Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 10 1 2 3 4 5 9 10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sorki za smiecenie, ale po co sie ukrywa nr kuponu? a co do typow to czesto odwiedzam Twoje typy, jedynie czego mi tu brakuje to jakis krotkich analiz badz okreslenia pewsnoci typy np 8/10, powodzenia piwo

Bonus: Unibet
member
member

member
member
Originally Posted by torres
sorki za smiecenie, ale po co sie ukrywa nr kuponu? a co do typow to czesto odwiedzam Twoje typy, jedynie czego mi tu brakuje to jakis krotkich analiz badz okreslenia pewsnoci typy np 8/10, powodzenia piwo

1) Nr kuponu ukrywam z własnego wyboru, nie muszę tego robić, ale nie mam też 100% pewności czy np. podając u supportu Pinnacle ten nr to nie pozyska ktoś informacji na temat moich stawek. A jest to tylko i wyłącznie dla mojej informacji, bo przecież prawdziwi mężczyźni nie zaglądają sobie do portfela smile

2) Nie podaję analiz, ponieważ nie mam na to czasu. Już w pierwszym poście w tym dziale napisałem jednak, że moje typy są dokładnie analizowane przeze mnie za każdym razem.

3) Nie umieszczam pewności typu, ponieważ nie czuję się w tym dobrze. Często jest taka sytuacja, że wchodzą typy, które są dla mnie bardziej ryzykowne niż te, które traktuję jako typowego pewniaka. Dla informacji mogę napisać, że ja wszystkie te mecze gram zawsze po równej stawce.

4) Nie śmiecisz, zachęcam wszystkich w dalszym ciągu do komentarzy czy pytań. cool

member
member

member
member
[Linked Image]

3 typy na dzisiejszą noc. Przepraszam wszystkich, że wrzucam to tak późno, ale sprawy osobiste i brak czasu wzięły górę.

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
ładne typy, żeby nie napisać świetne

member
member
Originally Posted by Ojro
ładne typy, żeby nie napisać świetne

dzięki wink no dzisiaj bardzo udana noc, bo 3/3 w typach.

J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Swietna robota i gratulacje!!! Mam pytanko do Ciebie, czy jest szansa zebys w ciagu dnia dawal tylko krotka informacje czy bedziesz podawal typy danego dnia, bo wstaje bardzo wczesnie rano do pracy i czasami ide spac z "kurami: laugh i wczoraj z racji poznego posta nie doczekalem sie i zasnalem, hehehe. Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gratulacje loras! aplauz

Sam gram NBA, ale poluje bardziej na dogi. Czy bierzesz w swoich analizach również pod uwagę historię spotkań obu drużyn na danym terenie?

Powodzenia dalej, naprawde niezla skutecznosc jak na handi

member
member
Originally Posted by Jajo
Swietna robota i gratulacje!!! Mam pytanko do Ciebie, czy jest szansa zebys w ciagu dnia dawal tylko krotka informacje czy bedziesz podawal typy danego dnia, bo wstaje bardzo wczesnie rano do pracy i czasami ide spac z "kurami: laugh i wczoraj z racji poznego posta nie doczekalem sie i zasnalem, hehehe. Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow !

Dzięki wielkie wink Postaram się umieszczać typy jak najszybciej będzie to możliwe. Jeśli nie będę miał nic do zagrania to również poinformuję w temacie. Na dzisiaj nie mam właśnie żadnych wartościowych typów do zagrania (tylko 3 mecze w ofercie).

member
member
Originally Posted by rymoholik
Gratulacje loras! aplauz

Sam gram NBA, ale poluje bardziej na dogi. Czy bierzesz w swoich analizach również pod uwagę historię spotkań obu drużyn na danym terenie?

Powodzenia dalej, naprawde niezla skutecznosc jak na handi

Dziękuję. smile Oczywiście podczas analizy biorę wszystkie możliwe elementy pod uwagę, również historię spotkań.

member
member
[Linked Image]

Tak jak już wyżej napisałem, na dzisiaj nie mam żadnych typów.

specjalista
specjalista
Cześć!
Mam pytanie: W jakim buku grasz, gdzie takie handi znajdę ?

Z
member
member
Z Offline
unibet, bet365, pinnacle i inne tego typu mają wiele opcji handicapów.

member
member
Originally Posted by chudy
Cześć!
Mam pytanie: W jakim buku grasz, gdzie takie handi znajdę ?

Osobiście gram w PinnacleSports, ponieważ jest to jeden z nielicznych (jedyny?) bukmacher w sieci, oprócz giełdy zakładów gdzie nie nałożą limitu stawek za ew. wysokie wygrane czy regularne zwycięstwa.

Tak jak napisał jednak zavvada, jeśli grasz rekreacyjnie to u wielu buków znajdziesz różne linie spreadów tym bardziej na NBA.

member
member

member
member
Podsumowanie:

Bilans zwycięstw do porażek: 18-7 (0.720)

Yield przy stałej stawce na każdy typ: +47,08%

member
member

member
member
Bardzo prawdopodobne, że pojawi się dzisiaj jeden typ. Umieszczę go do godz. 17.00, a jeśli do tego czasu to nie nastąpi tzn. że dzisiaj nie będzie nic grane. Pozdrawiam! ooo

member
member
Mój znajomy (bardzo dobry typer z doświadczeniem) regularnie przesyła mi typy również z innych dyscyplin, głównie piłkarskie. Teraz pytanie do osób systematycznie odwiedzających ten temat czy chcecie abym również te typy zamieszczał tutaj w temacie czy pozostajemy tylko i wyłącznie przy opcji z NBA? Tutaj możliwe opcje:

1) nie zamieszczamy typów od znajomego
2) zamieszczamy typy, ale nie bierzemy ich pod uwagę przy ogólnych podsumowaniach.
3) zamieszczamy typy i wliczamy je do podsumowań razem z NBA.

Na dzisiaj mam typ na 17.00, więc przez najbliższe półtorej godzinki czekam na wasze opinie. cool

Strona 3 z 10 1 2 3 4 5 9 10

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, betowiec, burbon, poozon, aker, JelineK, alfa, Sensei), 1,671 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,782
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025