|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Czasem dobrze jak ktoś taki z poza układu potrafi ocenić sytuację zupełnie obiektywnie, a zarazem rzeczowo. bywa tak, że trzeźwość umysłu pokazuje ten najmniej trzeźwy. Dokładnie tak. Dodam, że jeśli chcesz mieć w życiu coś, czego jeszcze nie miałeś, musisz zrobić coś czego jeszcze nie zrobiłeś. sądzę, że gdyby było tak, jak nigdy nie było, to mogłoby być tak, jak nigdy jeszcze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no własnie czemu nie uznali mu tek drugiej kasty, przecież to się tylko odbiło od tego mulatego łacha i wpadło po jego strzale? pila szła w pole
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dale valur nie strzeli 2 min gol dalem ze fjonal nie strzeli 2 minty o gol  pora spac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czasem dobrze jak ktoś taki z poza układu potrafi ocenić sytuację zupełnie obiektywnie, a zarazem rzeczowo. bywa tak, że trzeźwość umysłu pokazuje ten najmniej trzeźwy. Dokładnie tak. Dodam, że jeśli chcesz mieć w życiu coś, czego jeszcze nie miałeś, musisz zrobić coś czego jeszcze nie zrobiłeś. sądzę, że gdyby było tak, jak nigdy nie było, to mogłoby być tak, jak nigdy jeszcze master jesteś potrzebny. Weź mi napisz co teraz Haku napisał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no własnie czemu nie uznali mu tek drugiej kasty, przecież to się tylko odbiło od tego mulatego łacha i wpadło po jego strzale? gdyby nie mułaty łach nigdzie by sie nie odbiło
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Czasem dobrze jak ktoś taki z poza układu potrafi ocenić sytuację zupełnie obiektywnie, a zarazem rzeczowo. bywa tak, że trzeźwość umysłu pokazuje ten najmniej trzeźwy. Dokładnie tak. Dodam, że jeśli chcesz mieć w życiu coś, czego jeszcze nie miałeś, musisz zrobić coś czego jeszcze nie zrobiłeś. sądzę, że gdyby było tak, jak nigdy nie było, to mogłoby być tak, jak nigdy jeszcze Gdyby wszyscy byli braćmi nie byłoby sióstr
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Czasem dobrze jak ktoś taki z poza układu potrafi ocenić sytuację zupełnie obiektywnie, a zarazem rzeczowo. bywa tak, że trzeźwość umysłu pokazuje ten najmniej trzeźwy. Dokładnie tak. Dodam, że jeśli chcesz mieć w życiu coś, czego jeszcze nie miałeś, musisz zrobić coś czego jeszcze nie zrobiłeś. sądzę, że gdyby było tak, jak nigdy nie było, to mogłoby być tak, jak nigdy jeszcze Ja z kolei sądzę, że potrafimy to w co uwierzymy, że potrafimy na zasadzie - możesz jeśli myślisz, że możesz.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Maszczerano 5,25 za żółtą kartkę to zdecydowanie za dużo. Naprzeciwko gra Pjanic, który lubi podryblować.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
bywa tak, że trzeźwość umysłu pokazuje ten najmniej trzeźwy. Dokładnie tak. Dodam, że jeśli chcesz mieć w życiu coś, czego jeszcze nie miałeś, musisz zrobić coś czego jeszcze nie zrobiłeś. sądzę, że gdyby było tak, jak nigdy nie było, to mogłoby być tak, jak nigdy jeszcze Ja z kolei sądzę, że potrafimy to w co uwierzymy, że potrafimy na zasadzie - możesz jeśli myślisz, że możesz. a co będzie jak nic się zdarzy, czy wtedy nic stanie się wszystkim a wszystko niczym?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten goal line powinien przeanalizować gol z 1966 Anglików czy z 2010 też Anglików
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Van Nisterlooy stwierdzil na ESPN ze fifa cofnie i uzna hat trick dla Benzemy.
Chyba go pojebalo,gdyby nie bramkarz tej bramki by nie bylo.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Maszczerano 5,25 za żółtą kartkę to zdecydowanie za dużo. Naprzeciwko gra Pjanic, który lubi podryblować. W jakim buczku to masz?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
a co będzie jak nic się zdarzy, czy wtedy nic stanie się wszystkim a wszystko niczym? Nie ma opcji aby wszystko stało się niczym wszak tylko coś co jest czymś może stać się wszystkim z niczego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten goal line powinien przeanalizować gol z 1966 Anglików czy z 2010 też Anglików Ten z 2010 od tyczki byl wlasnie jednym z argumentow na korzysc wprowadzenia goal line 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten goal line powinien przeanalizować gol z 1966 Anglików czy z 2010 też Anglików Ten z 2010 od tyczki byl wlasnie jednym z argumentow na korzysc wprowadzenia goal line  Wiem, oglądałem to był jedyny jaki pamiętam mecz Anglików w którym im kibicowałem.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Maszczerano 5,25 za żółtą kartkę to zdecydowanie za dużo. Naprzeciwko gra Pjanic, który lubi podryblować. W jakim buczku to masz? Betsson. Ogólnie dają dobre kursy na mundial.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a co będzie jak nic się zdarzy, czy wtedy nic stanie się wszystkim a wszystko niczym? Nie ma opcji aby wszystko stało się niczym wszak tylko coś co jest czymś może stać się wszystkim z niczego. Ten klej to chyba dzisiaj ktoś inny wàchał 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
a co będzie jak nic się zdarzy, czy wtedy nic stanie się wszystkim a wszystko niczym? Nie ma opcji aby wszystko stało się niczym wszak tylko coś co jest czymś może stać się wszystkim z niczego. sam już nie jestem pewien, gdyż to twierdzenie samo w sobie jest paradoksem kolego.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
a co będzie jak nic się zdarzy, czy wtedy nic stanie się wszystkim a wszystko niczym? Nie ma opcji aby wszystko stało się niczym wszak tylko coś co jest czymś może stać się wszystkim z niczego. sam już nie jestem pewien, gdyż to twierdzenie samo w sobie jest paradoksem kolego. Czyli co? Remis? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co będzie jak nic się zdarzy, czy wtedy nic stanie się wszystkim a wszystko niczym? Nie ma opcji aby wszystko stało się niczym wszak tylko coś co jest czymś może stać się wszystkim z niczego. sam już nie jestem pewien, gdyż to twierdzenie samo w sobie jest paradoksem kolego. Czyli co? Remis?  pierwszy na tych mistrzostwach, a mówiłem, że będzie tam gdzie nikt się nie spodziewa
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|