|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Paire FAJTER , walczy komando francuski Fognini fajterem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem po rozmowie telefonicznej z Panem Wojciechem Andrzejewskim. PZT nie wysłał wniosku o przyznanie dzikiej karty dla Grzegorza, bo takie sprawy są już ustalane z góry i zwykle są znane bardzo klarownie (kwalifikacje australijskie, umowy międzynarodowych federacji itp.) Ponadto wnioski z tej rozmowy są w sumie dwa : 1. By wiedzieć czy się uda czy nie należy sprawdzić na jakim numerze rankingowym zamknęły się turnieje eliminacyjne w pięciu ostatnich latach - tj. jeśli się zamknęły na np 200 miejscu to szansa jest bliska 0% - jeśli niżej to szansa jest większa. 2. O miejscu w tzw alternatywach wie tylko Grzegorz bo te informacje pokazują się jedynie w kodowanej stronie ATP przeznaczonej dla graczy. Poza tym Pan Wojciech popiera tę akcję i trzyma kciuki za Grzegorza.
Gdy czegokolwiek dowiem się więcej to się będę odzywać. PZDR Admin.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy nasi komentatorzy czy ich nie ma według mnie różnicy.
Zostały 4WC i wszystkie pójdą dla Aussies jestem tego pewien.
Panfil jakby dostał WCtke na kwale to byłby wielki sukces, choć jest już z 13 jako alternatywa.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jakie ploty chodzą na temat naszego Grzesia to aż mi się śmiać chce. Jutro mecz o wszystko jeśli Panfil pokaże się z dobrej strony to dostanie dziką kartę na AO  Kto to w ogole wypisuje... W trakcie meczu z Tomicem komentatorzy angielscy poruszali ten temat. Ich zdaniem było to rozważane przez Australijczyków. Chyba w stanie wskazującym i to mocno rozważali taką opcję, bo nikt trzeźwo myślący nie dałby mu żadnej karty ... Oglądając mecz z tomicem miałem wrażenie , że niektórzy z publiczności przenieśli się z mistrzostw w piłkę reczną kobiet właśnie do australii. Dzikie jęki i już wiadomo biało-czerwona flaga i dzikusy z Polski przyjechali do kraju gdzie słowo cywilizacja jest już od dawna w użytku.
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Panfil jakby dostał WCtke na kwale to byłby wielki sukces, choć jest już z 13 jako alternatywa. Jedna może trafić do jakiegoś kitajca, bo to w końcu mistrzostwa Azji i Ocenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei
Mam tą stronkę polubioną, gość dał fajny pomysł i humorystyczny ale nakręca ludzi że ja pierdyle sam tam piszę na boku którą alternatywą jest Panfil...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panfil jakby dostał WCtke na kwale to byłby wielki sukces, choć jest już z 13 jako alternatywa. Jedna może trafić do jakiegoś kitajca, bo to w końcu mistrzostwa Azji i Ocenia. kitajec już dostał Di Wu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei
Mam tą stronkę polubioną, gość dał fajny pomysł i humorystyczny ale nakręca ludzi że ja pierdyle sam tam piszę na boku którą alternatywą jest Panfil... Szkoda że nic z tego nie będzie , znając życie grzechu odejdzie w zapomnienie i będzie się bujał bo kiepskich czelkach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei
Mam tą stronkę polubioną, gość dał fajny pomysł i humorystyczny ale nakręca ludzi że ja pierdyle sam tam piszę na boku którą alternatywą jest Panfil... Szkoda że nic z tego nie będzie , znając życie grzechu odejdzie w zapomnienie i będzie się bujał bo kiepskich czelkach Bo tak będzie on zanim teraz zagra w turnieju to będzie połowa Lutego, bo nie sadzę by jechał do Heilbronn gdzie obsada okrutnie mocna jak na chall. Chyba że poleci do Zagrzebia, Montpellier tutaj to jedyna jakaś szansa na coś porządniejszego bo wylot do Ameryki Południowej to nie ma na to kasy tak sądzę.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Sensei
Mam tą stronkę polubioną, gość dał fajny pomysł i humorystyczny ale nakręca ludzi że ja pierdyle sam tam piszę na boku którą alternatywą jest Panfil... Szkoda że nic z tego nie będzie , znając życie grzechu odejdzie w zapomnienie i będzie się bujał bo kiepskich czelkach Ale co się z Agą pobawił przez ostatni tydzień to już mu tego nikt nie zabierze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może iśka mu coś pożyczy na procent hehe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rambo/Cunha @6 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei
Mam tą stronkę polubioną, gość dał fajny pomysł i humorystyczny ale nakręca ludzi że ja pierdyle sam tam piszę na boku którą alternatywą jest Panfil... Szkoda że nic z tego nie będzie , znając życie grzechu odejdzie w zapomnienie i będzie się bujał bo kiepskich czelkach Ale co się z Agą pobawił przez ostatni tydzień to już mu tego nikt nie zabierze. Fajna nie jest, ale w ciągu kariery widać ładnieje. Tego nie można mu ując, że sobie nie poruchał świeżego mięska.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może iśka mu coś pożyczy na procent hehe  Ta pożyczy rodowita Krakowiaczka, wszędzie dopisują że w ramach żartu mówi że Panfil powinien jej postawić obiad. Jestem pewien że w ramach żartu na pewno tego mu nie mówi ; )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafito 3 set 6:0 @5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co gdzieś czytałem to Panfil jest zaręczony , może wytrzymał w celibacie, ale mając dzikuske age za drzwiami to wielu by nie odmówiło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafito 3 set 6:0 @5  cs 6-1 @4.5 4fun
|
|