|
|
stranger
|
|
stranger
Ok zapytam w ten sposób - czy amatorsko można dojść do poziomu, gdzie gra się zwraca w 100%, nawet z nadwyżką? Nie okajzonalnie, a jako stały pewniak do bycia na lekkim plusie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma takiej szansy. Możesz jakiś czas jechać na farcie, ale w dłuższym okresie bukmacher będzie grubo przed Tobą.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A przy specjalizacji, śledząc jedną drużynę? typując powiedzmy tylko wyniki M. United, analizując ich i poczynania kluczowych przeciwników?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A przy specjalizacji, śledząc jedną drużynę? typując powiedzmy tylko wyniki M. United, analizując ich i poczynania kluczowych przeciwników? Jeszcze szybciej "popłyniesz"... Cała ta dyskusja w tym temacie jest faktycznie irracjonalna.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A przy specjalizacji, śledząc jedną drużynę? typując powiedzmy tylko wyniki M. United, analizując ich i poczynania kluczowych przeciwników? Nie przyszło Ci do głowy, że bukmacher jest "wyspecjalizowany"?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jasne, ż jest, ale całościowo. Ja typując w totolotku staram się coraz bardziej zawężać swoje obstawiania i powoli iśc w stronę specjalizacji. Buk nie ma ludzi od każdej drużyny z osobna, no nie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W totolotku idziesz na specjalizację ? Jak to rozumieć ? Specjalizujesz się w określonych liczbach ? "Buk nie ma ludzi od każdej drużyny z osobna, no nie?" No nie  Po Twoich postach widzę że " starość " w nicku jest sporo przesadzona. Tak rozumując masz " 0 " ( słownie : ZERO ) szans w tym biznesie. Niestety. 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Jasne, ż jest, ale całościowo. Ja typując w totolotku staram się coraz bardziej zawężać swoje obstawiania i powoli iśc w stronę specjalizacji. Buk nie ma ludzi od każdej drużyny z osobna, no nie? czy jest na sali lekarz
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jasne, ż jest, ale całościowo. Ja typując w totolotku staram się coraz bardziej zawężać swoje obstawiania i powoli iśc w stronę specjalizacji. Buk nie ma ludzi od każdej drużyny z osobna, no nie? Są strony ze ścisła specjalizacją. Na przykład typerzy grają tylko piłkę i głównie ligę szwajcarską. Są kokosy z tego? Nie ma.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Po pierwsze primo  o ten totolotek mi chodzi, nie o fruwające kuleczki z liczbami: https://totolotek.pl/Po drugie – lat mam tyle, że mogę legalnie grać, po to tu jestem żeby pytać i nauczyć się czegoś. Po trzecie – specjalizację rozumiem tak, że na początku obstawiałem co tam uważałem, potem zawęziłem teren do piłki nożnej, teraz celuję przede wszystkim w ligę angielską.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Po pierwsze nikt nie brał pod uwagę gry na kuleczkach.
Po drugie, ktoś bardziej doświadczony od Ciebie odpowiada na Twoje pytania.
Po trzecie bukmacherzy też specjalizują się głównie w lidze angielskiej, trochę mniej w hiszpańskiej, włoskiej i niemieckiej. Słabo specjalizują się w polskiej, dlatego tam limity są najniższe.
To wszytsko nie zmienia faktu, że mają nad Tobą przewagę marży i limitów. Im mniej popularna liga, tym wyższa marża i głębsze limity.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ok - czyli optymalnie pójść w absolutną egzotykę typu kobieca liga rugby z tajwanu? Przykład teoretyczny, zeby nie było...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pójdź tam gdzie się znasz i dobrze czujesz. Wtedy nawet marże buka Ci nie będą przeszkadzać. A jeśli chcesz na siłę wchodzić w jakieś egzotyki licząc na słabsze działania buka to... życzę powodzenia. Pozostając w przykładzie teoretycznym oczywiście 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A ktokolwiek ugrywa sensowny pieniądz trzymając się tylko jednego sportu np - obstawiając tylko MMA?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam,do tematu.probowal ktos z was grac progresja parzyste 1.9 z podporka dokladnie 3 gole okolo 4.0.liczac od trzech ostatnich nieparzystych?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ktokolwiek ugrywa sensowny pieniądz trzymając się tylko jednego sportu np - obstawiając tylko MMA? @Kolego, wprost zapytam, jaja sobie robisz? Ludzie starają Ci się profesjonalnie odpowiedzieć, a Ty coraz głupsze pytania zadajesz... nie, nikt nie zarabia sensownych pieniędzy - dlatego co chwilę powstają nowe buki, które ogrywają kolejnych graczów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tutaj każdy ma "letki plus" wszyscy tzn. większość z mecz.pl kosi buka 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
O tym ile "zarabiają" ludzie typujący krażą różne legendy i opowieści. Zatem pytam wprost o pewne rzeczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I poważnie liczysz, że ktoś Ci odpowie?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nie pytam nikogo o to ile wyciąga miesięcznie na zakładach ani o to co warto i po ile typowac danego dnia. Nie zaglądam ludizom do kieszeni.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|