co mnie pokusilo zeby tak overa grac to ja nie wiem
witam w klubie:]
gdyby wyszli ślapi, grubi i bez jednej nogi, to jestem przekonany, że oglądałoby się lepiej, a tak to jest jak jest czyli wtopa, a Dnipro samo overka wykręciło, dubelek poszedł się dymać
zawody niepełnosprawnych chociaż nie, tam jest więcej inteligencji;]
masz na myśli Bydgoszcz? dopiero wpadłem do domu i odpaliłem 3-4 min mecz.
szybko przełącz, uratujesz wieczór;-)
Przyzwyczaiłem się - polska ilga oglądam bez głosu bo nie lubię tych żenujących komentatorów. Wolę głos zastąpić muzyczką. Zresztą całkiem fajnie obraz zgrywa się z dźwiękiem
Przyzwyczaiłem się - polska ilga oglądam bez głosu bo nie lubię tych żenujących komentatorów. Wolę głos zastąpić muzyczką. Zresztą całkiem fajnie obraz zgrywa się z dźwiękiem
w sumie słucham czegoś innego, a powinienem słuchać tego:
pora zatrzeć wspomnienia czarnego poniedziałku - na początek mecz dwóch beniaminków w Superettan - tutaj ze wskazaniem na gospodarzy - tak typuje większość w Svenska, ale ja na jakąś niespodziankę liczę ( X ), a przynajmniej na bramki z obu stron...
w sumie słucham czegoś innego, a powinienem słuchać tego:
chociaż teraz to bardziej dla Jagi
nie no takie smutasy to bycmoze pasują do tego meczu ale ja wolę je sobie ożywić ...