Witam. poszukuję myszki z podgrzewaniem. Znalazłem kilka modeli ale to są serwisy ze stanów lub z japonii. firma Thanko czy jakoś tak ma model za 1480 jenów ale ikonki wszystkie sa po japonsku i nie sposob tego zamówic. widział moze ktos cos takiego na polskim rynku?
pytanie do znawców. Komornik siadł mi na konto jakis tam nie zaplacony mandat plus jego egzekcuje i wyszło jakies 500zł. Mam do wyplaty z buka kase. Jedyna mozliwosc wypplaty to konto bankowe wlasnie to. Czy jesli zlece wyplate na konto brata to samo nazwisko ten sam adres tylko imię inne to dojdzie czy kasa moze wrocic?
Poszukuje filmu Italianiec (Italianetz)-2005, najlepiej w wersji z lektorem... Wersje on-line znalazłem bez problemu...Ale potrzebowałbym go ściągnąć i nagrać. Z góry dziękuje za pomoc .Pozdrawiam
Pytanie do specjalistów od FB na telefonie... Zaktualizowałem sobie ostatnio ta funkcje Messengera i jak wczesniej była opcja wylogowania sie calkowicie to teraz zupelnie jje nie widze ;/ Zeby nie byc aktywnym/dostepnym musze odinstalować aplikacje ;/ Mozna to jakos inaczej zrobic ?
Pytanie do specjalistów od FB na telefonie... Zaktualizowałem sobie ostatnio ta funkcje Messengera i jak wczesniej była opcja wylogowania sie calkowicie to teraz zupelnie jje nie widze ;/ Zeby nie byc aktywnym/dostepnym musze odinstalować aplikacje ;/ Mozna to jakos inaczej zrobic ?
wyłączyć Wifi albo transmisje danych, chyba że to Cie nie satysfakcjonuje...
No właśnie to nie jest rozwiązanie. Chcesz skorzystać z Internetu w komórce i JEB od razu ktoś do Ciebie pisze na fb, bo jesteś dostępny. Powinna być opcja turn off chat, tak jak jest to w wersji "komputerowej".
No własnie to nie do końca jest rozwiązanie...bo dostep do neta chce miec cały czas ale tak jak Rusty pisze powinna byc jakas opcja wyłączenia albo poprostu wylogowania sie z messengera. A tak to albo jestes caly czas dostepny albo musisz wykasowac aplikacje ;/