|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Halifax peffka dnia Trzeba zmykać do Campusu na ESOL Do później 
Last edited by Bezdomny; 30/04/2014 13:37.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeden screen pajacu ale po tym jak pięknie opowiedziałeś nam historię swojego życia, pokazałeś że jesteś zwykłym chwastem żyj dalej w wirtualnym świecie, będąc taką gnidą ,by zmieniać nick co tysiąc postów bez odbioru ja cie tez pozdrawiam dzieciatko neostrady dlaczego chwast, zamierzamy starac sie o dziecko pierwsze jak Cheryl skonczy studia MBA - to juz w lecie - to nie jest zwykla lekarka ma ambicje zarzadzania placowka medyczna - zrobi duzo dla ludzi a ode mnie dostanie wsparcie a tobie co zostalo klepanie w klawisze i tasowanie galy? typowa mentalność polaczka wieśniaczka, dowartościowywanie się na forum, chwalenie się podcieraniem dupy u jakiegoś żyda albo ciapaka
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
buntownik, jesteś taki zajebisty. Cheryl ma niesamowite szczęście, że trafiła na takiego gościa jak ty. Chcesz wiedzieć jak się starać o dzieci czy zaczerpniesz info z onetu?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Chelsea win Chelsea (aw) Chelsea x/1 Chelsea 1-0 / 2-0 Terry / Schurrle score 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
buntownik, jesteś taki zajebisty. Cheryl ma niesamowite szczęście, że trafiła na takiego gościa jak ty. Chcesz wiedzieć jak się starać o dzieci czy zaczerpniesz info z onetu? olać, niech się produkuje, kogo to obchodzi?:)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jeden screen pajacu ale po tym jak pięknie opowiedziałeś nam historię swojego życia, pokazałeś że jesteś zwykłym chwastem żyj dalej w wirtualnym świecie, będąc taką gnidą ,by zmieniać nick co tysiąc postów bez odbioru ja cie tez pozdrawiam dzieciatko neostrady dlaczego chwast, zamierzamy starac sie o dziecko pierwsze jak Cheryl skonczy studia MBA - to juz w lecie - to nie jest zwykla lekarka ma ambicje zarzadzania placowka medyczna - zrobi duzo dla ludzi a ode mnie dostanie wsparcie a tobie co zostalo klepanie w klawisze i tasowanie galy? typowa mentalność polaczka wieśniaczka, dowartościowywanie się na forum, chwalenie się podcieraniem dupy u jakiegoś żyda albo ciapaka ja bym powiedzial typowa mentalnosc polaczka wiesniacka zawisc jak komus idzie he he he
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
buntownik, jesteś taki zajebisty. Cheryl ma niesamowite szczęście, że trafiła na takiego gościa jak ty. Chcesz wiedzieć jak się starać o dzieci czy zaczerpniesz info z onetu? Na razie stosuje sie do jej zalecen i diety ogolnie wszystko w zgodzie z natura Moze ja bym do pilki wrocil masz jakies typy bo jeszcze mnie opieprza ze jestem krzykacz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z narzeczona mamy dochod prawie milion na zlote polskie rocznie nikogo tu to nie interesuje, to jest forum bukmacherskie z takimi zwierzeniami to do rozmów w toku albo na onet 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie mam typów, niestety nie znam się na piłce.
Przebieram już za to nogami czekając aż coś wrzucisz na dziś. Mam nadzieję, że typy będą kozackie jak wczoraj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przebieram już za to nogami czekając aż coś wrzucisz na dziś. Mam nadzieję, że typy będą kozackie jak wczoraj. a masz chociaż bańkę dochodu rocznie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chelsea win Chelsea (aw) Chelsea x/1 Chelsea 1-0 / 2-0 Terry / Schurrle score   masakra jakaś, pisanie żeby pisać 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Przebieram już za to nogami czekając aż coś wrzucisz na dziś. Mam nadzieję, że typy będą kozackie jak wczoraj. a masz chociaż bańkę dochodu rocznie?  Niestety, jestem zwykłym obszczymurkiem Dodatkowo wczoraj się dowiedziałem, że moje dzieci tak naprawdę nie są moje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@witam  tak myślałem żeby wstać włączyć qc i żeby nie było wpisu uve na awans Chelsea...trudno mylilem sie :/
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
kogo obchodzą twoje fantazje o MBA, milionie na koncie, spadku słonzi i dziecku z cheryl. i tak każdy normalny człowiek nie wierzy w ani jedną twoją fantazję,no może poza nikciem stary jestes debilem i nikt cie tu nie chce a ty wchodzisz jak palec w dupę i myślisz ze jestes fajny ale pisz ubliżaj i fantazjuj dalej aż ci odetną internet, bo zlecenie stałe z mocno nabitego konta nie spłynie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
buntownik to taki nasz meczowy Trynkiewicz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Riberry liscia wypłacił  troszkę go poniosło mógł by tak spróbować z Pepe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mogl carvajal do pepego zadzwonic ja zawsze do pepego dzwonie jak cos nie teges
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczyk coś sfrustrowany, albo ćwiczy na zapas przed wieczornym meczem Chelsea, albo ma jakieś info, że Anglicy odpadną
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|