|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
brawo PAcyfek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pogon 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
buehehe to ze grasz dogi to niczego nie zmienia, i tak byłeś, jestes i będziesz w plecy grając w taki sposób i tyle w temacie, błazen wałków szuka w najwyższych rozgrywkach ligowych, inteligencja szympansa. a dlaczego nie szukać w najwyższych klasach rozgrywkowych? Wystarczy spojrzeć na wyniki z kilku kolejek, spojrzeć jakie kursy wchodziły i widać gołym okiem, że bardziej opłaca się sukcesywnie szukać dogów. Wszędzie kręcą, bez różnicy która liga. W Hiszpanii co kolejkę, z Anglii mój ulubiony przykład - City-QPR gdy zdobywali mistrza 2 sezony temu (a znalazłoby się więcej, nawet Tottenham-Dnipro w LE mega podejrzanie wyglądało) To że czasami często wygrywają Dogi to nie znaczy że ktos wałki kręci, naprawdę myślisz że w Premiership kręca wałki ? ta akurat, w to, to chyba tylko taki Buntownik z Aro są w stanie uwierzyć ale raczej nikt w miare myślący.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
buehehe to ze grasz dogi to niczego nie zmienia, i tak byłeś, jestes i będziesz w plecy grając w taki sposób i tyle w temacie, błazen wałków szuka w najwyższych rozgrywkach ligowych, inteligencja szympansa. a dlaczego nie szukać w najwyższych klasach rozgrywkowych? Wystarczy spojrzeć na wyniki z kilku kolejek, spojrzeć jakie kursy wchodziły i widać gołym okiem, że bardziej opłaca się sukcesywnie szukać dogów. Wszędzie kręcą, bez różnicy która liga. W Hiszpanii co kolejkę, z Anglii mój ulubiony przykład - City-QPR gdy zdobywali mistrza 2 sezony temu (a znalazłoby się więcej, nawet Tottenham-Dnipro w LE mega podejrzanie wyglądało) To że czasami często wygrywają Dogi to nie znaczy że ktos wałki kręci, naprawdę myślisz że w Premiership kręca wałki ? ta akurat, w to, to chyba tylko taki Buntownik z Aro są w stanie uwierzyć ale raczej nikt w miare myślący. dla mnie sport na profesjonalnym poziomie juz dawno przestal istniec, bukmacherka to tak potezny biznes ze jestem w stanie uwierzyc, ze ligowa tabela jest juz dla pewnych ludzi znana od 1 kolejki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
buehehe to ze grasz dogi to niczego nie zmienia, i tak byłeś, jestes i będziesz w plecy grając w taki sposób i tyle w temacie, błazen wałków szuka w najwyższych rozgrywkach ligowych, inteligencja szympansa. a dlaczego nie szukać w najwyższych klasach rozgrywkowych? Wystarczy spojrzeć na wyniki z kilku kolejek, spojrzeć jakie kursy wchodziły i widać gołym okiem, że bardziej opłaca się sukcesywnie szukać dogów. Wszędzie kręcą, bez różnicy która liga. W Hiszpanii co kolejkę, z Anglii mój ulubiony przykład - City-QPR gdy zdobywali mistrza 2 sezony temu (a znalazłoby się więcej, nawet Tottenham-Dnipro w LE mega podejrzanie wyglądało) To że czasami często wygrywają Dogi to nie znaczy że ktos wałki kręci, naprawdę myślisz że w Premiership kręca wałki ? ta akurat, w to, to chyba tylko taki Buntownik z Aro są w stanie uwierzyć ale raczej nikt w miare myślący. Czy ja wiem? Ja tylko dodam że ten co strzelił samobója dla City, to był jego wychowanek... Przypadek?, nie sądzę! 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
fognini po hója ciagniesz ten temat wysmiales typ ktory wszedł
to siedz cicho
albo sam cos podaj to sie tez chetnie posmiejemy
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Valladolid X1 Parma vs Napoli over 2.5
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Valladolid X1 Parma vs Napoli over 2.5 powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To że czasami często wygrywają Dogi to nie znaczy że ktos wałki kręci, naprawdę myślisz że w Premiership kręca wałki ? ta akurat, w to, to chyba tylko taki Buntownik z Aro są w stanie uwierzyć ale raczej nikt w miare myślący. no ty taki myślący i właśnie widać jak ładnie ci idzie  przecież ty się zalogowałeś tutaj tylko po to, aby siać ferment i się napinać, widać to w twoim co drugim poście ode mnie się odpierdol lamusie jebany, a jak masz jakiś problem to zapraszam do stolicy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pacyfek ze swoim koncyliacyjnym podejściem ma zadatki na kolejnego Dalajlamę
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To że czasami często wygrywają Dogi to nie znaczy że ktos wałki kręci, naprawdę myślisz że w Premiership kręca wałki ? ta akurat, w to, to chyba tylko taki Buntownik z Aro są w stanie uwierzyć ale raczej nikt w miare myślący. no ty taki myślący i właśnie widać jak ładnie ci idzie  przecież ty się zalogowałeś tutaj tylko po to, aby siać ferment i się napinać, widać to w twoim co drugim poście ode mnie się odpierdol lamusie jebany, a jak masz jakiś problem to zapraszam do stolicy hehehehe lubie takich kozaków internetowych i co miałbym Ci zrobić jeden spacerowy i gryziesz gruz więc bujaj się łachu jebany, bez odbioru.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
najwazniejsze 3 typy podal akagi narazie 2 w picze,dla uve na 3 wchodzil jeden
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Staridż dzisiaj gra w rugby
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To że czasami często wygrywają Dogi to nie znaczy że ktos wałki kręci, naprawdę myślisz że w Premiership kręca wałki ? ta akurat, w to, to chyba tylko taki Buntownik z Aro są w stanie uwierzyć ale raczej nikt w miare myślący. no ty taki myślący i właśnie widać jak ładnie ci idzie  przecież ty się zalogowałeś tutaj tylko po to, aby siać ferment i się napinać, widać to w twoim co drugim poście ode mnie się odpierdol lamusie jebany, a jak masz jakiś problem to zapraszam do stolicy hehehehe lubie takich kozaków internetowych i co miałbym Ci zrobić jeden spacerowy i gryziesz gruz więc bujaj się łachu jebany, bez odbioru. i co obsrałeś się cwelu  z tego co pamiętam z Tazenem też wymiękłeś więc tak jak pisałem w poprzednim poście dajesz na sparing albo stul pizde
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Staridż dzisiaj gra w rugby 2 raz w kosmos
|
|