Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 107 1 2 3 4 5 6 106 107
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by vindom
Originally Posted by Hellraiser
Dzisiaj jest taka bida że szkoda ruszać...

nie zachowuj się jako pojedynczy cwaniak, tylko wyskakuj z typów grin

Z dzisiaj to naprawdę ciężko wyskrobać coś normalnego...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Nad tym Grodigiem się zastanawiam.

Gra wicelider u siebie z ostatnią drużyną,
a kursy jakby za wysokie i trochę urosły.

Niby powinni, ale o to " powinni " mi chodzi.

Jeszcze nie wiem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
powitac piwo

eintracht-augsburg 1 @2.3, typ na piatek ale jak ktos nie chce lapac padliny w stylu @1.8 max @1.9 to warto to rozpatrzyc juz teraz

ja pogralem wczoraj w pinku, -1 @3.2 w bet365 tez wyglada niezle bo jak dla mnie eintracht niedosc, ze wygra pierwszy mecz u siebie, to jeszcze zrobi to w dobrym stylu, kryjac -1.5

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
@ 2.00 na -0,25, podoba mnie się to dobrze

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
craax,
z których craaxów Ty jesteś,
z tych głównych ?

Byłeś na meczu ? smile

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by bitnap
powitac piwo

eintracht-augsburg 1 @2.3, typ na piatek ale jak ktos nie chce lapac padliny w stylu @1.8 max @1.9 to warto to rozpatrzyc juz teraz

ja pogralem wczoraj w pinku, -1 @3.2 w bet365 tez wyglada niezle bo jak dla mnie eintracht niedosc, ze wygra pierwszy mecz u siebie, to jeszcze zrobi to w dobrym stylu, kryjac -1.5

pobralem dzieki hura

Pooh-Bah
Pooh-Bah
To ja zarzucę na jutro beta, póki kurs w bet365 świeżutki, kasa na Święta czy tam Sylwestra każdemu się przyda wink

V International Tournament of São Paulo (w tym roku wyjątkowo na nowym stadionie narodowym Brazylijczyków w Brasilii wink ) - towarzyski turniej kobiet

Chile - Szkocja 2 @2,40 & 2 DNB @1,83 shocked

Szok. Wyniki z niedzieli sprawiły, że ktoś prawdopodobnie stracił zdrowy rozsądek smile Wszystko prawdopodobnie przez szokujący niedzielny rezultat z 2 kolejki tego turnieju Chile - Kanada 1-0 kopara Otóż Kanada drużyna ze światowej czołówki i brązowe medalistki ostatnich IO w Londynie przegrały mecz z drużyną, która wg ostatniego rankingu fifa z 13 grudnia przez 18 ostatnuch miesięcy (do zeszłego czwartku) nie rozegrała żadnego oficjalnego meczu międzypaństwowego ! Problem tylko w tym, że o ile mnie pamięć nie myli (a oglądałem wszystkie 4 dotychczasowe mecze) to Chilijki oddały w 2 spotkaniach 1 celny strzał (bramka po babolu rezerwowej bramkarki Kanady, która minęła się z piłką po wrzutce z rzutu wolnego niemalże z linii bocznej boiska, potem piłka odbiła się od jednej z Chilijek i wpadła do bramki smile ). Impotencja strzelecka Kanady porażająca, pudłowały chyba z każdej pozycji albo Chilijki wybijały z linii bramkowej i sensacja stała się faktem wink Chilijki grały już z gospodyniami Brazylią 2-0 @1,02 i właśnie Kanadą @1,16 przed meczem. Chile wybiegane i coś tam w tych południowowamerykańskich klubowych pucharach grają, ale żeby wystawiać taki kurs na Szkotki, jak dla mnie drugi garnitur europejskiej piłki shocked Ewidentna pomyłka. Szczerze pisząc liczyłem na max. @1,50, a tutaj ... smile

