dzisiaj w sts chopek grał za 10 zł tasiemnca i w tym MC po kursie 1,1.(reszta meczy mozliwych do wejscia) chciałem mu powiedzieć o sensie grania kursów po 1,1 ale nie miałem czasu na dyskusje i widzę że miałem rację
dzisiaj w sts chopek grał za 10 zł tasiemnca i w tym MC po kursie 1,1.(reszta meczy mozliwych do wejscia) chciałem mu powiedzieć o sensie grania kursów po 1,1 ale nie miałem czasu na dyskusje i widzę że miałem rację
city kurs 3,55 to mozna grac na slepo ale pewne w tym fa jak dla mmnie sa tylko 2 mecze birmingham-swansea 1 (goscie zajarzyli ze bedzie kibel jak beda tak grac i to na wszystkich frontach) sheffield united - fulham tez 1 - jak fulham ma grac taka kupe jak gra niech dadza sobie spokoj z pucharami bo poleca z ligi az sie bedzie kurzylo ten pierwszy mecz juz 1-0 niestety ale drugi jeszcze chyba nie grali za 3 dni mecz na szczycie swansea-fulham pewnie wygraja walijczycy ale mam to wliczone - 20 punktow do konca sezonu nie uzbieraja i poleca labedzie
a od kiedy to mecz się kończy po 45 minutach...
chodzi o sens grania meczy po 1,1. zysk z tego kursu niewspółmierny do ryzyka. takie kursy to można walić w piłce ale recznej