Po pierwsze: odkąd Marek Citko w `96 został zwycięzcą tego plebiscytu, to zmieniono jego nazwę z "najlepszy" na "najpopularniejszy" i nie słyszałem, żeby coś się zmieniło w tym temacie. Po drugie: rozumiem, że to wkurzenie jest na sportowców ze sportów "popularnych", którzy zarabiają kilkanaście razy więcej niż sportowcy ze sportów "niszowych", a nie potrafią nic osiągnąć na arenie międzynarodowej i przez to są niedoceniani wśród kibiców ? Po trzecie: jeżeli ktoś jest zadufanym bufonem, to niech nie oczekuje, że zostanie najpopularniejszym sportowcem w kraju. Po czwarte: nie ma czegoś takiego jak "najlepszy" sportowiec roku, bo nie ma takich kryteriów, które mogłyby sprawiedliwie takiego sportowca wybrać.
rozpier mnie blokowanie teledyskow np na youtubie ludzie to przeciez reklama - ludzie ktorym sie spodoba wydadza pieniadze na plyte albo na bilet na koncert kretynow geniuszy od praw autorskich nie sposob zrozumiec
chodzi mi o to ze blokuje sie wyswietlanie teledyskow w krajach przeciez teledysk to promocja plyty/artysty trzeba byc kompletnym kretynem zeby graniczac promocje
- jakis certyfikat kwalifikowany - wymagany byl czytnik kart kryptograficznych
Kolejna opcja to przez ePUAP - trzeba tam wpierw zalozyc konto. Zalozylem tez, ale zeby zweryfikowac konto na ePUAP trzeba udac sie do urzedu celem potwierdzenia albo skorzystac z podpisu elektronicznego z kwalifikowanym certyfikatem. Dopiero wtedy mozna dzialac na profilu zus
Kolejna opcja to przez ePUAP - trzeba tam wpierw zalozyc konto. Zalozylem tez, ale zeby zweryfikowac konto na ePUAP trzeba udac sie do urzedu celem potwierdzenia albo skorzystac z podpisu elektronicznego z kwalifikowanym certyfikatem. Dopiero wtedy mozna dzialac na profilu zus
i miliony na portal oraz na reklamę jak psu w d#pę, zginie to to śmiercią naturalną, ale czego można było się spodziewać po tej jednostce
ja robiłem przez ePuap, bez wizyty w urzędzie się nie da niestety :/ tak samo w nfz można założyć konto ale oczywiście trzeba łazić po urzedach i podpisywac papiery
Ja na głupie zaświadczenie o niezaleganiu z płatnościami za skłądki czekam już 3-ci dzień, chociaż jak poszedłem do oddziału ZUS w mojej mieścinie to wziąłem ze sobą wydrukowane potywierdzenia przelewu... to i tak babka musi jakieś formularze czy inne gówno gdzieś tam po centralach czy innych centrach dowodzenia wysyłać :-/
A tu może trochę z innej bajki, ale analogicznie, też miało być syzbko i bez stania w kolejkach, mi zajęło to 3 dni:
Ale ból dupy. Narzekacie na sposób weryfikacji w urzędzie? Lepiej z każdą sprawą chodzić oddzielnie niż pójść raz pokazać dowód? Można przecież wyrobić sobie certyfikat. Bo czytnik kart kryptograficznych jest śmieszny dla Was?