|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wielki murzynski dick w dupe Dirka,za jego dzisiejsza chuj wie jaka role.(+ oczywiscie za nietrafionego osobistego) Dirk nie umie grać z SAS, praktycznie zawsze gra słabe zawody z nimi, tak jakoś ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
portland over 104,5 7,5/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
James nie wie co sie dzieje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
James nie wie co sie dzieje. Napisalem i zrobil 5pkt pod rzad 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
James trojka po gwizdku na faul,wznowienie i ponownie trojka  KING J po najlepsza swoja kwarte w tym meczu  Po cale 10 pkt 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie,nawet po 9pkt 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak mnie wkurwia to stanie z pilka zamiast gry na samym koncu ... i braklo 1 pkt,bo musial sobie za trzy sprobowac,fajnie jakby tez nie pudlowal osobistych...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra trzeba dać na Wasz, jedyna dwójka jaką dziś widze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak mnie wkurwia to stanie z pilka zamiast gry na samym koncu ... i braklo 1 pkt,bo musial sobie za trzy sprobowac,fajnie jakby tez nie pudlowal osobistych... taki właśnie z niego king, samolubny steryd na siłe przez wszystkich promowany a z gry tak sobie, osobowe średnio za trzy cegły, fizycznie jest dominujący ale finezji jak MJ czy Kobe to on nie ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra trzeba dać na Wasz, jedyna dwójka jaką dziś widze Tez to widze podobnie,ale juz mnie niezle powiezli dzisiaj,a wczoraj tak ladnie wchodzilo. Ogolnie dobry kurs na Chicago + wydaje mi sie over 179. Co do LBJ,no wyjatkowo slabo zagral do ht,w ogole nie byl kreowany to inna sprawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra trzeba dać na Wasz, jedyna dwójka jaką dziś widze Tez to widze podobnie,ale juz mnie niezle powiezli dzisiaj,a wczoraj tak ladnie wchodzilo. Ogolnie dobry kurs na Chicago + wydaje mi sie over 179. Co do LBJ,no wyjatkowo slabo zagral do ht,w ogole nie byl kreowany to inna sprawa. skoro jest taki king to sie sam powienien kreować. MJ, Bryanta czy Duranta nikt nie musi kreować, sami się kreują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MJ i Kobe grali na SG... LBJ to typowy SF. Sila + szybkowsc to jego atuty. Z FG nie jest tak u niego zle, ma w RS 57% czyli calkiem niezle. Taki Durant ma 50 FG. Ja za Bidzejem tez nie przepadam. Wole Duranta choc ten mnie wkurwia swoim dziwnym poruszaniem sie. Shawn Kemp rulezzz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie faktycznie Chicago bdb broni a w Wizzards o defensie to chyba tylko w tv słyszeli...
Z drugiej strony jak im trójkami beda zapierdzielać to różnie to może się skończyć, więc chyba se odpuszcze:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MJ i Kobe grali na SG... LBJ to typowy SF. Sila + szybkowsc to jego atuty. Z FG nie jest tak u niego zle, ma w RS 57% czyli calkiem niezle. Taki Durant ma 50 FG. Ja za Bidzejem tez nie przepadam. Wole Duranta choc ten mnie wkurwia swoim dziwnym poruszaniem sie. Shawn Kemp rulezzz  mnie Noah za to wkurza, to dopiero jest pokraka a rzut to w ogóle ma jakiś paralityczny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Durant zjada na ta chwile LBJ,z reszta ten drugi sam przyznal w wywiadzie o dziwo ze KD zasluzyl na to miano. Chlop ma niesamowita lekkosc gry,zero spiny.Wczoraj sama przyjemnosc z ogladania. Noah ma zajebisty chwyt przy rzucie,nikt nie wie o co chodzi  Ale pod nieobecnosc Rosa i odpadniecia Denga,robi swoje stal sie gwiazda,jako center niezle sieka double/dobule i triple/d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Durant zjada na ta chwile LBJ,z reszta ten drugi sam przyznal w wywiadzie o dziwo ze KD zasluzyl na to miano. Chlop ma niesamowita lekkosc gry,zero spiny.Wczoraj sama przyjemnosc z ogladania. Noah ma zajebisty chwyt przy rzucie,nikt nie wie o co chodzi  Ale pod nieobecnosc Rosa i odpadniecia Denga,robi swoje stal sie gwiazda,jako center niezle sieka double/dobule i triple/d nie no Noah gra super, ale mnie wkurza ten jego styl, kiedyś miałem beke ale ostatnio mnie leczy  No właśnie o to mi chodziło, że LBJ wszystko robi na siłę, brak mu klasy i właśnie tej lekkości, finezji, tego czegoś wyjątkowego dla tych wybitnych. Jest jak czołg ok, swoje robi ale wkurza mnie robienie z niego supergwiazdora wszechczasów  I dokładnie za Durantem, Kobim a nawet Wadem za najlepszych lat może buty nosić...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
np. taki Shaq też niszczył fizycznie i miał wiele braków technicznych, ale kurde to był gość na parkiecie i po za nim. Miał gość to coś, charyzme itd.
Gdyby Lebronikowi nie zbudowano na siłe dream teamu to nadal by był bez pierścienia i błaznował jaki niedoscigniony MVP regular season.
A tak w ogóle to on anwet psychy nie ma, w decydujacych momentach wiele razy sie zesrał, co właśnie zdecydowanie nie kwalifikuje go fo galerii wielkich postaci NBA...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście to moja prywatna opinia, mówiłem to ja Jarząbek, trener 2 klasy:)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|