|
|
addict
|
|
addict
masz możliwość dodania więcej niż jednego maila do swojego konta skrill - w Ustawienia - Dane osobowe - Adresy email. Tylko najpierw załóż tego maila, żeby faktycznie istniał.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poljot  kasa na koncie, az ci odpale chyba dzialke? podaj adres na pw
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Spoko  Nie trzeba, pozdro 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Wpisalem 2 dni temu pare razy zly pin do swojej karty skrilla i mi karte wyrzucilo, teraz 2 dni z rzedu ide wyplate zrobic i mi wywala, bo jest limit przekroczony wpisywania pinu. Co zrobic, zeby znow dzialala normalnie?.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zadzwoń do nich. Pisać nie polecam bo ostatnio reagują w tydzień.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ktoś się orientuje jaka jest prowizja pobierana przy wypłacie za pomocą karty skrill z konta skrill w bankomacie ? Czy we wszystkich bankomatach taka sama jest prowizja ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, Ja z kolei zostałem dzisiaj zaskoczony koniecznością ponownej weryfikacji konta (wypłacałem z bet365). Korzystam już kilka lat z MB/Skrill, nigdy nie miałem problemów - do dzisiaj. Przy próbie wypłaty wyskakuje komunikat o konieczności weryfikacji konta bankowego. Wszedłem z ciekawości w ustawieniach na swoje konta i rzeczywiście widnieje tam informacja "nie zweryfikowane". No, ale nic - nie stanowiłoby to problemu gdyby nie fakt, że faktycznie nie mam możliwości weryfikacji, tzn. [img:left] http://wrzucaj.net/Ziu[/img] [img:left] http://wrzucaj.net/Zio[/img] Jakąkolwiek bym wpisał kwotę - komunikat ten sam (spoza zakresu to samo). W ustawieniach była również możliwość weryfikacji przez wpłatę z konta (wpłaciłem, nic to nie dało - przy próbie wypłaty to samo). Dzwoniłem na support, zapłaciłem 20zł za automatyczną sekretarkę czekając na połączenie - oczywiście nikt się nie odezwał. Ma ktoś jakiś pomysł? Może ja czegoś nie wiem / nie widzę. P.S. Karty kredytowej i skrill nie mam.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wszedłem z ciekawości w ustawieniach na swoje konta i rzeczywiście widnieje tam informacja "nie zweryfikowane". Wcześniej były zweryfikowane i teraz nagle się "odweryfikowały", czy nigdy wcześniej nie weryfikowałeś? Spróbuj zweryfikować pełną kwotą bez kropek i przecinków. Angole poprzedzają ułamki kropką, u nas domyślnie jest przecinek. Czasem w tym jest problem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wcześniej było zweryfikowane (zarówno listem weryfikowałem adres) jak również wpłatą konto bankowe.
Wysłałem im wszelkie możliwe skany, konto zweryfikowane i działa ok. Sprawa nieaktualna.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W czym był problem? Może komuś przyda się informacja na przyszłość.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jestem laikiem , więc wybaczcie za głupie pytania... Chciałbym wpłacić kiesz do buka. Buk nie ma opcji polskiej waluty. Mogę wybrać euro. Będę dokonywał wpłaty za pomocą skrill. Tak więc spytam się , jak to wygląda z przewalutowaniem ? Czy dużo na tym stracę ? Rozumiem , że przewalutowanie będzie dwukrotne - przy wpłacie na konto buka , za pomocą skrilla i przy wypłacie na skrill ? Rozumiem , że przewalutowanie zajmuje się skrill ? Jeśli zakładając kurs euro w obecnej chwili wynosi kupno: 4,20 i sprzedaż 4,28 to ile policzy sobie mniej więcej skrill za przewalutowanie przy wpłacie do buka i wypłacie , biorąc pod uwagę podane kursy ?
Będę dozgonnie wdzięczny za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jestem laikiem , więc wybaczcie za głupie pytania... Chciałbym wpłacić kiesz do buka. Buk nie ma opcji polskiej waluty. Mogę wybrać euro. Będę dokonywał wpłaty za pomocą skrill. Tak więc spytam się , jak to wygląda z przewalutowaniem ? Czy dużo na tym stracę ? Rozumiem , że przewalutowanie będzie dwukrotne - przy wpłacie na konto buka , za pomocą skrilla i przy wypłacie na skrill ? Rozumiem , że przewalutowanie zajmuje się skrill ? Jeśli zakładając kurs euro w obecnej chwili wynosi kupno: 4,20 i sprzedaż 4,28 to ile policzy sobie mniej więcej skrill za przewalutowanie przy wpłacie do buka i wypłacie , biorąc pod uwagę podane kursy ?
Będę dozgonnie wdzięczny za odpowiedzi. Oczywiście skrill mam w złotówkach.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przy podanych kursach to przy wpłacie do buka 100 euro MB pociągnie Ci 428 zł, a jak będziesz wypłacał 100 EURO to otrzymasz 420 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
MB bierze kurs bodajże z oanda.com (tak mi kiedyś napisali w mailu)
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Może od razu warto założyć konto w NT (Neteller), wybierając Euro jako walutę. Wtedy w bukach, w których nie ma opcji PLN, można używać to zamiast MB. NT daje też kartę płatniczą do konta z większymi limitami.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
tylko że polska strona nettlera nie działa juz dluzszy czas, wchodzi na portugalską, ja nie wiem czy to jest bezpieczny potrtfel..
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a jednak juz naprawili i jest po polsku 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W których bankomatach najlepiej wypłacać za pomocą karty skrill ? Mam konto skrill w złotówkach. 7,5 zł opłata stała a dodatkowa , jakaś jest ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|