|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raz na jakiś czas coś taskiego wejdzie ale stawiac na drużynę która na wyjeżdzie nie pamiętam kiedy ostatnio wygrała to debilizm. debilizmem to mogą być co najwyżej twoje obsrane peffki, w każdej kolekturze naziemnego kupa takich pseudo znawców twojego pokroju, idź tam sobie i z nimi inwestuj taśmy po dwójaku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sassuolo x2 @2.15  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elche-Getafe X @3,2 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Cordoba i Valenciennes HT/FT ode mnie jak ktos korzysta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elche-Getafe X @3,2  Elche wygra IMO  ale powodzenia!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
raz na jakiś czas coś taskiego wejdzie ale stawiac na drużynę która na wyjeżdzie nie pamiętam kiedy ostatnio wygrała to debilizm. debilizmem to mogą być co najwyżej twoje obsrane peffki, w każdej kolekturze naziemnego kupa takich pseudo znawców twojego pokroju, idź tam sobie i z nimi inwestuj taśmy po dwójaku  Panu Fogniniemu polecamy totolotek, zdrapki, ruletke nie wiem O wiele wieksze szanse tam bedzie mial nie w zakladach slowo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cordoba i Valenciennes HT/FT ode mnie jak ktos korzysta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elche-Getafe X @3,2  Elche wygra IMO  ale powodzenia! troche z watpliwosciami to pogralem, no ale moze bedzie dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czas na mecz. Legia wygra. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj Norwegia lamaniec, dzisiaj tez, a jeszcze o 18 mecze, trzeba zaczac sledzić
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
legia,liverpool,over 2,5 hoffy
zestaw do wtopienia
jedziemy tripelek ako ponad @3
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
raz na jakiś czas coś taskiego wejdzie ale stawiac na drużynę która na wyjeżdzie nie pamiętam kiedy ostatnio wygrała to debilizm. debilizmem to mogą być co najwyżej twoje obsrane peffki, w każdej kolekturze naziemnego kupa takich pseudo znawców twojego pokroju, idź tam sobie i z nimi inwestuj taśmy po dwójaku  Odezwał się sponsor buków :), Chłopie nie będe dyskutował z debilem z quasi czatu  Nie spuszczaj się tak już nad tym Sassualo masz szczęście tym razem wtapiaczu, chyba sam o tym dobrze wiesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bohemians 1905 lub Remis @ 2,30 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
raz na jakiś czas coś taskiego wejdzie ale stawiac na drużynę która na wyjeżdzie nie pamiętam kiedy ostatnio wygrała to debilizm. debilizmem to mogą być co najwyżej twoje obsrane peffki, w każdej kolekturze naziemnego kupa takich pseudo znawców twojego pokroju, idź tam sobie i z nimi inwestuj taśmy po dwójaku  Panu Fogniniemu polecamy totolotek, zdrapki, ruletke nie wiem O wiele wieksze szanse tam bedzie mial nie w zakladach slowo buehehe to ze grasz dogi to niczego nie zmienia, i tak byłeś, jestes i będziesz w plecy grając w taki sposób i tyle w temacie, błazen wałków szuka w najwyższych rozgrywkach ligowych, inteligencja szympansa.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
peffka peff ;P Legia @1,60 Legia -1 @2,50 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raz na jakiś czas coś taskiego wejdzie ale stawiac na drużynę która na wyjeżdzie nie pamiętam kiedy ostatnio wygrała to debilizm. debilizmem to mogą być co najwyżej twoje obsrane peffki, w każdej kolekturze naziemnego kupa takich pseudo znawców twojego pokroju, idź tam sobie i z nimi inwestuj taśmy po dwójaku  Odezwał się sponsor buków :), Chłopie nie będe dyskutował z debilem z quasi czatu  Nie spuszczaj się tak już nad tym Sassualo masz szczęście tym razem wtapiaczu, chyba sam o tym dobrze wiesz. weź frajerze się nie ośmieszaj, bo raz już to dziś zrobiłeś wyskakując ze swoim handi  nie mam zamiaru przekonywać do swoich typów takiego przegrańca jak ty, bo ci co śledzą moje typy dobrze wiedzą jak mi idzie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie mam zamiaru przekonywać do swoich typów takiego przegrańca jak ty, bo ci co śledzą moje typy dobrze wiedzą jak mi idzie Jak ci może iść pewnie letki plus jak każdy tu, twoje typy są nie lepsze niż użytkownika UVE, rzeczywiście bardzo się tym ośmieszyłem, jeśli tak jest to ty się ośmieszasz prawie cały czas.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
buehehe to ze grasz dogi to niczego nie zmienia, i tak byłeś, jestes i będziesz w plecy grając w taki sposób i tyle w temacie, błazen wałków szuka w najwyższych rozgrywkach ligowych, inteligencja szympansa. a dlaczego nie szukać w najwyższych klasach rozgrywkowych? Wystarczy spojrzeć na wyniki z kilku kolejek, spojrzeć jakie kursy wchodziły i widać gołym okiem, że bardziej opłaca się sukcesywnie szukać dogów. Wszędzie kręcą, bez różnicy która liga. W Hiszpanii co kolejkę, z Anglii mój ulubiony przykład - City-QPR gdy zdobywali mistrza 2 sezony temu (a znalazłoby się więcej, nawet Tottenham-Dnipro w LE mega podejrzanie wyglądało)
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
po hója sie wyzywacie życie za krótkie na takie wasnie a hazard to jedyna rzecz na swiecie gdzie nie ma konkurencji z nikim sie nie dzielisz  , wszystko zalezy od stawki i kursu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|