A co powiesz na pieprzoną weryfikację listową? W momencie rejestracji wysyłają jakiś kod listem i nie ma innej opcji, żeby zweryfikować swój adres pocztowy. A jaki listu nie dostaniesz to pieniędzy nie zobaczysz. Po 10 dniach możesz poprosić o kolejny list (z innym kodem! pierwszy staje się nieważny) i dalej czekać...
wkurwiony jestem z powodu mega korku na niemieckiej autostradzie ! 4 godziny spania na środkowym pasie a następnei ruch 5-10 km/h przez następną godzine
A co powiesz na pieprzoną weryfikację listową? W momencie rejestracji wysyłają jakiś kod listem i nie ma innej opcji, żeby zweryfikować swój adres pocztowy. A jaki listu nie dostaniesz to pieniędzy nie zobaczysz. Po 10 dniach możesz poprosić o kolejny list (z innym kodem! pierwszy staje się nieważny) i dalej czekać...
Przecież to można zrobić na samym początku? W czym problem?
Zawsze można iść do BAH, tam weryfikacja niepotrzebna.
Przecież to można zrobić na samym początku? W czym problem?
Zawsze można iść do BAH, tam weryfikacja niepotrzebna.
Co można zrobić na samym początku? Potrafią założyć limit na konto po 3 dniach od rejestracji. A potem możesz czekać na kod niewiadomo ile z zamrożoną na koncie kasą, której ani nie postawisz ani nie wypłacisz. Czyż nie?
W Szkocji masz za darmo studia Jak ty to robisz ze w tym kraju nawet do magazynu cie knew chca Moze zbierz 10 podpisow wystartuj w wyborach Ja tak robie Bedzjesz odwiedzal domy zawsze mozna nawiazac ciekawe znajomosc i
dodam że w szkocji można aplikować na dofinansowanie do kursu 250f lub 500f rocznie ILA- Scotland @buntownik to ile tak naprawdę tych podpisów potrzeba by znaleźć się na liście?? @bezdomny spróbuj w jaguarze pod birmingham , ciężko się dostać ale pensja dobra 28k
dodam że w szkocji można aplikować na dofinansowanie do kursu 250f lub 500f rocznie ILA- Scotland @buntownik to ile tak naprawdę tych podpisów potrzeba by znaleźć się na liście?? @bezdomny spróbuj w jaguarze pod birmingham , ciężko się dostać ale pensja dobra 28k
Pierwsza nocka w Dunelm Mill przedemną.Jutro hardcore mam. Co-operative 12-20,Dunelm Mill od 22 do 3 lub 6 rano. I weekend wolny.
nie tyle mnie wkurza co mnie wręcz wkurwia nc+ mają wolne kanały a puszczają tylko 2 mecze na żywo, a reklamują się że wszystkie, do tego w multilidze puszczają to co leci na innych kanalach a te mecze których nie puszczają to łączą się tylko jak padnie bramka
tour de pologone - wiecej balonow na petlach w miescie niz ludzi na trasie. tvp i jej organizacja czyli puszczenie reklamy na powtorkach finiszu z helikoptera, kiedy zostalo z kilkadzisiat metrow, a z kamery z mety niewiele widac.
tour de pologone - wiecej balonow na petlach w miescie niz ludzi na trasie. tvp i jej organizacja czyli puszczenie reklamy na powtorkach finiszu z helikoptera, kiedy zostalo z kilkadzisiat metrow, a z kamery z mety niewiele widac.
Może dorzućmy jeszcze liczenie przewagi uciekających, skąd te cyferki się im biorą, to ja nie wiem