Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 22 1 2 12 13 14 15 16 21 22
S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Wykręcasz numer - odzywa się automat-od razu wciskasz klawisz 4-ze wszystkim schodziło nie więcej niż 30 sekund. Może miałem szczęście, ale 2 kobiety, które obsługują polską linię odbierały moje połączenie zawsze bardzo szybko. Dużo trudniej zawsze było mi się wbić na anglojęzyczną linię, gdzie zazwyczaj czekałem nawet 5-10 minut. Przy dużym szczęściu połączenie było od razu.

veteran
veteran
No dobra. Spróbuję przy kolejnej awarii. Może nie jestem zwyczajnie szczęściarzem. Póki co załatwiam wszytko mailowo.

veteran
veteran
Originally Posted by ice18
ile sie czeka na ta karte gdy na maila przyszlo ze wyslali

Na ogół tydzień. Jeśli czekasz dłużej niż dwa tygodnie, coś może być nie tak.

newbie
newbie
Zrobiłem przelew przez Trustle do Skrill w sobotę a dziś niedziela i nie ma kasy . A piszą że pieniądze idą w kilka minut . Nie jest to przypadek bo już kolejny raz to mam więc oni chyba w weekendy mają wolne . Wybrałem ich zamiast Przelewy24 bo nie biorą opłat , ale widzę że to był zły wybór . Już nigdy nie użyje Trustle !!! Jak robię przelew przez Przelewy 24 to zawsze kasa jest w tri miga . Fakt że biorą 0,9% ale nie zamrożą ci kasy na cały weekend jak te barany z Trustle !!! Miał ktoś taki przypadek jak mój ?

S
old hand
old hand
S Offline
Zadzwoniłem do nich, w miarę szybko mnie obsłużyła miła pani.Wyszło na to że jestem u nich na minusie i muszę wyrównać saldo bo nie rozliczyli jakiejś transakcji..

V
stranger
stranger
V Offline
[quote=vune]dobra, ja w tej samej sprawie co pawcias.
narąbany byłem, bez zbędnego komentowania proszę. kasy najprawdopodobniej do końca roku nie ogarnę.
napisali mi tak:

Szanowny Panie ..........
Piszemy w sprawie Pańskiego konta Skrill pod adresem .... i następującej wpłaty, której niedawno dokonał Pan:

Upload Sofortüberweisung 840.00 PLN cancelled

Z przykrością informujemy, iż według naszego banku wspomniany depozyt został anulowany przez Pana bank i nigdy nie otrzymaliśmy pieniędzy.

Zatrzymanie powyższego przelewu bankowego doprowadziło do strat dla nas i do ujemnego bilansu na Pańskim koncie Skrill. Dlatego bardzo zachęcamy wpłacić na konto Skrill kwotę w wysokości ... do dnia .... W tym celu prosimy odwiedzić sekcję ‘Zasil konto’.

Prosimy zauważyć, iż do czasu wyjaśnienia tej sprawy, Pańskie konto pozostanie zablokowane.

W przypadku gdy nie wpłaci Pan żądanej kwoty w wyżej wymienionym terminie, będziemy zmuszeni skierować sprawę dalej i zainicjować postępowanie prawne przeciwko Panu.

Aby zasilić swoje konto Skrill, można zrobić depozyt na poniższe konto bankowe:
.......
Z góry dziękujemy za zrozumienie i współpracę.

Z poważaniem,
Liliya
Ekipa Skrill

zamkną mnie , naślą na chatę zabiorą kompa i przy tym skasują za wszystkie piraty przy okazji? i bez tego jest dość depresyjnie, z góry dzięki za info co konkretnie mogą mi zrobić... pozdrawiam [/quote]

Słuchajcie ugrałem te 850 + coś jeszcze i przelałem na skrilla od razu, wyglądało to tak że po zalogowaniu się na konto nie dodawało środków dopóki w sumie nie wychodziła wartość tego zadłużenia i myślałem że już teraz będzie ok.

Problem w tym że kiedy próbuję wypłacić ze skrilla wyświetla się ' transakcja nie powiodła się ' ... napisać do nich żeby odblokowali czy już marne szanse i zamkną mi konto raczej?

S
old hand
old hand
S Offline
Tez miałem taką sytuację.Napisałem do nich ale support strasznie długo pracuję,więc zadzwoniłem i wszystko wyjaśniłem. Jeżeli wpłaciłeś te pieniądze to po prostu napisz a zdejmą ci blokadę smile

veteran
veteran
Originally Posted by vune
Problem w tym że kiedy próbuję wypłacić ze skrilla wyświetla się ' transakcja nie powiodła się ' ... napisać do nich żeby odblokowali czy już marne szanse i zamkną mi konto raczej?

