|
|
old hand
|
|
old hand
Ktoś wie jak przeważnie buki rozliczają krecz w drugim secie zawodnika który wyrobił handi +1.5? unib et wygrany
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie w AO ze Stanem była sytuacja odwrotna, po prostu taki splot sytuacji i losu, gratulowac mozna rafie wygrania madrytu ale jeszcze wiekszy szacun i brava dla skosnego za mega tenis
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie tylkoze poki japoniec w miare biegal to rafy nie bylo, dopiero jak przestal CALKOWICIE biegac rafa polamal 2 razy z rzedu..gdzie Ty masz oczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lol całe szczeęscie że handicap w sportingbecie mi unieważnili,bo czystą wygraną zaliczają po 2 setach bodajże 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Znalazłem punkt w regulaminie, "Handicap: Jeżeli mecz tenisowy nie zostanie dokończony z jakiejkolwiek przyczyny, to wszystkie zakłady z handicapem zostaną uznane za nieważne. Wyjątkiem są zakłady dotyczące zakończonych setów."
Postawiłem przed meczem handicap na Kei +1.5. Będzie hajs czy nie bo trochę nie jarzę tego zapisu w reg.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie w AO ze Stanem była sytuacja odwrotna, po prostu taki splot sytuacji i losu, gratulowac mozna rafie wygrania madrytu ale jeszcze wiekszy szacun i brava dla skosnego za mega tenis na ao stachu mial forme zycia jakiej juz wiecej nie osiagnie nadal tez przegrywal mecze ale jednak sporo ich wyciagal bedac z tylu dlatego przeciwnicy tak sraja po gaciach jak z nim graja - bo on moze grac slabo ale kiedy przychodzi mu bronic gemow meczowych albo blisko meczowych to jest dzikusem jesli nie widziales takich meczow nadala to polecam poszukac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś wie jak przeważnie buki rozliczają krecz w drugim secie zawodnika który wyrobił handi +1.5? przewaznie wygrany
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Znalazłem punkt w regulaminie, "Handicap: Jeżeli mecz tenisowy nie zostanie dokończony z jakiejkolwiek przyczyny, to wszystkie zakłady z handicapem zostaną uznane za nieważne. Wyjątkiem są zakłady dotyczące zakończonych setów."
Postawiłem przed meczem handicap na Kei +1.5. Będzie hajs czy nie bo trochę nie jarzę tego zapisu w reg. Nie ważne już, zakład zaliczony, hajs się zgadza. 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie tylkoze poki japoniec w miare biegal to rafy nie bylo, dopiero jak przestal CALKOWICIE biegac rafa polamal 2 razy z rzedu..gdzie Ty masz oczy? ogladalem caly mecz w pierwszych dwoch gemach (nadal na sucho wygral swoje podanie i mial bp przy podaniu japonca) nadal zagral mu dwa takie forehandy po ktorych kei nie mial co zbierac wtedy bylo wyczuwanie przez rafala na co moze sobie pozwolic i obaj to wiedzieli w meczu nie musisz mi wierzyc ale jestem przekonany ze po wygraniu tego 1 seta tak szybko i latwo japoniec mial wieksza srake w gaciach niz jakby wygral to w tb jesli grasz to wiesz jak ciezko czasem zakmnac mecz z lepszym (chociazby teoretycznie) rywalem - to jest po prostu stres i presja
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
a i zapomnialem dodac na koniec - w tenisie presja i stres powoduje usztywnienie miesni a to na tym poziomie i przy energii jaka oni wkladaja w uderzenia jest zabojcze dla zawodnika 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy ktos teraz napisze "Nadal wraca do formy, buduje forme po wtopach, RG jest jego, widac postep w jego grze"  ja tak uwazam, ten kort byl duzo szybszy niz te we francji, a i tak dochodzil do wielu pilek, wiec na RG bedzie ogien
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
