|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Czytaliście o nowe wiadomości o ustawie (anty)hazardowej? Gowno mi moga zrobic i w tej kwestii nic sie nie zmieni. A gdzie moge poczytac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie macie jakies stronki z livescorem na komorki kiedys byla taka znana stronka ale ja kompletnie zapomnialem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czytaliście o nowe wiadomości o ustawie (anty)hazardowej? Gowno mi moga zrobic i w tej kwestii nic sie nie zmieni. A gdzie moge poczytac? Tobie nic, ale niektóre firmy wycofały się z naszego rynku. Na BF już się nie zarejestrujesz z pl. Nie wiem tylko na ile wiarygodny jest ten artykuł http://www.surebety.pl/artykul/ustawa-hazardowa
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Panowie macie jakies stronki z livescorem na komorki kiedys byla taka znana stronka ale ja kompletnie zapomnialem... http://tennisbios.com/view/tennis-livescoreZapisac panie kolego  Na telefonie korzystam tylko z tego.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Gdzie na BF sie zmienia haslo?
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Dobra, mam. Fajnie, ze kiedys tam konto zalozylem, bo w tym roku przymierzam sie sprobowac rynku 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Czytaliście o nowe wiadomości o ustawie (anty)hazardowej? Gowno mi moga zrobic i w tej kwestii nic sie nie zmieni. A gdzie moge poczytac? Tobie nic, ale niektóre firmy wycofały się z naszego rynku. Na BF już się nie zarejestrujesz z pl. Nie wiem tylko na ile wiarygodny jest ten artykuł http://www.surebety.pl/artykul/ustawa-hazardowaMaslo maslane jak dla mnie. BF jedynie sie zabezpieczylo zeby ich sie nie czepiali. Teraz beda sobie dzialac po cichutku posrod starych polskich uzytkownikow. No bo niektore firmy pozamykaly nie tylko rejestracje, ale i konta Polakom. Pytanie kiedy rzad polski pojdzie po rozum do glowy i zacznie zarabiac. W dupie mam zamiatanie sprawy pod dywan i dzialanie pod publiczke...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ross trzyma się, coś czuje teraz przełamie młodego na seta
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
W kwalach od Auckland graja takie anonimy, ze matchstat.com nawet o nich nigdy nie slyszal. Pierwszy raz spotkalem sie z taka sytuacja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W kwalach od Auckland graja takie anonimy, ze matchstat.com nawet o nich nigdy nie slyszal. Pierwszy raz spotkalem sie z taka sytuacja. matchstat o wielu nie słyszał, w takim przypadku tylko itftennis.com
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
itftennis.com na no name player's
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maslo maslane jak dla mnie. BF jedynie sie zabezpieczylo zeby ich sie nie czepiali. Teraz beda sobie dzialac po cichutku posrod starych polskich uzytkownikow. No bo niektore firmy pozamykaly nie tylko rejestracje, ale i konta Polakom. Pytanie kiedy rzad polski pojdzie po rozum do glowy i zacznie zarabiac. W dupie mam zamiatanie sprawy pod dywan i dzialanie pod publiczke... Zamiast zarabiać to o ile nie jestem w błędzie trzeba będzie oddać 10 mln trzem firmom Jedna wielka żenada
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
W kwalach od Auckland graja takie anonimy, ze matchstat.com nawet o nich nigdy nie slyszal. Pierwszy raz spotkalem sie z taka sytuacja. matchstat o wielu nie słyszał, w takim przypadku tylko itftennis.com Lubie matchstata  Sentyment. Np do tennisexplorer.com nie moge przywyknac i zagladam tam sporadycznie.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Maslo maslane jak dla mnie. BF jedynie sie zabezpieczylo zeby ich sie nie czepiali. Teraz beda sobie dzialac po cichutku posrod starych polskich uzytkownikow. No bo niektore firmy pozamykaly nie tylko rejestracje, ale i konta Polakom. Pytanie kiedy rzad polski pojdzie po rozum do glowy i zacznie zarabiac. W dupie mam zamiatanie sprawy pod dywan i dzialanie pod publiczke... Zamiast zarabiać to o ile nie jestem w błędzie trzeba będzie oddać 10 mln trzem firmom Jedna wielka żenada A nie wiem ile trzeba oddac, ale trzeba. Niestety z racji tego, ze media to jakby nie patrzec wladza w naszym kraju to o tym juz nie powiedza i ja np nie wiem. Za to dowiedzialem sie w odpowiednim czasie, ze trzeba walczyc z hazardem, uzaleznionymi i calym tym "zlem".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chazal zamykaj
Enzo po wygraną w III.
|