|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
 Nie grać na pamięć Znowu przestawili pozycje over/under w kosza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, mam pytanie o wpłaty/wypłaty.
Chce zrobić depozyt kartą/przez przelewy 24, a wypłacac potem na netellera, przejdzie? Bo na bet365 na przykład nie ma takiej opcji. Ewentualnie wpłacić najpierw karta, potem zrobić symboliczny depozyt przez netka. Lepiej? Czy jak to rozegrać?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tutaj jest generalnie taka zasada, że wpłacasz, coś ugrasz i dopiero wypłacasz tą samą drogą.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chce zrobić depozyt kartą/przez przelewy 24, a wypłacac potem na netellera, przejdzie? Bo na bet365 na przykład nie ma takiej opcji. Ewentualnie wpłacić najpierw karta, potem zrobić symboliczny depozyt przez netka. Lepiej? Czy jak to rozegrać? Takie coś nie przejdzie. Zapobiegają praniu pieniędzy. Musisz coś najpierw ugrać. Dopóki niczego nie ugrasz, niczego inną drogą nie wypłacisz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chce zrobić depozyt kartą/przez przelewy 24, a wypłacac potem na netellera, przejdzie? Bo na bet365 na przykład nie ma takiej opcji. Ewentualnie wpłacić najpierw karta, potem zrobić symboliczny depozyt przez netka. Lepiej? Czy jak to rozegrać? Takie coś nie przejdzie. Zapobiegają praniu pieniędzy. Musisz coś najpierw ugrać. Dopóki niczego nie ugrasz, niczego inną drogą nie wypłacisz. Ale ja nie chcę sobie robić przelewów między portfelami. Założenie jest takie, że wpłacam kartą -> powiększam kapitał -> wypłacam część po jakimś czasie. NIe będzie problemu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chce zrobić depozyt kartą/przez przelewy 24, a wypłacac potem na netellera, przejdzie? Bo na bet365 na przykład nie ma takiej opcji. Ewentualnie wpłacić najpierw karta, potem zrobić symboliczny depozyt przez netka. Lepiej? Czy jak to rozegrać? Takie coś nie przejdzie. Zapobiegają praniu pieniędzy. Musisz coś najpierw ugrać. Dopóki niczego nie ugrasz, niczego inną drogą nie wypłacisz. Ale ja nie chcę sobie robić przelewów między portfelami. Założenie jest takie, że wpłacam kartą -> powiększam kapitał -> wypłacam część po jakimś czasie na netellera. NIe będzie problemu?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Chce zrobić depozyt kartą/przez przelewy 24, a wypłacac potem na netellera, przejdzie? Bo na bet365 na przykład nie ma takiej opcji. Ewentualnie wpłacić najpierw karta, potem zrobić symboliczny depozyt przez netka. Lepiej? Czy jak to rozegrać? Jaki masz problem wpłacić tą kartą na Netka i z niego na BF ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Problem może być taki, że gościu se nie wypłaci tą samą drogą którą wpłacił. O to się rozchodzi.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chyba że ja coś namieszałem po pijaku jak zwykle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chce zrobić depozyt kartą/przez przelewy 24, a wypłacac potem na netellera, przejdzie? Bo na bet365 na przykład nie ma takiej opcji. Ewentualnie wpłacić najpierw karta, potem zrobić symboliczny depozyt przez netka. Lepiej? Czy jak to rozegrać? Jaki masz problem wpłacić tą kartą na Netka i z niego na BF ? Prowizja, limity i jebanie sie z rejestracją kart na netku, podwójne przewalutowania. Ale pewnie trzeba będzie to przemęczyć, żeby potem mieć spokój. Pawcias, wydaje mi się, że jasno napisałem. Chcę wpłacić jedną drogą a wypłacać potem inną.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
W BF jak wpłacasz kartą Mastercard to można wypłacić tylko przelewem bankowym lub czekiem całość. W przypadku kart Visa w pierwszej kolejności robią zwrot na kartę kwoty depozytu, reszta przelewem.
Lepiej już wpłać przez przelewy24 i dopłać coś przez Netka. Nie powinno być problemu później z wypłatą całości na Netka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W BF jak wpłacasz kartą Mastercard to można wypłacić tylko przelewem bankowym lub czekiem całość. W przypadku kart Visa w pierwszej kolejności robią zwrot na kartę kwoty depozytu, reszta przelewem.
Lepiej już wpłać przez przelewy24 i dopłać coś przez Netka. Nie powinno być problemu później z wypłatą całości na Netka. Na taki rodzaj odpowiedzi liczyłem. Dzięki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygrałem u nich freebeta 20E, ale przy obstawianiu nigdzie nie widzę opcji skorzystania z freebeta.
Pytałem supportu, ale odpisali mi:
"We confirm that you currently have a €20 sports book free bet available for use. to use this access a world cup market and submit a €20 wager on a selection of your choice. Then from within your bet slip tick the use free bet option in order to use your free bet balance."
z tym, że z poziomu betu nigdzie nie mam opcji skorzystania z freebetu.
Korzystaliście? Może ktoś coś podpowiedzieć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest freebet z poziomu sport book a nie exchange czyli giełdy, wybierasz mecze ale jako z buka i jak pojawia Ci się po prawej Twój bet slip, wybierasz żeby użyć free beta a nie Twojej kasy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dragon I jeszcze może głupiutkie pytanie, ale nie mogłem znaleźć gdzie zmienia się sposób pokazywania kursów, bo to ich 7/4 czy inne ułamki są mało czytelne. W którym miejscu to się zmienia?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Po zalogowaniu się klikasz na "My Account" >>> "My Betfair Account" >>> zakładka "Betting" >>> i tam masz po prawej stronie ustawienie "Odds format:" które możesz ustawić na "Fractional" lub "Decimal".
|
|
|
|
|
|
|
Wprowadzi Cash Out. Mój pogański język nie pozwala zrozumieć mi istoty nowości  Czy ktoś może krótko napisać o co kaman? Z góry dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Wprowadzi Cash Out. Mój pogański język nie pozwala zrozumieć mi istoty nowości  Czy ktoś może krótko napisać o co kaman? Z góry dzięki Chodzi o to, że będziesz mógł zrealizować zysk (lub zminimalizować stratę) w trakcie spotkania, czyli generalnie chodzi o odsprzedanie zakładu... co zresztą możesz samemu zwykle zrobić na giełdzie.
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki Conrad  Zauważyłem, że różnice między starą wersją serwisu a nową coraz bardziej pogłębiają się i chyba wnet trzeba będzie się przestawić :/
|
|
|
|
|
|
|
Zwrot za hc na Smitkovą hooj wie why 
|
|