|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mignolet, Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan, Gerrard, Allen, Henderson, Sterling, Suarez, Sturridge najlepszy napad swiata reale,barcelony,bayerny moga wzdychac Najlepszy był duet Ślusarski-Ubiparip
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Gość z Podbeskidzia odwalał taką komedię w doliczonym że szok.
Sędzia Lyczmański Lechowi zagwizał 26 fauli. W życiu tak słabego sędziowania nie widziałem. CHodzi bardziej o to, że było wielkie pierdolenie w lidze + ex i wypowiedzi Bonka, że są te nowe przepisy i jak dolicza trzy, to kończy po trzech, chyba że jest karny, a to że Lyczmanski nie potrafi sędziować to druga sprawa, w sumie to nie końca jego wina,że znowu sędziuje bo sam się do tej ligi nie przywrócił... wiem, widziałem to ale jak dolicza 3, a z tego 2 jest komedia to niby co ma być? Akurat to się zgadzamy. Ten nowy przepis jest z dupy, bo załóżmy, że sędzia dolicza 3 minuty a w 2 doliczonej zawodnik się kładzie i udaje jakieś skurcze czy inne badziewia. Lyczmański bardzo dobrze zrobił, że przełużył o to co gościu z PBB leżał i udawał, że go coś swędzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kibice chyba pod stadionem, mogliby wykrecic jakas akcje i wbic na sektory, ale to raczej malo prawdopodobne
kilka lat temu Widzew w Lecznej chyba wjebal sie do klatki mimo zamkniecia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi słyszałem że jest szansa że wejdziemy do Was jednak
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
a co to za problem doliczyc wiecej w doliczonym
tylko sedzia{techniczny} powinien wyraznie dac znac ,to jest kilka sekund i nie ma pozniej problemow
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
good afternoon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kibice chyba pod stadionem, mogliby wykrecic jakas akcje i wbic na sektory, ale to raczej malo prawdopodobne
kilka lat temu Widzew w Lecznej chyba wjebal sie do klatki mimo zamkniecia  Jeszcze Cię emocje trzymają. 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
a co to za problem doliczyc wiecej w doliczonym
tylko sedzia{techniczny} powinien wyraznie dac znac ,to jest kilka sekund i nie ma pozniej problemow no tylko, że tego własnie w tym meczu nie było
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepszy napad swiata
reale,barcelony,bayerny moga wzdychac najlepszy to był Kryszałowicz - Olisadebe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gość z Podbeskidzia odwalał taką komedię w doliczonym że szok.
Sędzia Lyczmański Lechowi zagwizał 26 fauli. W życiu tak słabego sędziowania nie widziałem. CHodzi bardziej o to, że było wielkie pierdolenie w lidze + ex i wypowiedzi Bonka, że są te nowe przepisy i jak dolicza trzy, to kończy po trzech, chyba że jest karny, a to że Lyczmanski nie potrafi sędziować to druga sprawa, w sumie to nie końca jego wina,że znowu sędziuje bo sam się do tej ligi nie przywrócił... wiem, widziałem to ale jak dolicza 3, a z tego 2 jest komedia to niby co ma być? Akurat to się zgadzamy. Ten nowy przepis jest z dupy, bo załóżmy, że sędzia dolicza 3 minuty a w 2 doliczonej zawodnik się kładzie i udaje jakieś skurcze czy inne badziewia. Lyczmański bardzo dobrze zrobił, że przełużył o to co gościu z PBB leżał i udawał, że go coś swędzi. Kartonikiem go zresztą też ukarał. Gościu nie wiedział co robić. Leżeć, wstawać. Pączek mu krzyczał i pokazywał że leżeć. Masażyści jakby mogli, wbiegliby tyłem.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
tak jak quincy pisze bardziej debilnego systemu w doliczonym nie mozna było wymyslic
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
najlepszy napad swiata
reale,barcelony,bayerny moga wzdychac najlepszy to był Kryszałowicz - Olisadebe Cole - Yorke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi słyszałem że jest szansa że wejdziemy do Was jednak Dobrze by było. Inna atmosfera, inne emocje. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kilka lat temu Widzew w Lecznej chyba wjebal sie do klatki mimo zamkniecia  Jeszcze Cię emocje trzymają.  takie tam fantazjowanie  faktycznie polecialem za bardzo
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
akagi słyszałem że jest szansa że wejdziemy do Was jednak Dobrze by było. Inna atmosfera, inne emocje.  a juz myslałem ze sztame robicie
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
najlepszy napad swiata
reale,barcelony,bayerny moga wzdychac najlepszy to był Kryszałowicz - Olisadebe Cole - Yorke  Bobić - Elber 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wiem, ze to pierdolenie, nie ten temat itp. ale w Katowicach zajebisty event, Polacy graja o mistrza swiata w CS:GO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Najlepszy był Grzegorz Rasiak. Samotny na szpicy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem, ze to pierdolenie, nie ten temat itp. ale w Katowicach zajebisty event, Polacy graja o mistrza swiata w CS:GO  w co  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|