|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto tam u nich gra dajcie spokój , Belgia łyknie 0:3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najciulowszy dzień na MŚ ta grupa H to jest porażka.
Liczę na Ruskich że oleją turniej wezmą po 400zł i pojadą do domu osobowym drugą klasą.
Jak mawiał prezes Czarnych.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a kto tam u nich gra dajcie spokój , Belgia łyknie 0:3 piłkarzy z takich klubów jak Inter, Tottenham, Valencia, Napoli czy Udinese.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto tam u nich gra dajcie spokój , Belgia łyknie 0:3 piłkarzy z takich klubów jak Inter, Tottenham, Valencia, Napoli czy Udinese. czyli europejska II liga, nie ma się czym podniecać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Donenergo Rostovskaya Oblast v Spartak Nalchik II
potrzebuję live do meczu, posiada ktoś ?
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
juz po Belgach quasi czat wydal wyrok  a już zagrałem na 2-0...się pospieszyłem
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Fechu, wiesz gdzie się podziewa kolega od tico?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
a kto tam u nich gra dajcie spokój , Belgia łyknie 0:3 piłkarzy z takich klubów jak Inter, Tottenham, Valencia, Napoli czy Udinese. czyli europejska II liga, nie ma się czym podniecać o naszych grajkach by mozna bylo podobnie powiedziec; piłkarzy z takich klubów jak Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Arsenal Londyn, Ajax Amsterdam czy Torino 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
[ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] co łączy te 3 drużyny?? ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma wśród nich żadnego Interisty co wygrałem?
|
|
|
|
|
|
|
nie ma wśród nich żadnego Interisty co wygrałem? Co mnie akurat nie dziwi ;-) wracając do Twojego pytania, czy komplet do lutowania skarpetek i pończoch w kolorze groszkowym Cię zadowoli? czy wolisz poczekać na jakiś sukces Interu, możemy przyjąć awans choćby do Intertoto  i wtedy możesz wybrać niebiesko - czarny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brazylia + Rosja @ 2.52 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
W każdej jest jakiś łysy ch.j
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma wśród nich żadnego Interisty co wygrałem? Co mnie akurat nie dziwi ;-) wracając do Twojego pytania, czy komplet do lutowania skarpetek i pończoch w kolorze groszkowym Cię zadowoli? czy wolisz poczekać na jakiś sukces Interu, możemy przyjąć awans choćby do Intertoto  i wtedy możesz wybrać niebiesko - czarny  Poczekam, ale wolałbym kolor czarno-niebieski 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Fechu, wiesz gdzie się podziewa kolega od tico? nie mam pojęcia Daniel
|
|
|
|
|
|
|
nie ma wśród nich żadnego Interisty co wygrałem? Co mnie akurat nie dziwi ;-) wracając do Twojego pytania, czy komplet do lutowania skarpetek i pończoch w kolorze groszkowym Cię zadowoli? czy wolisz poczekać na jakiś sukces Interu, możemy przyjąć awans choćby do Intertoto  i wtedy możesz wybrać niebiesko - czarny  Poczekam, ale wolałbym kolor czarno-niebieski  2:12 zajęło Ci poprawienie mnie, zdecydowanie za długo  dostaniesz tylko czapkę Milanu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma wśród nich żadnego Interisty co wygrałem? Co mnie akurat nie dziwi ;-) wracając do Twojego pytania, czy komplet do lutowania skarpetek i pończoch w kolorze groszkowym Cię zadowoli? czy wolisz poczekać na jakiś sukces Interu, możemy przyjąć awans choćby do Intertoto  i wtedy możesz wybrać niebiesko - czarny  Poczekam, ale wolałbym kolor czarno-niebieski  2:12 zajęło Ci poprawienie mnie, zdecydowanie za długo  dostaniesz tylko czapkę Milanu  jaki konkurs, taka nagroda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu dzisiaj tak jakoś ripostuje bez błysku
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biszopek prosze 'zejść' z kolegi Akhu bo mnie się zestresuje. Póki co wspólnie typujemy prawie tak dobrze jak ośmiornica 
|
|
|
|
|
|
|
W każdej jest jakiś łysy ch.j może to: ?-? 5-1 4-0 kolejność nie jest przypadkowa  sapiecie nad tą Belgią jakby Globetrotters przyjechali na szkolny turniej, na papierze to oni wyglądają jak milion dolarów, tylko Algieria się nie położy na murawie prosząc o 2-0 ;-) Jak dla mnie Belgia trafiła wyjątkowo kiepsko pierwszego rywala na tych mistrzostwach, żeby nie zakończyli jak Urusi. Jak stukną ziomali Zidana to spoko, ale na tą chwile nie postawiłbym 10 złotych na nich, że kursach nie wspomnę:] jakbym musiał coś zagrać w tym meczu to szukałbym handi w drugą stronę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|