skreczowal, mimo wszystko szkoda mi go, jestem pewien ze wygralby to w 2 setach gdyby gral tak jak w pierwszym secie i kilka gemow w drugim hehe i w tym jest piekno tenisa nie liczy sie ze przez 99,9 % meczu jestes bogiem liczy sie kto wygrywa ostatnia pilke i dlatego taki nadal czy djok sa na szczycie tylkoze poki japoniec w miare biegal to rafy nie bylo, dopiero jak przestal CALKOWICIE biegac rafa polamal 2 razy z rzedu..gdzie Ty masz oczy? ogladalem caly mecz w pierwszych dwoch gemach (nadal na sucho wygral swoje podanie i mial bp przy podaniu japonca) nadal zagral mu dwa takie forehandy po ktorych kei nie mial co zbierac wtedy bylo wyczuwanie przez rafala na co moze sobie pozwolic i obaj to wiedzieli w meczu nie musisz mi wierzyc ale jestem przekonany ze po wygraniu tego 1 seta tak szybko i latwo japoniec mial wieksza srake w gaciach niz jakby wygral to w tb jesli grasz to wiesz jak ciezko czasem zakmnac mecz z lepszym (chociazby teoretycznie) rywalem - to jest po prostu stres i presja takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
To co panowie? Nadal chyba wraca do formy i zaczyna budować ją po ostatnich wtopach. Chyba się nie pomylę w osądach mówiąc, że RG będzie jego. Widać postęp w jego grze.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala  kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala  kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie  tylkoze pierwsze przelamanie bylo po tym jak Japoniec przestal biegac a nie po tym
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala  kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie  tylkoze pierwsze przelamanie bylo po tym jak Japoniec przestal biegac a nie po tym to chyba ogladalismy inny mecz w drugim secie  juz na poczatku 2 seta kiedy kei mial 1:0 i serwowal na 2:0 zrobilo sie 0:40 i nadal zmarnowal potem nadal znow go dojechal na 40:40 - drugi kolejny gem serwisowy kei gdzie bylo rowno i walka w tym czasie nadal wygrywal dosc latwo swoje potem juz polecialo
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
reasmujac: nadal w tym meczu był duzo słabszy, i jakby nie problem z plecami i kostka skosnego hiszpan by zapewne ten mecz wpierd.. 0-2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala  kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie  o matko,, co za brednie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
takie argumenty dotycza kazdego sportu, nie tylko tenisa. Ja tez ogladalem caly mecz i jedyne co widzialem to pogarszajace sie zdrowie Japonca ktory byl duzo lepszy, przez co zaczal popelniac bledy nie mowiac o tym ze przestal biegac. No chybaze przestal biegac bo go presja zlapala  kei zaczal coraz slabiej biegac kiedy nadal zaczal coraz lepiej grac popatrz w jaki sposob wygrywal swoje podania kei w drugim secia, a jak nadal - to nie bylo wcale tak ze kei przestal biegac i nadal zaczal lepiej grac to bylo odwrotnie  tylkoze pierwsze przelamanie bylo po tym jak Japoniec przestal biegac a nie po tym to chyba ogladalismy inny mecz w drugim secie  juz na poczatku 2 seta kiedy kei mial 1:0 i serwowal na 2:0 zrobilo sie 0:40 i nadal zmarnowal potem nadal znow go dojechal na 40:40 - drugi kolejny gem serwisowy kei gdzie bylo rowno i walka w tym czasie nadal wygrywal dosc latwo swoje potem juz polecialo jestes tak zauroczony/a Nadalem ze nie przyjmujesz argumentow tylko piszesz swoje jaki to on jest wspanialy. Dalsza dyskusja nie ma sensu bo ja staram sie patrzec na mecz obiektywnie a naprzeciw siebie mam kogos dla kogo Nadal to jakies bozyszcze
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
hehe ja wcale nie przepadam za nadalem ale wiem jakie on ma czasem mecze na clayu - po prostu duzo ich widzialem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|