|
|
veteran
|
|
veteran
Oczywiście chodziło mi o dwa ticki w górę, czyli 1,80 Ladbrokes.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no tego to sie nie spodziewalem,logiczne jest ze jak ktos nie startuje to nie moze wygrac wiec stawki powinny byc zwrocone. Co innego jak wycofa sie w trakcie rywalizacji. robia co chca tylko co jakis czss trzeba akceptowac nowe zmiany w regulaminie....szkoda ze e wiekszosci sie tego nie czyta Tak samo jest w piłce nożnej tenisie czy koszu. Ronaldo strzeli bramkę, James zapoda triple-double, Federer będzie miał X asów w całym turnieju. To że gwiazda nagle nabawiła się grypy żołądkowej, potknęła się o własną sznurówkę wchodząc na parkiet, wycofuje się z turnieju, bo załamała duży palec u nogi pod prysznicem po meczu pierwszej rundy - kto w to będzie wnikał. Są te asy, gole, triple-double, albo ich nie ma. jak to sie wszystko ma do zwrotow za krecz w tenisie? regulamin regulaminem, ale to po prostu debilny zapis. zawodniczka sie nie stawila na starcie, wiec na moje logicznym jest zwrot, bo nie wziela udzialu w danym wydarzeniu. natomiat podczas trwania meczu tenisowego, z powodu bolacej nogi zawodnik X konczy mecz i jest zwrot  to jest dopiero idiotyzm To się ma tak do zwrotów za krecz, jak rywalizacja konkretnej zawodniczki vs. konkretna zawodniczka w danym turnieju narciaskim. Tutaj są zwroty. Konkretny wynik pojedynczej zawodnicznki w danym turnieju, to drobna różnica.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A ja jestem ciekaw cóż to za magiczne sposoby jeśli już się zdobyło na swoim koncie limit? Konto na wujka? Bo owszem można założyć konto i na chomika, ale jak poproszą o dowód chomika przy większej wypłacie to co? Ja jestem ciekaw jaki jest w ogóle sens gry u bukmachera? Można inwestować w chomiki, świnki morskie, pieski preriowe, surykatki, ale to będzie męczenie zwierzątek. Mówiąc poważniej, nieograniczona ilość wujków byłaby jakimś rozwiązaniem. A już całkiem poważnie, rozwiązaniem byłaby nieograniczona ilość uczciwych bukmacherów.
|
|
|
|
|
|
|
Czy ktoś wie czy przy obrocie bonusem w Unibet jest jakiś czas, w którym trzeba tego obrotu dokonać?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Konsultant wkrótce z Toba bedzie. Jestes 6 w kolejce. Czas oczekiwania to 107 minut i 36 sekund > 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Haha, po 10 minutach Jestes 4 w kolejce. Czas oczekiwania to 203 minut i 1 sekund >  Mistrzowie.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Konsultant wkrótce z Toba bedzie. Jestes 7 w kolejce. Czas oczekiwania to 355 minut i 17 sekund > Ja tam bije wszystkich  Wczoraj bylem pierwszy, ale sie nie doczekalem. Banda zretardzonych amatorow.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy ktoś wie czy przy obrocie bonusem w Unibet jest jakiś czas, w którym trzeba tego obrotu dokonać? Wszystko powinno być dziale Moje bonusy -> Aktywne bonusy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Konsultant wkrótce z Toba bedzie. Jestes 7 w kolejce. Czas oczekiwania to 355 minut i 17 sekund > Ja tam bije wszystkich  Wczoraj bylem pierwszy, ale sie nie doczekalem. Banda zretardzonych amatorow. Ja duzo nie oczekuje od supportu znajdujacego sie na chacie ale ci pieprzeni idioci z Unibetu co siedza sobie na chacie to ostatnio mocno przesadzili. Pytalem sie ich o nowy soft pokerowy, dlaczego jest problem z bonusem pokerowym (lvl 2), dlaczego soft tak zacina, problemy z liczeniem flopow i pare innych spraw odnosnie nowego softu. Otrzymalem dwukrotnie odpowiedz od 2 roznych osob ze problem lezy ... po mojej stronie i MUSZĘ mieć nieaktualnego Adobe Air oraz ciasteczkami w przegladarce ... na maila szlachta z unibetu nie odpisuje w sprawie nowego softu.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Tobie przynajmniej udalo sie z nimi porozmawiac na chacie  A na moje pytanie juz znam odpowiedz. Szkoda, ze rezygnuja z Microgamingu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy wam też nie wchodzi strona Unibetu dzisiaj ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
około 10 nie miałem problemu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A ja mam nadal :/ była jakas zmiana ich systemu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzialalo i dziala normalnie. Zmian jakis wiekszych nie widze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprobuj sobie mobilna wersje - https://wap.unibet.com/Wyczysc ciastka/cache, sprobuj tryp prywatny, zmien przegladarke itd.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Spróbowałem wsyztskiego. Łącznie z szukanim wyjatków w zaporze, wyłączaniem jej i adblocków. Weszło mi po proxy. Zainstalowałem każdą przeglądarkę i nic. To możliwe, żeby blokowali dostep dla mojego IP ? Ciągle wyświetla mi się tylko ograniczona wersja strony z informacją, że mam nieaktualną przeglądarkę, co jest nieprawdą, bo przed chwilą wszytsko aktualizowałem i instalowałem nowe i na każdej to samo. Ręce opadają. Najlepsze, że na innym kompie wchodzi, na tej samej sieci domowej, tylko na moim nie. Jakieś pomysły ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zmian na gorsze ciag dalszy  najpierw strona teraz poker ktory buk ma jeszcze pokera z oprogramowaniem microgaming (oprocz betssona) ? 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki za pomoc nie rozumiem tylko po co zmieniac cos co jest dobre... w dupach sie poprzewracalo widocznie no nic ich strata juz wyplata zlecona i zegnam ich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha jeszcze jedno pytanie Rafal wiesz moze kto z tych trzech wymienionych przez Ciebie bukmacherow oferuje cotygodniowy rackeback jak na unibecie ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|