pokazywałem i to nie jeden https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MTU0MTUzNDgzMDUwMDqR2ItA1xEEztpWm1g%3D&preview=hide_code&live=0
Iran - Nigeria x2 ... Iran najslabsza ekipa na MS 0-0 / 0-1 bedzie
Nigeria też muzułmańska.
Imam zarządzi i...
Zapomniałeś o drobnym szczególe. Irańczycy to szyici, a w Nigerii dominuje sunnizm. A szyici i sunnici lubią się między sobą jak katolicy i prawosławni. Wątpię żeby po zarządzeniu patriarchy Serbii, Hiszpania przegrała z Serbią jakikolwiek mecz. I tyle samo ma do powiedzenia szyicki imam w sunnickiej Nigerii.
Iran - Nigeria x2 ... Iran najslabsza ekipa na MS 0-0 / 0-1 bedzie
Nigeria też muzułmańska.
Imam zarządzi i...
Zapomniałeś o drobnym szczególe. Irańczycy to szyici, a w Nigerii dominuje sunnizm. A szyici i sunnici lubią się między sobą jak katolicy i prawosławni. Wątpię żeby po zarządzeniu patriarchy Serbii, Hiszpania przegrała z Serbią jakikolwiek mecz. I tyle samo ma do powiedzenia szyicki imam w sunnickiej Nigerii. [/quoteCzyli idąc tym tokiem rozumowania , piłkarska wojna się szykuje , kosa równo z trwą i pewny over kartek..
Czyli idąc tym tokiem rozumowania , piłkarska wojna się szykuje , kosa równo z trwą i pewny over kartek..
Raczej pominąłbym tu kwestie religijne bo Nigeria w połowie jest chrześcijańska, a w połowie islamska z małą przewagą chrześcijaństwa. Po prostu Murzyni szybko biegają, ale mają rozregulowane celowniki, więc zabiegają Irańczyków, oddadzą wiele strzałów obok bramki i w końcu strzelą gola. Tak to widzę.
z ciekawości przejrzałem rynek na króla strzelców i ku mojemu zdziwieniu żenująca płynność na betferze, inwestorzy się na jakąś inną platformę przenieśli?
Panowie czy 10bet to zaufany buk? Można tam spokojnie wpłacić większą sumkę, zagrać jeden zakład i wypłacić? Coś czytałem o jakiejś prowizji 8%, nadal obowiązuje?
Panowie czy 10bet to zaufany buk? Można tam spokojnie wpłacić większą sumkę, zagrać jeden zakład i wypłacić? Coś czytałem o jakiejś prowizji 8%, nadal obowiązuje?
jesli chcesz stracic sporo nerwow pozniej z wyplata to mozna smialo wplacac wujek google ma duzo informacji na ten temat