W jaki sposób próbujesz wypłacić? Na kartę, przelewem na konto bankowe, kartą Skril, czy znowu jakimś dziwolągiem?

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Mija kolejny rok spod znaku Skrill. Przed nami następne 12 miesięcy wypełnione wspaniałymi niespodziankami. Korzystając z okazji, życzymy Ci wszelkiej pomyślności w 2014 roku!
Pragniemy również poinformować, że w tym przedświątecznym okresie przygotowań:

Skrill nie będzie przetwarzać żadnych przelewów bankowych w dniach: 24, 25, 26, 31 grudnia br. oraz 1 stycznia 2014 roku.

To oznacza, że jakiekolwiek wpłaty i wypłaty dokonywane z Twojego portfela elektronicznego Skrill po 20 grudnia zostaną zrealizowane najpóźniej 27 grudnia br. Jakiekolwiek wpłaty i wypłaty dokonywane z Twojego portfela elektronicznego po 27 grudnia zostaną przetworzone najpóźniej 2 stycznia 2014 roku.

Skrill nie będzie realizować żadnych zamówień poprzez VIP store w dniach: 25 oraz 26 grudnia 2013 roku.

To oznacza, że każde zamówienie złożone w tych dniach zostanie przetworzone dopiero po 27 grudnia 2013 roku.
Masz pytania dotyczące statusu Skrill VIP? A może chcesz się dowiedzieć, w jaki sposób możesz w pełni wykorzystać jego elitarny charakter? Sprawdź najczęściej zadawane pytania na stronie Wsparcie Skrill VIP.

Wszystkiego świątecznego!,

Skrill VIP Team

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
odnosnie karty bankomatowej:

Dodatkowe zabezpieczenia
Dzienny limit wydatków: PLN 4142.00
Dzienny limit wypłat z bankomatów: PLN 1035.50

czyli dobrze rozumiem ze wyplacic z bankomatu moge 1035zl a placic karta moge na kwote 4142? czyli wyplace sobie w dniu 1000zl, i za chwile pojde do sklepu i wydam 4tys placac karta?

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Yes grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
piwo to teraz trzeba ugrac te 5 kola laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy na skrilla mozna wplacac z konta bankowego innej osoby przez przelewy24??

i jesli mozna dlaczego pieniadze mi nie wplynely na skrilla, przelewy mowia ze skrill nie zaakceptowal jeszcze transakcji.

martwic sie ??

A
A Offline
IMO czarno to widzę aczkolwiek mogę nie mieć racji wink

veteran
veteran
Originally Posted by kardynal20
czy na skrilla mozna wplacac z konta bankowego innej osoby przez przelewy24??

i jesli mozna dlaczego pieniadze mi nie wplynely na skrilla, przelewy mowia ze skrill nie zaakceptowal jeszcze transakcji.

martwic sie ??

Teoretycznie nie można.

W praktyce: martwić się.

P
addict
addict
P Offline
Ok, a powiedzmy, że chcę zrobić taki myk, że chcę wpłacić kartą kredytową do Skrilla, ale karta kredytowa nie jest na mnie (zgadza się tylko nazwisko) Da się to zrobić?
Chodzi o to, że wypłata gotówkowa z karty kredytowej obciążona jest 4% opłaty a w Skrillu mam free.

veteran
veteran
Zarówno karta jak i konto Skrill powinny być na Ciebie. W innym przypadku, nawet jeśli udało Ci się dokonać wpłaty, możesz mieć problemy za tydzień, miesiąc, rok.

P
addict
addict
P Offline
Jakiś inny sposób jak ominąć prowizję od wypłaty z nie swojej karty kredytowej?

veteran
veteran
Generalnie odradzam takie kombinacje. Lepiej zapłacić prowizję, działać uczciwie i mieć spokój.

W innym przypadku możesz być kolejnym zdziwionym, zakładającym temat" MB oszuści, zamknęli mi konto, nie oddali kasy".

Po co Ci to?

P
addict
addict
P Offline
Już nie pytam o rozwiązanie Skrillowskie, bo rzeczywiście szkoda sobie robić problemy. Ale jakaś inna forma, żeby przelać pieniądze bez prowizji na konto bankowe?

Strona 14 z 22 1 2 12 13 14 15 16 21 22

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, burbon, 11kera11, rymoholik, betowiec, alfa, Akhu, kamel), 1,595 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,957
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025