Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 21 1 2 7 8 9 10 11 20 21
L
antimadrista
antimadrista
L Offline

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hahahahaha o kurwa grin leze ja jebie ale debile

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,kolejka-jak-za-komuny-od-4-00-rano-stoja-po-paczki,114869.html

cos nie tak z glowami....??

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
laugh laugh laugh

Przed wejsciem psychiatra jeszcze powinien być, żeby każdego osłużyc.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
jechałem godzinę temu Górczewską - kolejka miała około 200 metrów długości smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a czemu to Panowie twierdzicie ze coś nie tak z glowami i wysyłacie do psychiatry ludzi stojących w kolejce za paczkami w tlusty czwartek ?
ludzie potrafią stać godzinami zeby zalapać się na koncert stonsow czy jakis wypasiony mecz na szczycie a oni lubia opierdolić pączka z tej cukierni w ten konkretny dzień. Mnie to jakos specjalnie nie dziwi.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bolo_lacznik
a czemu to Panowie twierdzicie ze coś nie tak z glowami i wysyłacie do psychiatry ludzi stojących w kolejce za paczkami w tlusty czwartek ?
ludzie potrafią stać godzinami zeby zalapać się na koncert stonsow czy jakis wypasiony mecz na szczycie a oni lubia opierdolić pączka z tej cukierni w ten konkretny dzień. Mnie to jakos specjalnie nie dziwi.
wolal bym jutro sobie 10 ich kupic i zjesc niz stac w tej kolejce, troche ich nie rozumiem ale tez nie komentuje, mimo ze dla mnie to goopie

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline

Żartujesz? Nie dziwiło by Cię, gdyby ktoś z Twojej rodziny poszedł o 4 rano stać w kolejce po gazetę, którą może kupić o 10 tylko po to, żeby poczuć zapach świeżego druku? Dla mnie automatyczne skierowanie do psychiatry.

Przykład trochę głupi podałeś, bo tam jest ograniczona liczba miejsc i wyboru miejscówki, całkiem inna sytuacja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla mnie automatyczne skierowanie do psychiatry.
i tym się pewnie różnimy .
Przykład trochę głupi podałeś, bo tam jest ograniczona liczba miejsc i wyboru miejscówki, całkiem inna sytuacja.
w tym przypadku też masz ograniczoną ilość (pączków) i wyboru miejscówki (ta cukiernia).
Pewnie że mozna kupic pączki następnego dnia ale to troche tak jakby dawać kobietom kwiaty 9marca.
Sam bym nie stał ale dla niektorych ludzi tłusty czwartek bez świeżego pączka jest dniem straconym grin
Pozdro

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dla mnie automatyczne skierowanie do psychiatry.
i tym się pewnie różnimy .
w tym przypadku też masz ograniczoną ilość (pączków) i wyboru miejscówki (ta cukiernia).
Pewnie że mozna kupic pączki następnego dnia ale to troche tak jakby dawać kobietom kwiaty 9marca.
Sam bym nie stał ale dla niektorych ludzi tłusty czwartek bez świeżego pączka jest dniem straconym grin
Pozdro

owczy pęd laugh

serducho 14.02
pączek w tłusty czwartek
kwiaty tylko 8.03

I see dead people
I see dead people
Originally Posted by Gaske

Żartujesz? Nie dziwiło by Cię, gdyby ktoś z Twojej rodziny poszedł o 4 rano stać w kolejce po gazetę, którą może kupić o 10 tylko po to, żeby poczuć zapach świeżego druku? Dla mnie automatyczne skierowanie do psychiatry.

Żartujesz? Nie dziwiło by Cię, gdyby ktoś z Twojej rodziny od 16 po południu śledził wyniki przez 3 godziny na livescorze zmieniające się cyferki, które może sprawdzić o 22 tylko po to żeby poczuć ten dreszczyk? Dla mnie automatyczne skierowanie do psychiatry.

wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Dobre smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[Linked Image]

Podjazd dla niepełnosprawnych w Siedlcach.

Czyli...
niepełnosprawni umysłowo projektują dla niepełnosprawnych ruchowo.

Pełna integracja w Siedlcach. grin

P
addict
addict
P Offline
Tak nie do końca śmieszne, chociaż mnie też bawiło na pierwszy rzut oka. Windy nie mogli zamontować, bo to jakieś obrzeża miasta. A jak na podjazd mieli taką przestrzeń to musiało to tak wyglądać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Poljot
musiało to tak wyglądać.
smile Hahahaha

P
addict
addict
P Offline
Przepisy nie mówią o maksymalnej dopuszczalnej wysokości pochylni. Znajdziemy jedynie informację o dopuszczalnej długości biegu. W większości wypadków będzie to 9 metrów, ale wystarczy podzielić pochylnię na krótsze odcinki spocznikami i wtedy zgodnie z prawem możemy umieścić dowolną liczbę biegów - zaznaczył.

Wypowiedź gościa z niepelnosprawni.pl.

Też mówi o tym, że mogli zainwestować w windę, ale oni też mają swoje argumenty przeciw. A skoro podjazd był jedynym rozwiązaniem to jak inaczej przy takiej różnicy terenu?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Powinni teraz zainstalować tam monitoring i sprawdzić ilu niepełnosprawnych w ciągu roku skorzysta z tego podjazdu.

Czyżby w Siedlcach nie było pilniejszych inwestycji ?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Pewnie kontrakt na wykonanie podjazdu dostala zaprzyjazniona firma.

Odjebali numer za ciezkie pieniadze i kazdy happy.

W
Fundator
Fundator
W Offline
Originally Posted by [T
-error]
Originally Posted by Gaske

Żartujesz? Nie dziwiło by Cię, gdyby ktoś z Twojej rodziny od 16 po południu śledził wyniki przez 3 godziny na livescorze zmieniające się cyferki, które może sprawdzić o 22 tylko po to żeby poczuć ten dreszczyk? Dla mnie automatyczne skierowanie do psychiatry.

wink

mistrzostwo

Dajmy ludziom robić co im się żywnie podoba. Widocznie nabycie pączków jak najwcześniej, akurat w tej cukierni, jest dla nich na tyle istotne że są w stanie poświęcić czas na stanie w tej kolejce. To że mnie by się nie chciało nie znaczy od razu że muszę ich do psychiatry wysyłać
Każdy z nas robi w życiu mnóstwo rzeczy które dla innych są głupie i irracjonalne

a.k.a. "Vacinho"
a.k.a. "Vacinho"
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić, także tutaj powinno pasować.

Oni to sobie mogą psia mać:
http://moto.onet.pl/google-street-view-przylapal-radiowoz/9sk6z

Strona 9 z 21 1 2 7 8 9 10 11 20 21

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, burbon, rafal08, betowiec, Lukasz111, alfa, $-man, ElNinho[mmdea], poozon, bukma, rymoholik, 11kera11, aker), 2,836 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,706
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025