Jeremi Mordasewicz z Konfederacji Przedsiębiorców Prywatnych. Dziś pier.olił że stworzenie jednego miejsca pracy to 0,2-1 mln złotych. Dlatego taki stawki płacowe. I tak bredzi od lat wyjasniając dlaczego Polak znaczy biały murzyn. Przyjdzie czas na takich gnoi.
Jeremi Mordasewicz z Konfederacji Przedsiębiorców Prywatnych. Dziś pier.olił że stworzenie jednego miejsca pracy to 0,2-1 mln złotych. Dlatego taki stawki płacowe. I tak bredzi od lat wyjasniając dlaczego Polak znaczy biały murzyn. Przyjdzie czas na takich gnoi.
Jak on to wyliczył?
Bo ja np. sobie wyliczyłem ostatnio, że w ciągu trzech dni przygotowałem towar na określoną kwotę pieniędzy. Policzyłem sobie koszty produkcji + koszty sprzedaży i... przez ten trzy dni firma zarobiła na opłacanie mojej "jałmużny" na jakieś 3,5 roku brutto Dodam tylko, że te zamówienia wcale nie były rewelacyjne. Po prostu kilka pierwszych z brzegu, które wpadły mi w ręce
Aha tak czytam w komentarzach że ten bieg cyganów na filmiku to z innej starszej akcji, atak na orszak to świeża sprawa. Żeby nie było że niemerytorycznie.
Wytłukłbym w pień, spalił, zaorał i w kwarantannę na 50 lat, a tych co przeżyli do ciężkich robót typu reczne układanie torowisk, oczywiście wcześniej sterylizując co bardziej jurne osobniki.
Miejscowość zamieszkuje 157 Romów ze szczepu Bergitka Roma, mieszkają w 32 prowizorycznych domach. W 2004 gmina ufundowała im cztery kontenery i kilkanaście osób zameldowano w pobliskim Jazowsku. Romowie na ten teren przybyli po II wojnie światowej, zatrudniając się w pobliskich kamieniołomach, obecnie wielu z nich jest bezrobotnych.
Jak masz zatwardzenie to tez winisz Tuska? Siedzisz na klopie cisnac i krzyczac w nieboglosy: "Tuuuuuuuuuuuuusk ja Cie kurwa zabije ruda mendo. Zwieracz mi rozerwie!!!!!"
Polsat sie przeliczyl i tyle. Polsat dostal organizacje i on mial zadbac o budzet. A ze spolki skarbu panstwa sie wycofaly - coz takie mialy prawo. I tak milionami rok w rok dotuja siatkowke i reprezentacje wiec nie musialy wykladac dodatkowej kasy prosto do kieszeni Polsatu i Solorza zeby te chuje nie musialy wlasnych funduszy przeznaczac na organizacje. Bo rreklamy na MS i tak mialy juz zagwarantowane z racji sponsorowania przez lata reprezentacji i ogolnie siatkowki.
Obudzili sie z reka w nocniku i teraz placza, ze im panstwo nie pomoglo.