|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Isner po drugi TB w tym meczu! i win w nim!
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie ma nole, nie ma feda, nie ma janowicza czyli nadal izi win madryt
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
"nie ma janowicza" - w szopie trenuje
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
"nie ma janowicza" - w szopie trenuje w szopie po szopach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma nole, nie ma feda, nie ma janowicza czyli nadal izi win madryt No nie wiem...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
"nie ma janowicza" - w szopie trenuje Jerzyka nigdy nie cierpiałem , ale to co powiedział na konferencji prasowej po przegranym meczu z Marinko , w moich oczach zyskał dużo. Szacun za tą wypowiedź. Od tej pory kibicuje mu w każdym meczu. W Polsce nie ma perspektyw w sporcie , w biznesie , w niczym - to święta prawda. Nie wiem za co gnoicie go. Gość powiedział prawdę. Byłem tu i tam i widziałem , jak żyją w cywilizowanych krajach. Jakie szanse rozwoju osobistego ma młody człowiek. U nas to jak w krajach trzeciego świata prawie , tyle , że nie ma pustyni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jedziemy... Jonathan Eysseriec @3.50  GSM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i bp isner...........tylko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Isner bp! łam (ew. wygraj w TB dopiero - jako kombos)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
walcz w tym secie chociaz MM
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
"nie ma janowicza" - w szopie trenuje Jerzyka nigdy nie cierpiałem , ale to co powiedział na konferencji prasowej po przegranym meczu z Marinko , w moich oczach zyskał dużo. Szacun za tą wypowiedź. Od tej pory kibicuje mu w każdym meczu. W Polsce nie ma perspektyw w sporcie , w biznesie , w niczym - to święta prawda. Nie wiem za co gnoicie go. Gość powiedział prawdę. Byłem tu i tam i widziałem , jak żyją w cywilizowanych krajach. Jakie szanse rozwoju osobistego ma młody człowiek. U nas to jak w krajach trzeciego świata prawie , tyle , że nie ma pustyni. Mało wiesz, mało widziałeś, nie każdy dostaje setki tysięcy dofinansowania, hala do dyspozycji za 11 mln
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
karolina izi bedzie, dobrze wyglada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
grać przeciwko nadalowi na mączce to lepiej iść kasę żulowi dać
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
"nie ma janowicza" - w szopie trenuje Jerzyka nigdy nie cierpiałem , ale to co powiedział na konferencji prasowej po przegranym meczu z Marinko , w moich oczach zyskał dużo. Szacun za tą wypowiedź. Od tej pory kibicuje mu w każdym meczu. W Polsce nie ma perspektyw w sporcie , w biznesie , w niczym - to święta prawda. Nie wiem za co gnoicie go. Gość powiedział prawdę. Byłem tu i tam i widziałem , jak żyją w cywilizowanych krajach. Jakie szanse rozwoju osobistego ma młody człowiek. U nas to jak w krajach trzeciego świata prawie , tyle , że nie ma pustyni. to ze w naszym kraju jest gowno kazdy ogarniety czlowiek wie co do slow jj to czas i sposob w jaki to powiedzial pokazal jakim jest jeszcze niedojrzalym dzieckiem nie chodzi tutaj o to ze przegral mecz ale o to ze jego slowa mozna bylo odebrac jako obwinianie wszystkich dookola za swoja porazke tak robia slabe mentalnie jednostki albo dzieci (a janowicz w moim odczucie jest tego mieszanka) sprawa jest prosta - chcesz gwiazdorzyc to musisz sie liczyc z tym, ze jak nie bedziesz na topie dostaniesz po glowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja gram jasko topic kurs 4 na live z mate pavic
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
"nie ma janowicza" - w szopie trenuje Jerzyka nigdy nie cierpiałem , ale to co powiedział na konferencji prasowej po przegranym meczu z Marinko , w moich oczach zyskał dużo. Szacun za tą wypowiedź. Od tej pory kibicuje mu w każdym meczu. W Polsce nie ma perspektyw w sporcie , w biznesie , w niczym - to święta prawda. Nie wiem za co gnoicie go. Gość powiedział prawdę. Byłem tu i tam i widziałem , jak żyją w cywilizowanych krajach. Jakie szanse rozwoju osobistego ma młody człowiek. U nas to jak w krajach trzeciego świata prawie , tyle , że nie ma pustyni. Mało wiesz, mało widziałeś, nie każdy dostaje setki tysięcy dofinansowania, hala do dyspozycji za 11 mln ??? Ojciec najpierw wydał 2 mln zł na szkolenie a teraz dali mu halę do treningów. Wielka łaska... W innych krajach wspiera się sportowców. Sportowcy nie jeżdżą na wrotkach jak bródka dookoła boiska , tylko mają zapewnione warunki. W Danii wszyscy do siebie się uśmiechają. Są mili , uprzejmi. Jak wejdziesz do urzędu to urzędnicy starają Ci się pomóc. Nie ma niczego po znajomości. Liczą się kompetencje. W szkole nauczyciel traktuje Cię, jak partnera do merytorycznej dyskusji, a nie jak w Polsce gówniarza , który na niczym się nie zna. W USA też jest inaczej. Stawia się na przedsiębiorczych ludzi. Idziesz do urzędu i słyszysz how are you ? Każdy urzędnik stara Ci się pomóc. Nie kręcą na Ciebie bata urzędnicy skarbowi , jak u nas. W naszym kraju urzędnik skarbowy tylko czeka jak podwinie Ci się noga , żeby przywalić karę i się z tego cieszy. Przedsiębiorców uważa się za oszustów podatkowych , których trzeba na każdym kroku tępić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
+6,5 @1.9 nie mozna przejsc obok tego obojętnie... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|