Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ja na nic nie narzekalem.

Organizatorem konkursu nie jestem. Trzeba bylo nie dopuszczac do brania udzialu w konkursie ludzi, ktorzy sie zapisuja i notorycznie oddaja walkowery czy to w tym czy w konkursie playoff.

Ewentualnie trzeba bylo zapisac w regulaminie ze jeden walkower dwa lub trzy oznaczaja dyskwalifikacje a nie teraz sie zastanawiacie.

Trzeba bylo myslec wczesniej i przewidziec co sie moze zdarzyc szczegolnie, ze to nie pierwszy konkurs. Wystarczylo dac w regulaminie, ze osoby zajmujace 1 miejsce w grupie sa rozstawieni i startuja z handicapem jakims jako rozstawieni gracze. Wtedy mialbys walke i podawanie typow do samego konca trwania walki w grupach.

Ale to trzeba bylo myslec wczesniej smile

Jak masz pretensje do kogos to miej do siebie ze taki regulamin stworzyles.

Dziekuje za uwage.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gracze z pierwszych miejsc są rozstawieni.
Może poczytaj ten regulamin.

Ja nie widzę problemu w tym, że ileś tam walkowerów nie oznaczają dyskwalifikacji.
Zachowałeś się w mojej opinii niesportowo i tyle.
Zagrasz w 1/16 i życzę powodzenia, tylko jeśli oddasz 1 typ, a Twój przeciwnik już 5 i nic nie trafi, to czasem nie typuj kolejnych, bo się niepotrzebnie zmęczysz.

Ja również dziękuję za uwagę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Rozstawieni czyli grają u siebie po kursie 1.8 a przeciwnicy po 2.0 ? Bo jakoś tego w regulaminie nie widzę.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by travis
Rozstawieni czyli grają u siebie po kursie 1.8 a przeciwnicy po 2.0 ? Bo jakoś tego w regulaminie nie widzę.

Nie, rozstawieni czyli Ci z pierwszych miejsc grają z tymi z drugich, co w teorii znaczy, że grają ze słabszymi.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Akhu
Originally Posted by travis

Nie, rozstawieni czyli Ci z pierwszych miejsc grają z tymi z drugich, co w teorii znaczy, że grają ze słabszymi.

Zbyt pożno już na roztrząsanie i dywagacje,bo są argumenty za jedną i drugą opcją,ale czas na to i reakcja ew.były przy tworzeniu regulaminu i jego przez nas graczy akceptacji.Z jednej strony żaden to handicap 1m z 2m ze względu na zmienne szczęscie chociażby ,z drugiej -w dobrej grupie ciężej było machnąc ten 2-gi plac niż gdzieniegdzie 1-wszy,wiec tez byloby to niesprawiedliwe,acz mogłoby na dłuzej wyeliminowac dylematy co niektorych gram czy nie,huj i tak dostane walkowera i wychodze.Tyle ode mnie.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Jako ze wygralem grupe to moze sie wypowiem o tym rozstawieniu, dla mnie to zaden dodatni hc, bo moge trafic na kogos kto podawal typy jakby to byl dla niego najwazniejszy cel w zyciu, ja natomiast podawalem pijac browara zupelnie przypadkowe picki nie znajac nawet nazw druzyn ktore typuje. Wiedzialem i tak ze awansuje bo 2 moich rywali mialo jeszcze bardziej wyjebane na konkurs niz ja, wiec moglem sobie pozwolic na gre w ciemno, tj skopiuj/wklej. I teraz po takiej ciezkiej pracy, kopiuj/wkjlej pomiedzy jednym browarem a drugim dostane jakiegos napalenca ktory wszedl ponad sto razy w ten temat? i jak ja mam ten mecz wygrac? dlatego se myse ze trzeba cos zmienic w przyszlosci zeby takie kozaki jak ja ktorzy wygrywaja grupy mieli pozniej latwiej.

addict
addict
Przy remisie w play offach dalej przechodzi osoba rozstawiona, czy coś innego o tym decyduje?

journeyman
journeyman
Witam, mój ostatni mecz z platinim zakończył się wynikiem 1-1, w tabeli został rozliczony jako moja porażka. Typ, który wszedł:
#4 02.03.14 21:30 Olimpia - Sportivo Luqueno: X2 @2.02

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by kfjatek
Wyniki zaktualizowane.
Grupa 1
mkr - kfjatek 2-0

Dlaczego 2-0, jak trafiłem 2 typy?

Znowu dam chwilę na zastanowienie, może pomoże.
Nie pomogło. Wyjaśnij mi proszę, na podstawie którego punktu regulamiu rozliczyłeś pojedynek na 2-0? Najlepiej tym policyjnym tonem..

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by typer_2008
Witam, mój ostatni mecz z platinim zakończył się wynikiem 1-1, w tabeli został rozliczony jako moja porażka. Typ, który wszedł:
#4 02.03.14 21:30 Olimpia - Sportivo Luqueno: X2 @2.02

Typy podane do 20:00 w niedziele tylko sie licza

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wyniki zaktualizowane.
Grupa 1
mkr - kfjatek 2-0

Znowu dam chwilę na zastanowienie, może pomoże.
Nie pomogło. Wyjaśnij mi proszę, na podstawie którego punktu regulamiu rozliczyłeś pojedynek na 2-0? Najlepiej tym policyjnym tonem..

Ton nie jest policyjny tongue brak numerów

Co do rozstawień, to w normalnej piłkarskiej LM, chyba też niezawsze Ci faktycznie najlepsi wychodzą z pierwszych miejsc.
Pomysł żeby Ci rozstawieni dostawali handicap, że typują po mniejszym kursie jest nieporozumieniem i czegoś takiego nie wprowadzimy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nikt tu chyba nie myślał o mniejszym kursie dla rozstawionych. Chodziło o to w ogóle po jakim kursie ma być grany playoff bo w regulaminie o tym ani słowa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
gramy 1.8 w playoffowej rundzie.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Pomysł żeby Ci rozstawieni dostawali handicap, że typują po mniejszym kursie jest nieporozumieniem i czegoś takiego nie wprowadzimy.

ssaczu, nie masz szans w ost kolejce, dam takie typy ktore juz dawno zostaly ustawione

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Grupa 1
mkr - kfjatek 2-0

To możesz mi łaskawie odpowiedzieć na pytanie, skąd takie a nie inne rozliczenie typów? Bo w tej chwili nie widzę sensu dalszej zabawy.

Po co piszesz w temacie "Pisać o ewentualnych błędach.", skoro potem nie reagujesz na pytania?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Grupa 1
mkr - kfjatek 2-0

To możesz mi łaskawie odpowiedzieć na pytanie, skąd takie a nie inne rozliczenie typów? Bo w tej chwili nie widzę sensu dalszej zabawy.

Po co piszesz w temacie "Pisać o ewentualnych błędach.", skoro potem nie reagujesz na pytania?

Odpowiedziałem Ci wyżej.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Akhu wyczysc sobie Prywatne Wiadomosci wink

G
newbie
newbie
G Offline
a co w sytuacji gdy żaden z graczy nie poda typów?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by genowaty
a co w sytuacji gdy żaden z graczy nie poda typów?

obustronny walkower

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zdaje się, że zegar na forum zwariował, albo jakiś inny forumowy błąd, bo ja i Danielsan oddaliśmy typy po 19, a wpisane, że po 20.

Żeby nie było problemów, to o 20 zamykam wszystkie tematy, bo później nie dojdziemy, kto oddał typ przed a kto po 20.

Strona 5 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Akhu 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, 11kera11), 2,053 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,277
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025