|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
dzieki wielkie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
czy trener którego największym sukcesem jest zdobycie Pucharu Intertoto może poprowadzić City do mistrzostwa ? Nie, sądzę  jak największym? półfinał LM z Villarealem to jest chyba największe, intertoto  jeblem
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
DAUGAVAPILS X2  @6,00 SKONTO NIC NIE GRA,MECZ GŁÓWNIE W ŚRDOKU BOISKA!
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
AZ na dzisiaj będzie dobrym rozwiązaniem Na początek +0.5 @2.320 3/10 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy trener którego największym sukcesem jest zdobycie Pucharu Intertoto może poprowadzić City do mistrzostwa ? Nie, sądzę  jak największym? półfinał LM z Villarealem to jest chyba największe, intertoto  jeblem jak to sie ma do osiągnięć Mou? 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
czy trener którego największym sukcesem jest zdobycie Pucharu Intertoto może poprowadzić City do mistrzostwa ? Nie, sądzę  jak największym? półfinał LM z Villarealem to jest chyba największe, intertoto  jeblem jak to sie ma do osiągnięć Mou?  wg Weszło w trofeach 0-20 bo Intertoto nie jest warte liczenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurna właśnie włączyłem TV i widzę że telekamere za najlepszego komentatora sportowego dostał Przemysłam Babiarz. Nie no ja wszystko rozumiem ale to są już jaja. Koleś który potrafi się nad wszystkim tylko zachwycać i pierdolić do sitka same pierdoły dostaję nagrodę. To już lepiej jakby ją dostał Szpaku  Sorry za zboczenie z tematu ale mnie to rozwaliło
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
czy trener którego największym sukcesem jest zdobycie Pucharu Intertoto może poprowadzić City do mistrzostwa ? Nie, sądzę  jak największym? półfinał LM z Villarealem to jest chyba największe, intertoto  jeblem jak to sie ma do osiągnięć Mou?  wg Weszło w trofeach 0-20 bo Intertoto nie jest warte liczenia  Czuję sarkazm w Twojej wypowiedzi Agassi chociaż do końca pewny nie jestem. Na szybko to mi się przypomina 2xLM z dwoma różnymi klubami. Cała reszta przy takim sukcesie jest mało ważna. A jestem dziwnie spokojny, że niedługo Mou dołoży LM jeszcze właśnie z Chelsea.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kurna właśnie włączyłem TV i widzę że telekamere za najlepszego komentatora sportowego dostał Przemysłam Babiarz. Nie no ja wszystko rozumiem ale to są już jaja. Koleś który potrafi się nad wszystkim tylko zachwycać i pierdolić do sitka same pierdoły dostaję nagrodę. To już lepiej jakby ją dostał Szpaku  Sorry za zboczenie z tematu ale mnie to rozwaliło Babiarza to tylko mogę słuchać jak komentuje lekką. No jego sztucznie śmiejąca się japa w sportowych wiadomościach. W sumie to nie wiem kto ma bardziej sztuczny uśmieszek - Babiarz czy Kurzajewski.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fix w Rydze ja pierd... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ja wiem czy fix, cisnęli ich niby cały mecz patrząc na staty aż wreszcie wcisnęli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ooo kurczaki no Skonto pozamiatało  ustawka jak nic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taaaa w 90 minucie wyrównanie a za chwilę karny i to ma być czysty mecz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogladałem mecz od początku, nie myślałem, że Skonto to może wygrać po tym co prezentowali w ciągu całego meczu, a tu bummm w 89' 1-1, 90' karny dla Skonto 2-1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurna właśnie włączyłem TV i widzę że telekamere za najlepszego komentatora sportowego dostał Przemysłam Babiarz. Nie no ja wszystko rozumiem ale to są już jaja. Koleś który potrafi się nad wszystkim tylko zachwycać i pierdolić do sitka same pierdoły dostaję nagrodę. To już lepiej jakby ją dostał Szpaku  Sorry za zboczenie z tematu ale mnie to rozwaliło Babiarza to tylko mogę słuchać jak komentuje lekką. No jego sztucznie śmiejąca się japa w sportowych wiadomościach. W sumie to nie wiem kto ma bardziej sztuczny uśmieszek - Babiarz czy Kurzajewski. Kurzaj to podobno pupilek Szaranowicza i dlatego tak sie wybił. On i ta jego Paulinka która zachowuje sie jakby miała 18 lat
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
witam  singielek na dzisiaj i do roboty...  Powyżej 11.0 Vitesse v AZ (Alternatywne rzuty rożne) 04/02/2014 Brak 2.30
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurna właśnie włączyłem TV i widzę że telekamere za najlepszego komentatora sportowego dostał Przemysłam Babiarz. Nie no ja wszystko rozumiem ale to są już jaja. Koleś który potrafi się nad wszystkim tylko zachwycać i pierdolić do sitka same pierdoły dostaję nagrodę. To już lepiej jakby ją dostał Szpaku  Sorry za zboczenie z tematu ale mnie to rozwaliło Babiarza to tylko mogę słuchać jak komentuje lekką. No jego sztucznie śmiejąca się japa w sportowych wiadomościach. W sumie to nie wiem kto ma bardziej sztuczny uśmieszek - Babiarz czy Kurzajewski. W tej kategorii jest tylko jeden faworyt. Sergiusz Ryczel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kurna właśnie włączyłem TV i widzę że telekamere za najlepszego komentatora sportowego dostał Przemysłam Babiarz. Nie no ja wszystko rozumiem ale to są już jaja. Koleś który potrafi się nad wszystkim tylko zachwycać i pierdolić do sitka same pierdoły dostaję nagrodę. To już lepiej jakby ją dostał Szpaku  Sorry za zboczenie z tematu ale mnie to rozwaliło Babiarza to tylko mogę słuchać jak komentuje lekką. No jego sztucznie śmiejąca się japa w sportowych wiadomościach. W sumie to nie wiem kto ma bardziej sztuczny uśmieszek - Babiarz czy Kurzajewski. W tej kategorii jest tylko jeden faworyt. Sergiusz Ryczel Ha! a właśnie, że jest jeszcze jeden bardziej sztuczny. A właściwie sztuczna. Czarnota-Bojarska!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
co prawda kursy słabe @ 1,50 , ale BTS Utrecht- Feyenord wydaje się dosyć pewnym, w meczu z Ajaxem gospodarze swoje sytuacje mieli  Do tego Feyenord na wyjazdach gra słabiej niż u siebie i praktycznie zawsze tracą bramki, ostatnie 3 wyjazdy to także minimum strzelona 1bramka przez Feyenord
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|