Podobnie sprawa ma się w ostatnim spotkaniu pierwszej fazy Brazylia - Kanada X2 @2,50, ale to już delikatniej. Tu też kursy nieadekwatne do rzeczywistości. Ja rozumiem, że Brazylijki są gospodyniami, dwa pierwsze mecze im wyszły, że rozgrywki ligowe kończą im się w grudniu (nie tak jak w przypadku Kanadyjek, gdzie wszystkie praktycznie grają sezon ligowy w Stanach do sierpnia), a nawet prawdopodobna niewysoka porażka Kanady będzie skutkować powtórką w meczu o pierwsze miejsce, ale to dalej jedna z topowych ekip z fantastyczną Sinclair w napadzie, która ten mecz może wygrać sama. Zresztą historia nie takie zna przypadki hehe - 2010 r. w Sao Paulo Kanada nie przegrała żadnego z dwóch meczy z Brazylią i ten turniej wygrała (teraz ich drugi start). Zresztą te turnieje towarzyskie (uprzedzam międzypaństwowe turnieje w przypadku kobiet traktowane są niezwykle serio i zawsze tym okresie zimowym wystawiane są składy optymalne) w Brazylii zazwyczaj mają to do siebie, że jest jakaś gruba sensacja w fazie grupowej, a potem wszystko wraca do porządku i nie inaczej będzie i w tym roku wink

Na zdrowie piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Eintracht jeszcze nie wygrał u siebie,
a Augsburg ostatnio wygrał w Hamburgu i remis w Berlinie.

Ale...
statystyki są dla statystyków. smile

Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Originally Posted by akagi

Nad tym Grodigiem się zastanawiam.

Gra wicelider u siebie z ostatnią drużyną,
a kursy jakby za wysokie i trochę urosły.

Niby powinni, ale o to " powinni " mi chodzi.

Jeszcze nie wiem.

o to to. juz wczoraj pograne w becie po @2,4

Io sono Interista
Io sono Interista
Dzisiaj to nawet Cartagena rezerwami wychodzi laugh

Io sono Interista
Io sono Interista
Zagramy Barcelona powyżej 4.5 gola @2.10

Ponoć ma zagrać Neymar, Pedro i Alexis w ataku czyli jut to trio tą piątkę powinni zapewnić, dalej tak jak już mówiłem Cartagena w rezerwach, dostaną szanse zawodnicy którzy grają w tym roku najmniej.

Tata Martino zapowiedział, że chce do meczu podejść poważnie bo jest to ostatni mecz w tym roku na Camp Nou smile

Io sono Interista
Io sono Interista
Tak z tego co teraz przejrzałem parę stronek to ludziska ładują w tą Concordie po całości smile

Io sono Interista
Io sono Interista
Co tu dzisiaj taka cisza?

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by Jose

bitek sie zalamal jak zobaczyl ze eintracht pogralem tongue

a reszta w zalobie ..

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by akagi
Eintracht jeszcze nie wygrał u siebie,
a Augsburg ostatnio wygrał w Hamburgu i remis w Berlinie.

Ale...
statystyki są dla statystyków. smile

albo statystów grin

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zagramy Barcelona powyżej 4.5 gola @2.10

Ponoć ma zagrać Neymar, Pedro i Alexis w ataku czyli jut to trio tą piątkę powinni zapewnić, dalej tak jak już mówiłem Cartagena w rezerwach, dostaną szanse zawodnicy którzy grają w tym roku najmniej.

Tata Martino zapowiedział, że chce do meczu podejść poważnie bo jest to ostatni mecz w tym roku na Camp Nou smile
Nie wiem jeszcze jaki skład wyjściowy będzie, ale prawdopodobnie na 1 połowę najmocniejszy, hcp -2.5 @3.2 spróbuję już teraz, oglądałem 1 mecz jeśli Barcelona przyciśnie widać olbrzymią różnicę klas.

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by Uve87

bitek sie zalamal jak zobaczyl ze eintracht pogralem tongue

a reszta w zalobie ..

A w dodatku już to na fixy wrzucił i kupę kasy mu ludzie przelali.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Chłopaki w meczu FC Viitorul Constanta - Concordia Chiajna
grają tak radosny futbol, że w tym meczu każde najbardziej nieprawdopodone rozwiązanie jest możliwe, zapylają jakby na paliwie rakietowym jechali, a przez to dokładność pozostawia wiele do życzenia grin

mln Offline
Arka Gdynia!
Arka Gdynia!
Barcelona w pierwszym meczu mnóstwo sytuacji, obrona rywali zupełnie zagubiona, jak będzie tak mocny skład, można spróbować Barca over 2,5 go przerwy

ma jakaś polska stacja wykupione ten turniej w którym dziś Bayern gra?

Strona 4 z 107 1 2 3 4 5 6 106 107

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (alfa, betowiec, latajaca_holenderka), 1,618 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,832,098
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025