Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
S
stranger
stranger
S Offline
Ok zapytam w ten sposób - czy amatorsko można dojść do poziomu, gdzie gra się zwraca w 100%, nawet z nadwyżką? Nie okajzonalnie, a jako stały pewniak do bycia na lekkim plusie.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie ma takiej szansy. Możesz jakiś czas jechać na farcie, ale w dłuższym okresie bukmacher będzie grubo przed Tobą.

S
stranger
stranger
S Offline
A przy specjalizacji, śledząc jedną drużynę? typując powiedzmy tylko wyniki M. United, analizując ich i poczynania kluczowych przeciwników?

Z
enthusiast
enthusiast
Z Offline
Originally Posted by staryzgred6666
A przy specjalizacji, śledząc jedną drużynę? typując powiedzmy tylko wyniki M. United, analizując ich i poczynania kluczowych przeciwników?

Jeszcze szybciej "popłyniesz"...

Cała ta dyskusja w tym temacie jest faktycznie irracjonalna.

veteran
veteran

Nie przyszło Ci do głowy, że bukmacher jest "wyspecjalizowany"?

S
stranger
stranger
S Offline
Jasne, ż jest, ale całościowo. Ja typując w totolotku staram się coraz bardziej zawężać swoje obstawiania i powoli iśc w stronę specjalizacji. Buk nie ma ludzi od każdej drużyny z osobna, no nie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W totolotku idziesz na specjalizację ?

Jak to rozumieć ?

Specjalizujesz się w określonych liczbach ?

"Buk nie ma ludzi od każdej drużyny z osobna, no nie?"

No nie grin

Po Twoich postach widzę że " starość " w nicku jest sporo przesadzona. smile

Tak rozumując masz " 0 " ( słownie : ZERO ) szans w tym biznesie.

Niestety. smile

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Jasne, ż jest, ale całościowo. Ja typując w totolotku staram się coraz bardziej zawężać swoje obstawiania i powoli iśc w stronę specjalizacji. Buk nie ma ludzi od każdej drużyny z osobna, no nie?

czy jest na sali lekarz

veteran
veteran

Są strony ze ścisła specjalizacją. Na przykład typerzy grają tylko piłkę i głównie ligę szwajcarską. Są kokosy z tego? Nie ma.

S
stranger
stranger
S Offline
Po pierwsze primo wink o ten totolotek mi chodzi, nie o fruwające kuleczki z liczbami:
https://totolotek.pl/
Po drugie – lat mam tyle, że mogę legalnie grać, po to tu jestem żeby pytać i nauczyć się czegoś.
Po trzecie – specjalizację rozumiem tak, że na początku obstawiałem co tam uważałem, potem zawęziłem teren do piłki nożnej, teraz celuję przede wszystkim w ligę angielską.

veteran
veteran
Po pierwsze nikt nie brał pod uwagę gry na kuleczkach.

Po drugie, ktoś bardziej doświadczony od Ciebie odpowiada na Twoje pytania.

Po trzecie bukmacherzy też specjalizują się głównie w lidze angielskiej, trochę mniej w hiszpańskiej, włoskiej i niemieckiej. Słabo specjalizują się w polskiej, dlatego tam limity są najniższe.

To wszytsko nie zmienia faktu, że mają nad Tobą przewagę marży i limitów. Im mniej popularna liga, tym wyższa marża i głębsze limity.

S
stranger
stranger
S Offline
Ok - czyli optymalnie pójść w absolutną egzotykę typu kobieca liga rugby z tajwanu? Przykład teoretyczny, zeby nie było...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pójdź tam gdzie się znasz i dobrze czujesz. Wtedy nawet marże buka Ci nie będą przeszkadzać. A jeśli chcesz na siłę wchodzić w jakieś egzotyki licząc na słabsze działania buka to... życzę powodzenia.
Pozostając w przykładzie teoretycznym oczywiście smile

S
stranger
stranger
S Offline
A ktokolwiek ugrywa sensowny pieniądz trzymając się tylko jednego sportu np - obstawiając tylko MMA?

S
stranger
stranger
S Offline
witam,do tematu.probowal ktos z was grac progresja parzyste 1.9 z podporka dokladnie 3 gole okolo 4.0.liczac od trzech ostatnich nieparzystych?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ktokolwiek ugrywa sensowny pieniądz trzymając się tylko jednego sportu np - obstawiając tylko MMA?

@Kolego, wprost zapytam, jaja sobie robisz?

Ludzie starają Ci się profesjonalnie odpowiedzieć, a Ty coraz głupsze pytania zadajesz...

nie, nikt nie zarabia sensownych pieniędzy - dlatego co chwilę powstają nowe buki, które ogrywają kolejnych graczów.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tutaj każdy ma "letki plus"

wszyscy tzn. większość z mecz.pl kosi buka wink

S
stranger
stranger
S Offline
O tym ile "zarabiają" ludzie typujący krażą różne legendy i opowieści. Zatem pytam wprost o pewne rzeczy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I poważnie liczysz, że ktoś Ci odpowie?

S
stranger
stranger
S Offline
Nie pytam nikogo o to ile wyciąga miesięcznie na zakładach ani o to co warto i po ile typowac danego dnia. Nie zaglądam ludizom do kieszeni.

Strona 8 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Akhu, forty, latajaca_holenderka, betowiec, rafal08, rymoholik, alfa, ElNinho[mmdea], aker), 2,841 gości, oraz 21 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,942
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025