|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczesniej szedles do ziemniaka i puszczales sobie kupon anonimowo kobieta wklepywala w system kupon a Ty jej placiles gotowka i miales wywalone a teraz... mozesz za kupon zaplacic karta i tu mimo ze nie masz zalozonego konta u nich juz anonimowy nie jestes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duecik kombinuje jak sie dobrac do dupy za internetowych graczy cytujac klasyka " ehh ci pojedynczy cwaniacy" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki za odp.
Osobiście nie płaciłbym w STS/Fortunie ani Skrill'em, ani kartą płatniczą.
Jeśli macie opcje pozostać anonimowi to zawsze z niej korzystajcie.
Pozdr. dj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raczej nie podejrzewałbym Juroszka o takie cwaniactwo, tudzież inteligencje  Aczkolwiek dopóki ktoś nie sprawdzi tego na własnej skórze to możemy gdybać 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Kurcze z przyzwyczajenia wpłaciłem skrillem . Póki co cisza i zlecam wypłaty skrillem . Nie gram zawodowo w to mimo mojego stażu ale i tak trzęsę portkami przed Jackiem . Jakby wypłaty ze skrila nie dochodziły lub miałbym problemy napisze wam .
Oczywiście wypłaty z kasyna np. skrilem a nie z sts bo tam nie można
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy te transmisje na stronie STS https://www.sts.pl/pl/sts-tv/ mają komentarz polski czy leci orgyginał angielski jak na bet365, unibet itd? Dajcie znać proszę jak ktoś wie. Peace 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na Wimbledonie był angielski
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
szybkie pytanie:
ustrzelilem pomylke buka tj +14,5 pkt na brooklin po kursie 2,35.Rozliczyli po kursie 1.00 czy moga tak zrobić? w regulaminie nic o tym nie piszą.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witajcie, Tak się składa, że zagrałem kilka różnych kuponów 1.5 roku temu, był na nich jeden zakład długoterminowy, więc wrzuciłem te kupony do szuflady i zapomniałem o nich. Zakłąd długoterminowy wszedł 07.2018.Dopiero teraz sobie przypomniałem o tych kuponach.... Wszystkie są wygrane, ale wiem, że jest bodajże 30 dni na odbiór wygranych. Domyślam się, że nic z tego już nie będzie, bo zapis w regulaminie itp, ale może ktoś z Was miał podobną sytuację i udało mu się to załatwić? Lub macie jakiś pomysł gdzie się odwołać. Z góry dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Idź z tymi kuponami do punktu, tam obsługa powinna Ci doradzić w jaki sposób się odwoływać.
Ale szczerze mówiąc marne szanse by coś ugrać wg mnie
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
stsbet (zagraniczny odpowiednik rodzimego legala) z dniem 15.10 przestaje przyjmować zakłady itp w Niemczech... długo to nie trwało
pisze, że w krótkim okresie jakieś zmiany prawne zaszły
szkoda, mimo wszystko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sts? sts za to co dzisiaj ODJEBAŁ (akcja jest typowo bandycka więc i język będzie odpowiedni) powinien mieć odebraną licencję i to na szybkości. Gram na zakładach od 1999 roku i takiego czegoś , jak długo żyje i się interesuje - nie widziałem. Nie pisałem na "moim" forum bukmacherskim od wieluuuuuu wielu lat ale dzisiaj to aż mnie ruszyło... Rozliczanie ludziom , na beszczela , wygranych kuponów , jako przegrane , "wstawiając" w każdy wygrany kupon jakiś "niby błąd" , którego defacto nie bylo to jest skandal. To jest czyste złodziejstwo i oszustwo... Przy tym reklamują jacy to nie są rzetelni , zasłużeni dla sportu i WYPŁATY NA KONTO 24/7 w 15 min. max. W Polsce konkurencja wśród "legalnych" jest duża , a to jest przecież nieuczciwe wygrywanie tej konkurencji , bo (nomen omen) idę o zakład , że lwia część osób wpłaca tam swoje ciężko zarobione pieniądze , tylko i wyłącznie ze względu na to , że w razie wygranej , można ją szybko wypłacić ... taka stety/niestety hazardowa prawda... sama akcja wzięcia udziału w zakładzie wzajemnym , bazując na tym , że jest się LEGALNYM bukmacherem , a później odmówienie wypłaty wygranej to jest PRZESTĘPSTWO KRYMINALNE|! dla mnie , nie różnie się to niczym od takiej akcji : - ty wyciągasz pieniądze z bankomatu , ja Ci mówię : " ej pokaż na chwilę te banknoty" po czym spierdalam i spierdalając krzyczę : "spokojnie mordeczko , oddam jak będę miał , taki błąd systemu , odezwę się najszybciej jak będę mógł..." pisać skargi , nagłaśniać sprawę i namawiać do działania konkurencyjnych bukmacherów , jeżeli ktoś ma w sobie na tyle ambicji i czuje się na tyle "z branży" rząd akurat mamy taki , że pokazał , że w kwestii zakładów nie ma walenia w chuja... powinien zareagować przepraszam za słownictwo , ale kory mi wysadziło... pozdrawiam PS."lemgo" rozrasta się i rośnie w siłę , wkracza na inne rynki właśnie dzięki takim bandyckim akcją
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
wyślij nam nr tego kuponu SR Mi ostatnio źle rozliczyli UFE w hokeja ale napisałem na czacie i porawili i wypłacili co trzeba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja to u nich nie gram... mam tam wklepane jakieś drobniaki bo czasami zdarza mi się zalogować dla transmisji , wyniku lub czatu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyślij nam nr tego kuponu SR Mi ostatnio źle rozliczyli UFE w hokeja ale napisałem na czacie i porawili i wypłacili co trzeba od ludzi z czatu sts , pierwszy z brzegu , bo czat jest non stop blokowany , a wiadomości kasowane , żeby ludzie nie mieli możliwości nie zgadać... Numer kuponu: 313 152 099 014 942 780
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
to jest błąd stsa zaraz to poprawią i będzie rozliczony na zielono
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od dawna sts leci na tylko na renomie. Słaby bukmacher z jeszcze gorszymi promocjami, które mam wrażenie są krojone dla beki. Gdyby nie fakt możliwości puszczania zakładów systemowych i ich kopiowania od innych użytkowników dawno już poszli z torbami. Mają szczęście, że pandemia nastała, bo kilka nowych firm już się czaiła z wejściem. Mam nadzieje, że betclic i superbet napsują im trochę krwi, bo pod względem promocji są o o kilka leveli wyżej.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
STS to gó..o jakich mało. Odinstalowałem ich. Oszukują na promocjach, niejasne zasady rozliczania bonusów. Jak przychodzi do rozliczenia bonusa, to piszą że nie dołączyłeś do promocji. Możesz kliknąć guzik 10x i nigdy nie masz pewności czy dołączyłeś do promocji.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|