Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 51 1 2 15 16 17 18 19 50 51
M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by vindom
Fech bądź pewien, że będę ci pamiętał, żeś mnie pominął

mnie też zapomniał blush

Bonus: Unibet
BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Remik83
bet kompletnie nie ogarnia mundialu
masakra, zakłady wiszą ... frown

stranger
stranger
oliwa sprawiedliwa bo już się wkurzałem że Uzbek okradł Szwajcarów z bramki. co do komentatorów to jest naprawdę wielka rozpacz słuchać te wypociny "ekspertów" w stylu no nie wiem czy był spalony, no nie wiem czy był faul, chyba nie złamał jakoś bardzo zawodnik przepisów...oni nawet nie mają jaj wyrazić swojego zdania.. Żałość człowieka ogarnia

dalej Francja i Argentyna powinni ogarnąć i moim zdaniem pierwszy (raczej bramkowy) remis to będzie spotkanie Niemcy-Portugalia

end Offline
member
member
"ANA MUNDIALU" do 21 na C+ sport Smoku z Twarowskim.

I see dead people
I see dead people
http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Poland_in_FIFA_World_Ranking_graph.svg

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Nigeria-Iran zapowiada się na najnudniejszy mecz spośród wszystkich z pierwszej kolejki w grupach

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by quincy
Widzę Igor, że lepiej Ci idzie komentowanie w Polityce...

Zasięgnij wiedzy i poczytaj... Francja w Korei to była zmiana pokoleniowa gdzie po ekipie Aime Jacquet weszli młodzi i zabrakło kontynuacji jakiejś myśli. W RPA to było przelanie goryczy, która zbierała się przez dwa lata przed tym Mundialem.
Nie chce mi się czytać wypocin dziennikarzy. Wolę sam oglądać mecze i wyciągać własne wnioski. W Japonii i Korei nie grał Zidane. Pamiętam mecz Francji z Anglią w Portugalii jak Anglia przez cały mecz prowadziła 1:0, a w samej końcówce meczu Francuzi strzelili 2 gole. To zwycięstwo tak jak i wiele innych było zasługą Zidane'a. Teraz go nie ma i nie słyszałem o jego następcy. Nigdy mi się nie podobał jego styl gry, ale trzeba przyznać, że był skuteczny.
Może na tych mistrzostwach wyłoni się nowy talent francuski tak jak wyłonił się Zidane na MŚ we Francji w 1998 roku. Pożyjemy, zobaczymy.

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by [T
-error]http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Poland_in_FIFA_World_Ranking_graph.svg

czyli nawet 16 była...

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by Igor
Widzę Igor, że lepiej Ci idzie komentowanie w Polityce...

Zasięgnij wiedzy i poczytaj... Francja w Korei to była zmiana pokoleniowa gdzie po ekipie Aime Jacquet weszli młodzi i zabrakło kontynuacji jakiejś myśli. W RPA to było przelanie goryczy, która zbierała się przez dwa lata przed tym Mundialem.
Nie chce mi się czytać wypocin dziennikarzy. Wolę sam oglądać mecze i wyciągać własne wnioski. W Japonii i Korei nie grał Zidane. Pamiętam mecz Francji z Anglią w Portugalii jak Anglia przez cały mecz prowadziła 1:0, a w samej końcówce meczu Francuzi strzelili 2 gole. To zwycięstwo tak jak i wiele innych było zasługą Zidane'a. Teraz go nie ma i nie słyszałem o jego następcy. Nigdy mi się nie podobał jego styl gry, ale trzeba przyznać, że był skuteczny.
Może na tych mistrzostwach wyłoni się nowy talent francuski tak jak wyłonił się Zidane na MŚ we Francji w 1998 roku. Pożyjemy, zobaczymy.

średnio co rok dwa pojawia się w mediach następca Zidane'a, tylko na boisku brakuje potwierdzenia laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by [T
-error]http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Poland_in_FIFA_World_Ranking_graph.svg

To jednak prawda, nawet na 16 (sic!) miejscu byliśmy i to nie az tak dawno temu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zanim zrobi mi się kawa idę wkleję zdjęciue krowy do tematu Polityka (coś ostatnio Conrada nie ma więc można). ;-)))

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Dobawiłem sobie Benzyna first to score @3,45. Za drobne for fun.

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
Szwajcaria Szwajcaria v Ekwador
(Wynik końcowy) 15/06/2014 Brak 5.00 Wygrana
Stawka: 37,00 Zwroty: 185,00

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by młody gniewny
Originally Posted by Green Arrow
Originally Posted by Master.com back
Czy ja dzisiaj coś źle przeczytałem, czy jednak to prawda, że Polska kilka lat temu (do 10 lat wstecz?) była około 16 miejsca (załóżmy w pierwszej 20) w rankingi FIFA?

Najwyżej była 28

Gucio prawda. Była 17

a nie 17 miejsce uefa ?
...

Originally Posted by Igor
Originally Posted by TriumfWoli
Biorac pod uwage gre Argentyny na copa america,to wydusz jakies 2:0 i tam moze w koncu byc ten under... @2.10
Ja bym nie brał pod uwagę gry na Copa America bo gdyby wziąć pod uwagę grę Urugwaju w RPA, to powinien leciutko wygrać z Kostaryką smile
Można ocenić charakter drużyny na podstawie kilku poprzednich meczy. Np. wiadomo, że Niemcy nigdy nie odpuszczają i zawsze grają do końca. Ale ocenianie formy drużyny na podstawie poprzedniego turnieju jest bez sensu.

Graja do konca,jak np ze Szwecja,dali sobie wjebac do konca cztery bramki grin

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by Akhu
Originally Posted by fechnerinho
Jednak Szwajcaria, Akhu my wierzylismy smile

jasna sprawa, jakby nie sędzia to by jeszcze handi weszło
czyli Znowu jestem moralnym zwycięzca hura

Vindom, młody przyjmijcie przeprosiny.i jeszcze Bzyku smile

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline

Teraz widać, że Francja znowu łapie jakiś kurs. Powinno być dobrze a nawet bardzo dobrze. Oczywiście Francuzi pograni już dawno.

w Korei to skład był mocno oparty na starych prykach, którzy byli na tyle zmanierowani sukcesami z lat 1998-2000 że im się zdawało, że mecze same się wygrają

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Igor, chuj z dziennikarzami. Ale jak urlop spędzasz nad morzem to na przykład książka Domenecha jak znalazł na kocyk smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Teraz widać, że Francja znowu łapie jakiś kurs. Powinno być dobrze a nawet bardzo dobrze. Oczywiście Francuzi pograni już dawno.

w Korei to skład był mocno oparty na starych prykach, którzy byli na tyle zmanierowani sukcesami z lat 1998-2000 że im się zdawało, że mecze same się wygrają

A to tam już się chyba zaczęli kłócić.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by Master.com back

A to tam już się chyba zaczęli kłócić.

kłócić to się tam zaczęli po wicemistrzowstwie w 2006 roku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale tam już myśleli by zacząć się kłócić. mad

Strona 17 z 51 1 2 15 16 17 18 19 50 51

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (ElNinho[mmdea], Sensei, burbon, 11kera11, latajaca_holenderka), 1,862 gości, oraz 13 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,769
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025