|
|
xxx
|
|
xxx
kto dziś lepiej grał - Federer czy Dimitrov?.. bo tego drugiego nie oglądałem
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Kaktus na ch*ju mi wyrosnie i zaglosuje na PiS jak Radwanska zgarnie Szlema.
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. wyluzuj, bo nabawisz sie kompleksów, zresztą chyba juz masz ich nadmiar 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
najpierw, to niech ona przejdzie Cibulkovą, a to - przypominam - dopiero półfinał  wlasnie cebula bardziej regularna od azy, ktora wczoraj malo trafiala w kort
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. wzięły Bartoli, Stosur czy Schiavone (to są dopiero talenty), a ciebie strzeli kurwica jak weźmie Aga? u mnie to będzie najlepszy dzień odkąd oglądam ten sport
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. Nic nie zrobisz. Jej fanem nie jestem, ale Radwan ma szlema Wytłumaczcie mi jak może się nie podobać gra Agnieszki? Rozumiem, że fajnie jest oglądać napierdalającą z siłą faceta piłke Serenę stojącą metr za linią końcową. Przecież w tenisie Agi jest to co najlepsze. Świetna technika, dzięki której potrafi zagrać takie piłki, że ręce same składają się do oklasków. No i przede wszystkim inteligencja, którą bije na głowę chyba wszystkie inne laski w WTA. To właśnie dla takich zawodników jak ona ludzie chcą oglądać tenis. A to, że nie ma siły uderzenia i drugi serwis na poziomie 140 km/h. Co poradzić... Sorry, ale śmieszą mnie takie teksty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. wzięły Bartoli, Stosur czy Schiavone (to są dopiero talenty), a ciebie strzeli kurwica jak weźmie Aga? u mnie to będzie najlepszy dzień odkąd oglądam ten sport do tej listy dodał bym jeszcze takie drewno jak Kvitova
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zebym hejtowal ale no powaznie jak widze takie zawodniczki jak Wozna, Radwan i podobne grajace w finalach Szlema badz zgarniajace puchar to mnie strzela kurwica. Nic nie zrobisz. Jej fanem nie jestem, ale Radwan ma szlema Wytłumaczcie mi jak może się nie podobać gra Agnieszki? Rozumiem, że fajnie jest oglądać napierdalającą z siłą faceta piłke Serenę stojącą metr za linią końcową. Przecież w tenisie Agi jest to co najlepsze. Świetna technika, dzięki której potrafi zagrać takie piłki, że ręce same składają się do oklasków. No i przede wszystkim inteligencja, którą bije na głowę chyba wszystkie inne laski w WTA. To właśnie dla takich zawodników jak ona ludzie chcą oglądać tenis. A to, że nie ma siły uderzenia i drugi serwis na poziomie 140 km/h. Co poradzić... Sorry, ale śmieszą mnie takie teksty. Sorry, ale taki mamy klimat. Nie jestem jej fanem i tyla...
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wytłumaczcie mi jak może się nie podobać gra Agnieszki? Rozumiem, że fajnie jest oglądać napierdalającą z siłą faceta piłke Serenę stojącą metr za linią końcową. Przecież w tenisie Agi jest to co najlepsze. Świetna technika, dzięki której potrafi zagrać takie piłki, że ręce same składają się do oklasków. No i przede wszystkim inteligencja, którą bije na głowę chyba wszystkie inne laski w WTA. To właśnie dla takich zawodników jak ona ludzie chcą oglądać tenis. A to, że nie ma siły uderzenia i drugi serwis na poziomie 140 km/h. Co poradzić...
Sorry, ale śmieszą mnie takie teksty. Mnie nie chodzi o sile, serwis. Tego nie przeskoczy nigdy. Takie ma warunki i juz. Drugim Williamsem czy Szparka nie bedzie. Do tego aby zbierac winnersy nie trzeba miazdzyc predkosciami. Potrafi isc do siatki, potrafi wykorzystywac sile nadlatujacej pilki... ma madry leb. Wielokrotnie pokazywala ze potrafi grac agresywnie. A w 99% spotkan taktyka to przebijanko, kilka dojsc do siatki, pare skrotow i lobow i nic wiecej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
a jak deble meskie dzis widzicie ?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a jak deble meskie dzis widzicie ? u-boot ze szwedem dobre kursiwo, a powinny byc bardziej wyrownane, wiec mozna sprobowac
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurva nie wierze, andrej martin ostatnie swoje 3 gemy wygrywa do zera jak daje ze wygra swoje podanie @1,3 to sie łamie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ma szczescie ze obronił 3bp i wygrał bo jakbym mu wysłał rachunek na pincet pln to by sie zdziwil 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
bachinger jebany sredniaku...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
jak bachinger obrywa od martina to tym bardziej mertl ma szanse z berrerem a kursik kusi
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Grzesiek da rade ? Ładny kurs na niego, kavcic słaby w hali
|
|