moich oczach zerowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no kurwa, bez jaj ... kurwa Bitek czy to ważne że sobie ktoś napisz że wygrał czy przegrał ? Ty na tym ani nie tracisz ani nie zyskujesz, a że to wkurwia..... mnie dużo rzeczy wkurwia  W regulaminie forum chyba nie ma punktu, że trzeba wklejać wszystko co się gra  ja uwazam ze wazne, jak juz sie prezymy przy wygranych to i wypada qrwa rozliczyc typ nietrafiony ot tak dla zasady wypada owszem ale czy ktoś widział kiedykolwiek wklejony kupon przez Uve? Nie a działa sobie na QC i co dla niektórych jest ``ekspertem`` jego post namówił mnie na legie, od dziś będę śledził jego typy 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ten kurwa pół łysy z studia na Canal+ to jest prze chuj. Gada jak mu zawieje, ostatnio leciał po Legii, a dzisiaj już chwali wielce jak to Urban sobie radzi z zawodnikami itp.  Dziennikarze, to się robią gorsze kurwy niż politycy... TUZIMEK !  On, Wilkowicz oraz Błoński to jest jedna wielka parodia dziennikarstwa sportowego.... a i Godlewski Godlewskiego i Błońskiego na Twitterze 3 dni zdierżyłem. Obu wyjebałem na pysk, bo nie dało się czytać ich tekstów.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|