|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Kogo ma jutro Nadal? Za trzy tygodnie prawdziwe granie, a Rafa w takim samym bagnie w jakim byl 3 tygodnie temu. Jutro ma pulkownika, pol geniusza-pol idiote. W sumie Nadal moze przegrac nawet na ziemi z kazdym (poza Berdychem), z tych doswiadczonych, ktorych wczesniej oral. Jak Novak z kuniem gral? Bo na kursie bylem wtedy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kogo ma jutro Nadal? Za trzy tygodnie prawdziwe granie, a Rafa w takim samym bagnie w jakim byl 3 tygodnie temu. Jutro ma pulkownika, pol geniusza-pol idiote. W sumie Nadal moze przegrac nawet na ziemi z kazdym (poza Berdychem), z tych doswiadczonych, ktorych wczesniej oral. Jak Novak z kuniem gral? Bo na kursie bylem wtedy... Tez tego nie widzialem. Niech Stanislas sie stad zawija i dzieli drugi raz Rafe i Djoka na RG.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ciekawe czy Nadal po wpierdolu na Wimbledonie od jakiegos Rosolopodobnego znowu bedzie sie "kurowal" pol roku, bo juz przed Madrytem czy w trakcie Toni mowil, ze z kolanem nie do konca jest ok. Gra Nadala potwierdzalaby ten fakt.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ty beto za bramką masz laptopa?  te wymodziny byly pisane z oka
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
dlaczego dima faworytem z berdychem? przeciez powinno byc na odwrot
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jednak oliwa jest sprawiedliwa,najpierw Golubev skreczował,aa miałem Jużnego i się wkurzałem,czemu nie zamknąłem na medicalu wcześniej,teraz Kuza odpuściła aa miałem na nią:)) fart na dziś równa się 0 ufff:) powodzenia jutro inwestorzy !
|
|
|
Link skopiowany do schowka